Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Με μια κίνηση έκπληξη, η Google ανακοίνωσε τη δυνατότητα αλλαγής φόντου στην κεντρική ιστοσελίδα της μηχανής αναζήτησης της. Η πολιτική αυστηρής λιτότητας που τηρούσε η Google όλα αυτά τα χρόνια για τη κεντρική σελίδα της φαίνεται να αλλάζει ωθούμενη πιθανόν και από τον ανταγωνισμό. Υπενθυμίζουμε ότι η αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, το bing, από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του εμφανίζει διαφορετική φωτογραφία στο φόντο. Η νέα δυνατότητα ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ώρες και για τη χώρα μας. Ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί την ελληνική έκδοση της μηχανής αναζήτησης της Google και από το κάτω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας, να επιλέξει την «Αλλαγή εικόνας φόντου». Στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει μέσα από αρκετές εικόνες τις οποίες προτείνει η εταιρεία ή να ανεβάσει τη δικιά του εικόνα φτάνει να έχει ελάχιστη ανάλυση τα 800x600. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο Picasa, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει στην υπηρεσία, κατευθείαν μέσα από το μενού αλλαγής φόντου. Site: Google Site: Google Blog
Don.Matis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καιρός ήταν να φύγει αυτό το μονότονο άσπρο...
p8denu Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 είναι μόνο για την αρχική σελίδα και μόνο στην αναζήτηση στο web, εγώ θα ήθελα να αλλάξω σε όλο το google το background και να βάλω κάτι πιο σκούρο γιατί το άσπρο σε τυφλώνει.
Jason13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δειτε το δικο μου φοντο...Ωραια ιδεα της Google Και οταν φορτιζει το google.gr το φοντο εμφανιζεται με κατι εφε...πολυ ωραια1!!
Jason13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 επιτελους... δειτε και το δικο μου Και συ Νεα Υορκη?? αρε ψωνια που ειμαστε..!!:-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ευχαριστο αρκετα..... Προϋποθεση λογαριασμος google.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) απλα τελειο ! ( μολις εβαλα εικονα απο τα bora bora ) και ειναι #$@% ! λες να μπορουμε να βαλουμε και κινουμενες εικονες ; εκει και αν θα ειναι... ( βεβαια μην γινει πολυ αργη ) *τελικα δεν μπορουμε. πολυ καλη και η αναζητηση εικονων που εχει Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2010 από sam sam
Nauseas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το ερώτημα είναι, γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια; Παίζει να είναι 2 γραμμές κώδικα το να αλλάζεις backround στο google. Στο igoogle υπάρχει αυτή η δυνατότητα εδώ και πολύ καιρό
lion2486 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ο Οpera δεν υποστηρίζεται ;;;; Το έκανα με το chrome ;p Επίσης δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης το blackle... (μου αρέσει επίσης που αλλάζει και το χρώμα του λογότυπου όταν βάζεις σκούρα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα