damastes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ωραίος ikariwths δεν την ήξερα. Κοιτάζω στο market και τι βλέπω στα σχόλια; Hal9000 29/04/2010 - excellent on my nexus one
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 τί έστι root; Ο root user είναι αυτός που έχει όλα τα δικαιώματα και μπορεί να κάνει ότι θέλει στο λειτουργικό, όπως ο admin στα win. Ο android είναι λειτουργικό και αυτό και για να το πειράξεις και να τρέξεις advanced εφαρμογές πρέπει να έχει root access ας τα πει καλύτερα ένας λινουξάς όμως
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή επιλογή. Απο τα καλύτερα Android που είναι διαθεσιμα. Και για να μην βγώ τρελός... Skylined http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc Στο 2:50 δές εκεί που κάνει pinch&zoom στο Desire στο Page2 τον πάει στο Page1 , λίγο πιο δίπλα δηλαδή , απο μόνο του. Θα μου πείς , σιγά το πράμα, αλλα εάν σερφάρεις πολύ, καταντάει σπαστικό.
damastes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 βασικά απο οτι φαίνεται το desire κάνει align και justify το κείμενο, ενώ τα άλλα μένουν όπως είναι. Σε άλλους μπορεί να είναι σπαστικό, σε άλλους το αυτονόητο, π.χ εμένα μου άρεσε που το έκανε έτσι. Στο video μου φαίνεται ή είναι κομματάκι ποιο γρήγορο το desire;
speedman_26 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ευχαριστω παιδια. το περιμενω απο το πλαισιο την αλλη εβδομαδα. πηρα αυτο γιατι συνηθως θελω να ενημερονομαι να βλεπω βιντεο απο διαφορα σαιτ και παρουσιασης. ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για rss reader στο desire?
Vasilisxd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Για rss εχει ενσωματωμενο η Htc , αλλα εχει και αρκετα δωρεαν απο το store. Δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι μπορει και να κανει αυτοματα align στο πλησιεστερο κειμενο. Αυτο ομως , δεν το κανει λιγοτερο σπαστικο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τα καλύτερο rss manager που δουλεύει παντού είναι ένα. http://www.google.com/reader/i/ Απλά πρέπει να είσαι online
Faidhonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αν η σύγκριση ήταν με το 3gs, τοτε το Desire θα ήταν μονόδρομος κατά τη γνώμη μου. Αλλά αφού σκέφτεσαι το 4g, περίμενε πρώτα να δεις τις κριτικές. Είναι εξίσου ικανό και εύχρηστο απ ότι λένε, και το κυριότερο υπόσχεται πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.
Skylined Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το Ντιζάιαρ είναι ανώτερο του 3ΤζιΕς αλλά το 4Τζι πιθανότατα είναι λίγο καλύτερο από το Ντιζάιαρ, τουλάχιστον από άποψη hardware έχει μπροστά κάμερα, τραβάει χάι δεφινίσιον 720πι αν και ενδέχεται να ξεκλειδώσει αυτή η δυνατότητα και στο Ντιζάιαρ όπως έγινε στο αδεφάκι του το Νέξους ουάν, έχει γυροσκόπιο, είναι πολύ λεπτό και έχει καλή οθόνη όπως και το Ντιζάιαρ βέβαια. Αλλά μέχρι να δούμε κανένα σωστό χαντς-ον ριβιού για το Άι Φοουν 4 είμαστε στο σκοτάδι. Η άπλ χρησιμοποιεί το τέχνασμα της παράτασης του μυστηρίου και της αγωνίας ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- Και για να μην βγώ τρελός... Skylined http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc Στο 2:50 δές εκεί που κάνει pinch&zoom στο Desire στο Page2 τον πάει στο Page1 , λίγο πιο δίπλα δηλαδή , απο μόνο του. Θα μου πείς , σιγά το πράμα, αλλα εάν σερφάρεις πολύ, καταντάει σπαστικό. Α χα. Άλλο είχα καταλάβει.. Όπως είπαν οι φίλοι ταιριάζει αυτόματα το κείμενο (μόνο - ή ολόκληρη τη σελίδα αν ενεργοπoιηθεί το mobile view) στο πάχος της οθόνης και όπως σωστά παρατήρησες με το πέρας της διαδικασίας σε πετάει εκτός κέντρου. Αν σου τη σπάει αυτή η επιλογή την απενεργοποιείς (η ρύθμιση στον Dolpin HD είναι "Auto-fit pages"), αλλά προσωπικά δε θα μπορούσα να σερφάρω χωρίς αυτή τη ρύθμιση γιατί είναι μεγάλος κόπος να σκλοράρω δεκάδες φορές δεξιά-αριστερά για να διαβάσω ένα κείμενο που δε χωράει στην οθόνη. !? Από τη στιγμή που δε ζουμάρω/ξεζουμάρω όλη την ώρα το να επαναφέρω τη σελίδα είναι πανεύκολο και δε με κουράζει. Μια-δυο-τρεις δαχτυλιές στην touch screen και έρχεται εκεί που τη θέλεις. Βασικά δε μου φάνηκες τρελός απλά νόμιζα πως ήθελες να σπιλώσεις τη φήμη του Ντιζάιρ προς όφελος των προϊόντων της Απλ οπότε έσπευσα να υπερασπιστώ το καινούριο μου κινητό Δε βαριέσαι.. Καλά να είμαστε και κινητά μπόλικα θα έρχονται και θα φεύγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.