Jimbo13fe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σε όλους και σε όλες, έχω ένα καινούργιο laptop το Dell Studio Xps 1647, με το οποίο αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα. Ενώ παλαιότερα όταν το συνεδεα με την HD τηλεόραση μου και έβλεπα καμια ταινία όλα λειτουργούσαν άψογα, τώρα πια για κάποιο λόγο ενώ η εικόνα προβαλεται κανονικά, ο ήχος αναπαράγεται από τα ηχεία του PC. Το καλώδιο λειτουργεί κανονικά με το PS3 μου. Έτσι εάν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει, θα ήθελα να μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης
StefxOup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μπορείς να δεις το ίδιο θέμα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373286
Jimbo13fe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Όμως επειδη δεν εχω ξανακανει update στους drivers, δεν εχω ιδεα πως να το κανω. Ετσι, εαν ξερεις καπου συγκεκριμενα για να κανω θα σου ημουν ευγνομων, καθως οταν προσπαθησα τελευταια φορα να την αναβαθμισω πραγματικα δεν εβγαλα ακρη. Εχω την Ati Radeon 4670 ---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:11 ---------- Τελικά κατάφερα να κάνω το update, όμως πάρολα αυτά τίποτα δεν άλλαξε.
ocSe7en Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δηλαδή ενώ έχεις συνδεμένο το καλώδιο δεν σου εμφανίζει κάποια επιλογή περί HDMI στην καρτέλα "Playback"; Πάτα δεξί κλικ στην καρτέλα "Playback" και επέλεξε και τις δυο επιλογές που έχει.
Jimbo13fe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αυτό ακριβώς. Ενώ όταν δεν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο φαίνεται κανονικότατα, με το που το συνδεσω εξαφανίζεται, παρολο που εχω επιλεγμενες και τις δυο επιλογες
tarantules Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πρέπει μάλον να εγκαταστήσεις τους audio driver για HDMI. Κατέβασε από εδώ του driver της Realtek και επέλεξε ανάλογα για ποιο λειτουργικό θες
Jimbo13fe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Φίλε μου 100000000000000 ευχαριστώ, αφού έκανα αυτό που μου είπες όλα λύθηκαν. 1000 ευχαριστώ και πάλι
Ekotas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, έχω εικόνα στην ΤV και στο laptop αλλά ήχο μόνο στο laptop. Το πρόβλημα μου είναι ότι στο playback devices οι επιλογές που έχω είναι speakers, headphones και SPDIF. Δεν έχει επιλογή digital output για να την ενεργοποιήσω. Και η TV έχει HDMI και το laptop (HP dv5 NVIDIA 9600M GT και IDT Digital Audio Codecs) Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους driver. Τι μου προτείνετε? Τελικά η επιλογή NVIDIA HDMI μου εμφανίστηκε στο playback devices μετά από απεγκατάσταση του driver της κάρτας γραφικών restart/driver install της NVIDIA και όχι της HP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.