Προς το περιεχόμενο

gigabyte GA-8s655Fx & ABIT IS7

lakis.makis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν λοιπόν ....

επειδή μ' αρέσει να μαστορεύω (έχοντας βασικές γνώσεις) κι επειδή μου έμειναν κομμάτια από Ρ4 DDR, έψαχνα μητρική να ξαναστήσω ένα μηχάνημα. Έτσι, ήρθαν στα χέρια μου οι 2 μητρικές που αναφέρω οι οποίες όμως δεν ανοίγουν αλλά

(1) η gigabyte η οποία είναι πεντακάθαρη σαν καινούρια και η οποία θα με βόλευε πολύ να δούλευε, ανοίγει όλα τα ανεμιστηράκια (cpu, power, κάρτας γραφικών) αλλά δεν βοοταρει καθόλου. δοκίμασα όλα τα "κλασικά" δηλαδή βάλσιμο μόνο μιας μνήμης, αλλαγη στα πινάκια, reseet bios με βγάλσιμο μπαταρίας αλλά τίποτα . Να σημειώσω ότι όλα τα κομμάτια, πέζουν κανονικά σε άλλο υπολογιστή. Ο άνθρωπος που μου την έδωσε προσπάθησε κι εκείνος με την σειρά του και με τις ερασιτεχνικές γνώσεις του αλλά δεν κατάφερε τίποτα.

(2) η ΑΒΙΤ, ανα΄βουν φωτάκια μητρικής, ανεμιστηράκια κλπ αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα, σβήνει. αυτή έχει πάνω κι ένα ανεμιστηράκι το οποίο κάποια στιγμή άναβε και μετά έσβηνε αλλ'α τώρα δεν ανάεβι καθόλου (να πω την αμαρτία μου το έβγαλα όπως και την πλακέτα από κάτω κι έβαλα πάστα στη θέση της παλιά ... μχχχχια?). αυτή υποθέτω ότι έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως κι επειδή αν κάποια από τις 2 "αναστηθεί" θα εξυπηρετηθώ τρομερά, μήπως έχει κάπιος καμία ιδέα τι μπορώ να πειράξω ?

(2)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...