Προς το περιεχόμενο

Ένωση αρχείων MP4

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα video το οποίο είναι σπασμένο σε 14 δεκάλεπτα αρχειάκια MP4. Tο GSPOT λέει οτι στο καθένα το video stream είναι H.264/MPEG-4 AVC και το audio stream είναι mp4a: MPEG-4 AAC LC. Δοκίμασα να τα ενώσω με ένα πρόγραμμα που λέγεται YAMB αλλά στο αρχείο που δημιουργείται συμβαίνει το εξής. Αντί να είναι κολλημένα το ένα video πίσω από το άλλο σε ένα stream, δημιουργείται ένα αρχείο με 14 streams video και ισάριθμα streams audio. Αν το ανοίξω με το Media player classic μπορω να διαλέξω όποιο stream video και audio θέλω, αλλά εγώ θέλω να φτιάξω ένα αρχείο ενιαίο που να παίζει και τα 14 videakia συνεχόμενα σαν ένα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Δημοσ.
Μήπως στο Yamb αντί αυτού

[ATTACH]31508[/ATTACH]

επέλεξες αυτό:

[ATTACH]31507[/ATTACH]

... ;

Όχι φίλε μου, Join supported files επέλεξα. Ωστόσο δοκίμασα και το Create και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Σαν οι 2 επιλογές να μην διαφοροποιούνται καθόλου. Καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

Άλλα 2 δωρεάν εργαλεία που γνωρίζω και μπορούν να ενώσουν video σε MP4 container είναι το Avidemux και (αν δε σε πειράζει το τελικό αποτέλεσμα να αλλάξει container από MP4 σε MKV) το mkvmerge GUI. Δοκίμασε και με αυτά.

Δημοσ.
Άλλα 2 δωρεάν εργαλεία που γνωρίζω και μπορούν να ενώσουν video σε MP4 container είναι το Avidemux και (αν δε σε πειράζει το τελικό αποτέλεσμα να αλλάξει container από MP4 σε MKV) το mkvmerge GUI. Δοκίμασε και με αυτά.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω το απόγευμα. :)

---------- Προσθήκη στις 17:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ----------

Τελικά το Avidemux δούλεψε μια χαρά! Σ'ευχαριστώ Parsifal! Μια ερώτηση μόνο. Όταν ανοίγω το κάθε αρχείο μου βγάζει το μήνυμα:

"H.264 detected

If the file is using B-frames as reference it can lead to a crash or shuttering.

Avidemux can use another mode which is safe but YOU WILL LOSE FRAME ACCURACY.

Do you want to use that mode?"

Να υποθέσω ότι αφού εγώ θέλω απλά να ενώσω τα αρχεία θα είμαι μια χαρά. Πρόβλημα ενδεχομένως θα υπήρχε αν ήθελα να κόψω το video σε κάποιο frame, σωστά?

Δημοσ.
Όταν ανοίγω το κάθε αρχείο μου βγάζει το μήνυμα:

...

Να υποθέσω ότι αφού εγώ θέλω απλά να ενώσω τα αρχεία θα είμαι μια χαρά. Πρόβλημα ενδεχομένως θα υπήρχε αν ήθελα να κόψω το video σε κάποιο frame, σωστά?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3321515#post3321515

Δημοσ.

Προτεινω καθε φορα που καποιος ποσταρει ερωτηση σχετικη με ενωση ή κοψιμο βιντεο, και ο parsifal ποσταρει απαντηση που δειχνει προς το σχετικο tutorial ή περιεχει τη λεξη "avidemux", ο συνακτης του ποστ να χρεωνεται αυτοματα με 0.70E, τα οποια μετα θα πανε στον parsifal.

Τον βλεπω με ferrari 599, και αμα βαλουμε και τις περιπτωσεις για αντιγραφη DVD και μετατροπη σε mp4/mkv, τοτε τον βλεπω με ιδιωτικο τζετ.

ΥΓ: Και φαντασου να ποσταρει και οδηγο για το DVD Flick...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...