Προς το περιεχόμενο

htc desire or iphone 4?

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιο ειναι καλυτερο για ιντερνετ?

To htc σίγουρα είναι πιο κοντά στο real internet σε σχέση με το iphone λόγο έλειψης adobe flash.

Δημοσ.
To htc σίγουρα είναι πιο κοντά στο real internet σε σχέση με το iphone λόγο έλειψης adobe flash.

ναι, εμφανίζει τα πάντα όπως εμφανίζονται και σ' ένα υπολογιστή όπως π.χ. τις κινούμενες διαφημίσεις και είναι εντυπωσιακό να βλέπεις κάτι τέτοιο στη οθονούλα ενός κινητού. Δηλαδή αν έπαιζε όλα τα embedded video δε θα διέφερε σε τίποτα και η οθόνη του είναι εντυπωσιακή - για κινητό. Browser χρησιμοποιώ τον Dolphin HD γιατί έχει pinch to zoom και αυτόματο fit του κειμένου στη σελίδα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μερικές φορές κολλάει ο browser με το 3G ενώ οτιδήποτε άλλο (maps, app store κτλ) κατεβαίνει γρήγορα. Μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση ή το προεγκατεστημένο λογισμικό του παρόχου το οποίο σκοπεύω να ξηλώσω. Το wi-fi δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, όταν το κάνω θα σας ειπώ

Το Άι φον 4 επίσης δε το χω δοκιμάσει οπότε δεν έχω άποψη

---------- Προσθήκη στις 06:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:09 ----------

Να σημειωθεί ότι η google έχει αναβαθμίσει το android στην έκδοση 2.2 και σε λίγες μέρες η HTC θα διαθέσει την αναθάθμιση για το Desire. Τα reviews λένε ότι με την καινούρια αναθάθμιση ο browser του android είναι ο ταχύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητή συσκευή. Περιμένω να το δω στην πράξη αυτό.

Δημοσ.

Δοκίμασα το wi-fi και...

Οι σελίδες ανοίγουν ταχύτατα, κάνω κλικ εδώ, κάνω κλικ εκεί, φορτώνω τις πιο βαριές σελίδες, ανοίγω 3-4 tabs και όλα εμφανίζονται άμεσα. Εκεί που έπαθα πλάκα είναι με την ποιότητα των βίντεο στο youtube τα οποία λόγω της υψηλής ταχύτητας του wi-fi (10mbit) παίζουν σε υψηλή ανάλυση ενώ με το 3g έπαιζαν σε χαμηλή. Πραγματικά δεν ήξερα ότι είχα τόσο καλό κινητό :-D

Για να καταλήξω το HTC desire είναι φοβερό για πλοήγηση στο ίντερνετ με την προϋπόθεση ότι είμαστε συνδεδεμένοι σε γρήγορο/στάθερο δίκτυο 3g/wi-fi. Τέλεια ολοζώντανη οθόνη, οι browsers τρέχουν πολύ γρήγορα, καλή ποιότητα κατασκευής. Περίπου αλάνθαστο κινητό, μέχρι τώρα όλα μου πάνε πρίμα.

Δημοσ.

Την καλυτερη εμπειρια απο αποψη χειρισμου , φυσικα την εχει το iPhone. Δεν θα ξεχασω ποτε τα τερτιπια του Desire που οταν εκανες pinch&zoom(οταν φορτωνε η σελιδα) σε γυρναγε παντα στην αρχη της σελιδας...Στο iphone δεν χρειαζεται να κανεις ζουμ για να πατησεις σε ενα μικρο link ενω στο Desire δεν γινεται αλλιως. Αλλου πατας , αλλα κανει.

Επισης με το iPhone , εχεις πολλες ιντερνετ εφαρμογες , βλεπε insomnia.app / nautemporiki.app / troktiko.app / Sport24.gr.app και και και...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Την καλυτερη εμπειρια απο αποψη χειρισμου , φυσικα την εχει το iPhone. Δεν θα ξεχασω ποτε τα τερτιπια του Desire που οταν εκανες pinch&zoom(οταν φορτωνε η σελιδα) σε γυρναγε παντα στην αρχη της σελιδας...Στο iphone δεν χρειαζεται να κανεις ζουμ για να πατησεις σε ενα μικρο link ενω στο Desire δεν γινεται αλλιως. Αλλου πατας , αλλα κανει.

Επισης με το iPhone , εχεις πολλες ιντερνετ εφαρμογες , βλεπε insomnia.app / nautemporiki.app / troktiko.app / Sport24.gr.app και και και...

μαλιστα...

---------- Προσθήκη στις 10:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:44 ----------

Καλά αυτά που διάβασα δεν ισχύουν, τουλάχιστο στο δικό μου κινητό, δηλαδή μόλις δοκίμασα το pinch to zoom την ώρα που φόρτωνε η σελίδα για να βεβαιωθώ όσο για τα links μια χαρά πατιούνται και χωρίς μεγέθυνση και φυσικά δεν πατάς αλλού και άλλα σου βγαίνουν. Αυτά είναι κουταμάρες με το παρδόν.

Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το iphone4, δε το έχω δοκιμάσει αν και σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό, αλλά το desire είναι κορυφή αυτή τη στιγμή. Και μια που μιλάμε για πλοήγηση στο διαδίκτυο η έκδοση android 2.2 υποστηρίζει flash 10.1 το οποίο με τη σειρά του υποστηρίζει αναπαραγωγή HD videos από ιστοσελίδες σαν το youtube. Όλα αυτά στις 23 του μήνα αν θυμάμαι καλά οπότε η HTC θα διαθέσει την αναβάθμιση για το Desire

---------- Προσθήκη στις 11:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:56 ----------

εδώ φαίνεται τί κάνει το σχεδόν πανομοιότυπο nexus 1 με flash 10.1.

Δημοσ.

Στο δικο μου Desire ισχυε. Ισως βεβαια ο χειρισμος μου φαινοταν χαλια επιδη ειχα συνηθησει το iPhone 3Gs.

Παρακαλω και καποιος αλλος με Desire να τσεκαρει το pinch&zoom

Δημοσ.
Στο δικο μου Desire ισχυε.

Μάλλον το διόρθωσαν..

Ισως βεβαια ο χειρισμος μου φαινοταν χαλια επιδη ειχα συνηθησει το iPhone 3Gs.

Πάρα πολύ πιθανόν. Μια φορά είχα καθήσει σε mac και σχεδόν εκνευρίστηκα γιατί έχω συνηθίσει τα windows.

Δημοσ.

Με Ν1 (root αν και δεν νομίζω να έχει σημασία) πάντως το pinch δουλεύει μια χαρά χωρίς να κάνει κόλπα. Εκεί που θέλω να κάνει εκεί κάνει.

Δημοσ.

παραγγειλα το desire.

η εφαρμογες που εχει το iphone οπως ειπε ενας χρηστης πριν

insomnia ,naytemporiki ,sport24. θα βγουνε για το android?

Δημοσ.

με γεία σου φίλε, πολύ καλή αγορά.

στο insomnia μπαίνεις στην Mobile έκδοση του site και τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω πως φαίνεται το app για το iphone, αλλά με την mobile έκδοση ολα είναι πολύ βολικά, το ίδιο και η ναυτεμπορική.

Κάποια στιγμή λογικά θα βγεί και για android, π.χ το iphone app του τροκτικού βγήκε πριν απο μερικούς μήνες, παρόλο που το iphone os έχει τόσο καιρό. Στην ελλάδα είμαστε λίγο αργοί σε αυτά.

Σε μεγάλα site του εξωτερικού υπάρχουν και app για android, π.χ engadget

Δημοσ.
στο insomnia μπαίνεις στην Mobile έκδοση του site και τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

όντως καλή η δουλειά τους. Βέβαια και η κανονική έκδοση φορτώνει άνετα και γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...