Προς το περιεχόμενο

ασυρματη επέκταση

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είναι 2 διαμερίσματα κολλητά, τα πίσω δωμάτια και των δύο διαμερισμάτων είναι κολλητά, όπως και τα 2 σαλόνια, προς την αντίθετη κατεύθυνση φυσικά.

Έχω στο δωμάτιό μου ένα ασύρματο modem router thomson 585, με το οποίο συνδέομαι εγώ ενσύρματα και ο αδερφός μου στο δωμάτιό του στο δίπλα σπίτι ασύρματα.

Αν θέλω να επεκτείνω να πιάνουν κ τα 2 σπίτια παντού (και στα σαλόνια δλδ), αγοράζω αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612435

το βάζω σαλόνι μου, οπότε αυτό πιάνει το ασύρματο από το δωμάτιο μου και το αναμεταδίδει στο σαλόνι μου με φουλ σήμα, οπότε πιάνει και στο διπλανό σαλόνι ο αδερφός μου. Άρα έχω και στα 2 σπίτια ίντερνετ.

Τα έχω καταλάβει καλά;

Επειδή έχω μπερδευτεί με τις έννοιες access point, repeater κτλ γιαυτό ρωτάω.

Για να ρυθμίσω αυτό το πράγμα, είναι δύσκολο;

Για τη συσκευή τι γνώμη έχετε; Επειδή δε θέλω να δωσω πολλά λεφτά, αυτή μου φαίνεται ψιλο-καλή. Γνωστή μάρκα, πολλές κεραίες και αποσπώμενες οπότε μπορώ αν θέλω να δυναμώσω σήμα να πάρω αργότερα μια καλύτερη.

Αν έχετε καμιά πρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλά έχεις καταλάβει σε ότι αφορά την λειτουργία του δικτύου, (μόλις χθες τελείωσα με την δημιουργία παρόμοιου) μόνο που για να το κάνεις αυτό δεν αρκεί κάποιο access point σαν αυτό που είδες αλλά θέλεις repeater. Το access point παίρνει σήμα μόνο ενσύρματα και το αναμεταδίδει ασύρματα στη συνέχεια. Εγώ αυτό που πήρα και είναι πολύ καλό είναι το ASUS RT N13 αλλά τσιμπάει η τιμή του..

---------- Προσθήκη στις 13:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:59 ----------

Καλά έχεις καταλάβει σε ότι αφορά την λειτουργία του δικτύου, (μόλις χθες τελείωσα με την δημιουργία παρόμοιου) μόνο που για να το κάνεις αυτό δεν αρκεί κάποιο access point σαν αυτό που είδες αλλά θέλεις repeater. Το access point παίρνει σήμα μόνο ενσύρματα και το αναμεταδίδει ασύρματα στη συνέχεια. Εγώ αυτό που πήρα και είναι πολύ καλό είναι το ASUS RT N13 αλλά τσιμπάει η τιμή του..

σόρρυ, τώρα είδα ότι και αυτό που λες υποστηρίζει το repeater, απλά όταν πας να το πάρεις ρώτα καλύτερα να βεβαιωθείς ότι το κάνει ασύρματα.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα αυτο η καποιο απο αυτη τη σειρα.πιστεψε με ειναι δοκιμασμενο και πιστεψε με κανει οτι ακριβως λεει.ειναι οτι σου χρειαζεται

Δημοσ.

repeater = πιανει το σημα ασυρματα και το δινει ασυρματα η με καλωδιο

access point = παιρνει το σημα με καλωδιο και το δινει ασυρματα

wds= πιανει σημα ασυρματα και το δινει ασυρματα η με καλωδιο

απαραιτητη προυποθεση και τα 2 ρουτερ να υποστηριζουν wds.ligo εως πολυ αχρηστο το wds

Δημοσ.

Άρα εφόσον λέει ότι

Supports multiple operating modes (Access Point, Client, Universal/ WDS Repeater, Wireless Bridge)

τότε μου κάνει.

Ρύθμιση πως την κάνω; Παίρνω το λάπτοπ στο σαλόνι, συνδέομαι και του λέω από το interface που έχει, ότι βρες αυτό το δίκτυο και συνδέσου; Και θα αρχίσει να αναμεταδίδει ξερωγω; Το δίκτυο του modem router είναι κλειδωμένο, δεν παίζει πρόβλημα, αυτό υποστηρίζει wpa1-2/wpe κτλ κλειδωμένα δίκτυα έτσι; Και αντίστοιχα κλειδώνει και το ίδιο να φανταστώ;

Δημοσ.

ψαχνεις το βρισκει δινεις το κλειδι και παιζει.απλα μην κοιτας μονο τι λεει το eshop αλλα να κοιτας παντα και στο site.μπορει αυτοι που το πουλανε να λενε μαμακιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...