modex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγώ θα πάω με την φράση "Keep it simple" και θα το κρατήσω όπως είναι. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα fan των themes στους browsers κτλ. Αν έβαζα πάντως, θα έβαζα αυτό που έχει ο hackerw32! ή του ύψους ή του βάθους
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ωραίο backround! Πολύ ξεκούραστο για τα μάτια, καμία σχέση με την ασπρίλα, μπράβο! ε για να εχω να διαβασω κατι αν βαριεμε... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2010 από hackerw32
Haros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το δικό μου και ξέρετε γιατί είναι έτσι; να γιατί
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εγω πάντως μένω πιστός..Και στο φόντο του υπολογιστή,και ότι δέχεται φόντο,αυτό έχω.Τον έρωτα μου που δημιουργήθηκε πέρσι!
poisom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Hare....τι τύχη έχουμε το ίδιο αλλά εγω το έχω έτσι εσκεμένα :-P
mourlos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για καλύτερα αποτελέσματα: μιλαμε για το ΥΠΕΡΤΑΤΟ wallpaper LOL
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για καλύτερα αποτελέσματα: χαχαχα :lol: σωστος ! ------------ κριμα που δεν υπαρχει και για opera
chiderboy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προϋπόθεσή να έχεις συνδεθεί Μήπως με αυτό ο κυριότερος στόχος της Google είναι να μας ωθήσει λίγο ακόμα στο να είμαστε μόνιμα συνδεδεμένοι; (συνδέοντας έτσι τις αναζητήσεις μας με το προφίλ μας και φακελώνοντας μας ακόμα περισσότερο) Λέω εγω τώρα ο κακός Από τεχνικής άποψης σιγά τα αυγά. Από ανέκαθεν θα μπορούσε να έχει δώσει αυτή τη δυνατότητα και όποιος ήθελε τη χρησιμοποιούσε, όποιος ήθελε όχι όπως και τώρα φυσικά. Το κόστος για τη Google είναι μηδαμινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα