Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε φρουφρου ειναι αλλά με τρέλανε, πολύ καλύτερο!!

Υ.Γ Ερώτηση...μήπως το κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας? :P Επειδή το λευκό έτρωγε την περισσότερη.

Δημοσ.

Καλό αλλά θα ζήσω και αλλιώς, δεν κάθομαι με το google ανοιχτό όλη μέρα, δε βρίσκω τη χρησιμότητά του αλλά άμα θέλουν τα παιδιά, κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Μόνο εγώ δε το παίρνω καλά; Το Google τόσο καιρό το είχα αρχική σελίδα διότι ήταν απλή σελίδα. Τώρα όλο και βάζει κι άλλα εφέ, όλο και «βαραίνει».

:-(

@Blondeamon - το άσπρο καταναλώνει πιο πολύ στις CRT μόνο. Τέτοια έχεις; :P

Δημοσ.
Μόνο εγώ δε το παίρνω καλά; Το Google τόσο καιρό το είχα αρχική σελίδα διότι ήταν απλή σελίδα. Τώρα όλο και βάζει κι άλλα εφέ, όλο και «βαραίνει».

:-(

@Blondeamon - το άσπρο καταναλώνει πιο πολύ στις CRT μόνο. Τέτοια έχεις; :P

Στην τηλεοραση μου LEd οταν βαζω ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ δειχνει οτι καταναλωνει απυροελαχιστο ρευμα, αντιθετα το μαυρο του καιει πολυ περισσοτερο..Αρα το ασπρο δε καταναλωνει πολλα, σωστα??

Δημοσ.
είναι μόνο για την αρχική σελίδα και μόνο στην αναζήτηση στο web, εγώ θα ήθελα να αλλάξω σε όλο το google το background και να βάλω κάτι πιο σκούρο γιατί το άσπρο σε τυφλώνει.

Αν χρησιμοποιείς firefox σαν browser μπορείς να κατεβάσεις ένα πρόσθετο, "stylish" λέγεται, και μ'αυτό να αλλάξεις ολόκληρο το google αλλά και άλλες σελίδες. Εγώ για παράδειγμα, έχω κάνει το backround του youtube μαύρο

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην τηλεοραση μου LEd οταν βαζω ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ δειχνει οτι καταναλωνει απυροελαχιστο ρευμα, αντιθετα το μαυρο του καιει πολυ περισσοτερο..Αρα το ασπρο δε καταναλωνει πολλα, σωστα??

που το δείχνει αυτό?

Δημοσ.

Οταν πατας info στο τηλεκοντρολ, κατω δεξια λεει ποση ειναι η καταναλωση της LED με σχεση την LCD!!! Εχω το μοντελο 40b8000

Δες εδω τωρα την εβγαλα,κατω δεξια....οταν εχω ασπρη οθονη ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ FULL αριστερα το βελος, ενω με μαυρο ενδιαμεσα στο πρασινο!!!

ledtvenergy.JPG

• Super Moderators
Δημοσ.

nice, δεν το είχα πρόσεξει στην αντίστοιχη του κολλητού μου :-)

παρεπιπτόντως LCD είναι και αυτή απλά με LED Backlit

βάλε σε spoiler την photo :-(

Δημοσ.
nice, δεν το είχα πρόσεξει στην αντίστοιχη του κολλητού μου :-)

παρεπιπτόντως LCD είναι και αυτή απλά με LED Backlit

βάλε σε spoiler την photo :-(

Ο,τι να'ναι καλη να ειναι και οικολογικη, οπως τωρα...:-)

Δημοσ.

ανετα δεν την βαζεις αρχικη σελιδα τωρα ; ( με την εννοια οτι σε τραβαει αν την βαλεις σαν πρωτη σου σελιδα, γιατι πριν πολυ ασπριλα )

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι η ασπρίλα είναι τρομακτική ενοχλητική ειδικά το βράδυ με κλειστά φώτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...