chios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 παιδιά ψάχνω φωτογραφική μηχανή έχω κάποια μοντέλα υπόψιν και θέλω γνώμες από τους ειδικούς. Fujifilm Finepix F 80 EXR Fujifilm Finepix F 70 EXR Fujifilm Finepix F 200 EXR panasonic lumix dmc-tz7 αυτές κοιτάω, εάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη στα ίδια χαρακτηριστικά ή και καλύτερη σας ακούω. με ενδιαφέρει κυρίως η καλή λήψη φωτογραφίας το βίντεο δε με απασχολεί και τόσο. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 κανείς? καμιά γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Για μενα Panasonic Lumix DMC-TZ7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ φίλε μου τελικά παράγγειλα την Fujifilm Finepix F 200 EXR λόγο τις πολύ καλής τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.