Προς το περιεχόμενο

Hotfile

Seldimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια συγκεκριμένη απορία σχετικά με το hotfile.com Γνωρίζω ότι αυτόματα κάνει ανανεώσεις τον λογαριασμό σου (λαμογιά!) κάθε μήνα και σου λένε αν θες να τον ακυρώσεις να κάνεις αίτηση νωρίτερα.

Η απορία μου είναι η εξής... εγώ θελω να κάνω για ένα μήνα μόνο! Αυτό σημαίνει ότι σήμερα αγοράζω account και μεθαύριο δηλώνω ακύρωση συνδρομής (ώστε να μην ανανεωθεί ο μήνας και μ μείνουν οι 27μέρες; )

Τα φώτα σας παρακαλώ

Δημοσ.

όπως γράφει και στο faq ακυρώνεις όποτε θες και παραμένεις premium user μέχρι το τέλος του λογιστικού μήνα (έχεις πληρώσει). Πρέπει να κάνεις ακύρωση και μέσα απο το paypal (δες εδώ ανάλογη περίπτωση και θα καταλάβεις)

Δημοσ.

Ναι έχω διαβάσει σχετικά απλά θέλω να το κάνω με paypal φίλου και δεν θέλω να τον βάλω σε μπελάδες... γι αυτό ρωτάω.. αν το έκανε κάποιος απο εδώ και αν αγοράσω την μια και το ακυρώσω την επομένη θα παραμείνει ο ένας μήνας και δεν θα πούνε μα και μου τίποτα

Δημοσ.

Δηλαδή σαν τι μπελάδες να έχεις; Αφού θα έχεις πληρώσει ήδη τον μήνα που θα τρέχει. Τα λεφτά αυτά φύγανε, τέλος. Η ακύρωση αφορά από τον επόμενο μήνα και μπορείς να το κάνεις οποτεδήποτε θέλεις.

Το μόνο μπελά που μπορεί να φανταστώ είναι να κάνεις συνδρομή για 12μηνο με πληρωμή ανά μήνα και να πας εσύ να ακυρώσεις τη συνδρομή.

Φρόντισε να κάνεις όλες τις πρέπουσες διαδικασίες και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλα ξέρεις, αν είναι αλλουνού paypal δεν θέλω να βρεθεί προ-εκπλήξεως :) ευχαριστώ πάτνως

Δημοσ.

Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα δικό σου λογαριασμό Paypal για να μην είναι <<αλλουνου>> και να μην υποχρεώνεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...