liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δε μου φαίνεται τραγικά χαμηλή η τιμή για να είναι λάθος, απλά μια ΠΟΛΥ δυνατή προσφορά μοιάζει.
d3m0n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Την παρήγγειλα για το δεύτερο σετάκι που ετοιμάζω καθώς σε αυτή την τιμή ούτε μεταχειρισμένη δεν την βρίσκεις...Πράγματι τρελό value. Κατα πόσο βέβαια αληθεύει ή είναι λάθος θα φανεί σύντομα. Thanks για την ενημέρωση. Αν προσπαθείς να φτιάξεις ένα κρύο και αθόρυβο HTPC είναι πολύ λάθος επιλογή.
pano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αν προσπαθείς να φτιάξεις ένα κρύο και αθόρυβο HTPC είναι πολύ λάθος επιλογή. Κάτι μου λέει ότι ο lion έχει καβάντζα αυτήν http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=256 γι΄αυτό το παίζει άνετος
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι ο lion έχει καβάντζα αυτήν http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=256 γι΄αυτό το παίζει άνετος Aκριβώς pano και την s2 έχω καβάτζα και αυτή. όποια κάνει καλύτερη δουλειά και πιο αθόρυβη. Άλλωστε την s2 την έχω δοκιμάσει παλιά σε 4850 και ήταν πολύ καλή λύση.
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ΟΚ τότε κανένα πρόβλημα χώσου.. H παραγγελία μου πάντως τώρα βρίσκεται σε επεξεργασία πλέον. Οπότε δύσκολο να είναι λάθος γιατί θα με είχαν ειδοποιήσει. Θα πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα παραλλαβής να δώ αν υπάρχει και θα ποστάρω νέα. Επειδή βλέπω ότι εξακολουθεί να είναι στο site άμεσα διαθέσιμη, θεωρώ ότι όσοι σκέφτεστε για μια καλούτσικη καρτούλα προχωρείστε όσο υπάρχει καιρός. ---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ---------- Παιδιά πήρα τηλέφωνο και όντως ισχύει δεν είναι λάθος. Αύριο θα την έχω.
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πρόσεξε μην είναι καμιά μεταχειρισμένη... Eννοείται d3mOn, αν και δεν πιστεύω αφού μου είπαν ότι την έχουν παραγγείλει και θα την έχουν αύριο στο κατάστημα που έχω βάλει σαν παραλλαβή. Πάντως θα αναφέρω και κάτι άλλο. Ημουν τυχερός πρίν κανα δίμηνο όταν είχα παραγγείλει την δεύτερη 5850 απο το ίδιο κατάστημα, σε τιμή γύρω στα 220 ευρώ αν θυμάμαι καλά και επειδή είχαν ξεμείνει απο στόκ πήρε καμμιά βδομάδα η όλη διαδικασία μέχρι την νέα παραλλαβή, ενώ η τιμή αυτής στο μεσοδιάστημα είχε ήδη εκτοξευθεί στα 289 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Παρόλα αυτά όταν ήρθε με ειδοποίησαν και την πήρα στην αρχική τιμή της παραγγελίας, όπως και έτσι έπρεπε φυσικά χωρίς προβλήματα ούτε ακυρώσεις. Το αναφέρω απλά για να δείξω ότι μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αυτούς, όπως και με το Πλαίσιο φυσικά.
d3m0n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγώ με το Πλαίσιο την έχω πατήσει 2 φορές έτσι, γι' αυτό σου λέω πρόσεχε.
mitsakhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Eννοείται d3mOn, αν και δεν πιστεύω αφού μου είπαν ότι την έχουν παραγγείλει και θα την έχουν αύριο στο κατάστημα που έχω βάλει σαν παραλλαβή.Πάντως θα αναφέρω και κάτι άλλο. Ημουν τυχερός πρίν κανα δίμηνο όταν είχα παραγγείλει την δεύτερη 5850 απο το ίδιο κατάστημα, σε τιμή γύρω στα 220 ευρώ αν θυμάμαι καλά και επειδή είχαν ξεμείνει απο στόκ πήρε καμμιά βδομάδα η όλη διαδικασία μέχρι την νέα παραλλαβή, ενώ η τιμή αυτής στο μεσοδιάστημα είχε ήδη εκτοξευθεί στα 289 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Παρόλα αυτά όταν ήρθε με ειδοποίησαν και την πήρα στην αρχική τιμή της παραγγελίας, όπως και έτσι έπρεπε φυσικά χωρίς προβλήματα ούτε ακυρώσεις. Το αναφέρω απλά για να δείξω ότι μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αυτούς, όπως και με το Πλαίσιο φυσικά. σε εφαγα για 5 215 απο crazy sunday
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Θα δείξει παιδιά, θα ενημερώσω αύριο. Αν είναι κανα ανοικτό κουτί θα γυρίσει πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.