Sefiroth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς αν τελικά θα δούμε επεισόδια από dragonball af ?? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 internetική ράδιο αρβύλα, serious business
chaplin1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 internetική ράδιο αρβύλα, serious business εντελως.αυτο με το af το ακουω τουλαχιστον 10 χρονια μιλαμε και επειδη φανατικος του dragonball στην αρχη ειχα παθει πλακα ψαχνοντας να δω κανα trailer ή εστω καμια screenshot αλλα φυσικα εις ματην.το μονο που ειχα βρει τοτε ηταν κατι photoshopοιημενες photos του Brolly,τοu Vegeta(yeaaaaaaah)και κατι ακυρα.οποτε λος πουλος φαταλος μεγαλε.αδικα πορωνεσαι.ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕΣ ΔΡΑΓΟΝΒΟΛ ΑΦ!
Sefiroth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά δε ξέρω αν προσεξες ότι υπάρχουν στο εμπόριο φιγουρες από Af gocu επίπεδο 6 και βάλε Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά δε ξέρω αν προσεξες ότι υπάρχουν στο εμπόριο φιγουρες από Af gocu επίπεδο 6 και βάλε Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Και να υπάρχουν, είναι επίσημες; Γιατί κι εγώ μπορεί να φτιάχνω κουκλάκια και να τα πουλάω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά δε ξέρω αν προσεξες ότι υπάρχουν στο εμπόριο φιγουρες από Af gocu επίπεδο 6 και βάλε Τώρα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι Goku SSJ6-8 fanarts... The horror.
chaplin1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τώρα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι Goku SSJ6-8 fanarts... The horror. αχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα γι'αυτα ακριβως μιλαω κι εγω.τραγωδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.