Προς το περιεχόμενο

κολλησε εντελως

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επαιζα Battlefield Και κσαφνικα κολησε το συστημα εντελως. δεν μπορουσα ουτε να πατησω alt+ctrl+del. τι λετε να παιζει. εκανα επανεκινιση για να ξαναπαιξω

Δημοσ.

Τσεκαρε την θερμοκρασια της καρτας γραφικων οταν παιζεις καλυτερα να μην ανεβαινει πανω απο 80 βαθμους επισης κατεβασε τους τελευταιους drivers για την καρτα σου.

Δημοσ.

Σύνήθως ανεβαίνει η θερμοκρασία της κάρτας γραφικώς οταν παίζουμε παιχνίδια για κάποια ώρα και οταν ξεπεράσει κάποιυς βαθμούς παγώνει το σύστημα τελείως(ειδικά τώρα το καλοκαίρι).

Αν παρατηρήσεις οτι στο ξανακάνει εκτος απο τους drivers άνοιξε το κουτί σου μια και τσέκαρε στην κάρτα γραφικών σου αν δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας της και κατα πάσα πιθανόνητα θα έχει πιάσει και σκόνη οπότε ενα φύσημα θα ηταν καλο να γίνει. Γενικά το συνήθες πρόβλημα ειναι η θερμοκρασία

Δημοσ.
παιδια επαιζα Battlefield Και κσαφνικα κολησε το συστημα εντελως. δεν μπορουσα ουτε να πατησω alt+ctrl+del. τι λετε να παιζει. εκανα επανεκινιση για να ξαναπαιξω

Επειδή βλέπω ότι πειραματίζεσαι με oc τις τελευταίες μέρες κοίτα την σταθερότητα του επεξεργαστή σου. 5 runs στο intel burn test είναι λίγα. Τρέξε καμιά 25αριά για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Αυτο παιδια με την σκονη με εχει προβληματισει και μενα .Εγω γενικα εχω πολλες ωρες ανοιχτο τον υπολογιστη και καμια φορα παρατηρω τετοιους ειδους προβληματα.Τις προαλλες ειδα ενα μπουκαλακι που πουλανε με πεπιεσμενο αερα για να καθαριζεις πληκτρολογια κτλ.Σκεφτηκα οτι ισως θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω για να βγαλω την σκονη απο το mobo ,την καρτα γραφικων και γενικα σε αλλα σημεια οπου το φυσημα δεν επαρκει.Σκεφτηκα ομως να το αναφερω και εδω πριν αν ενδυκνειται κατι τετοιο, μην τυχον και κανω καμια πατατα και χαλασω τιποτα.

Δημοσ.
Αυτο παιδια με την σκονη με εχει προβληματισει και μενα .Εγω γενικα εχω πολλες ωρες ανοιχτο τον υπολογιστη και καμια φορα παρατηρω τετοιους ειδους προβληματα.Τις προαλλες ειδα ενα μπουκαλακι που πουλανε με πεπιεσμενο αερα για να καθαριζεις πληκτρολογια κτλ.Σκεφτηκα οτι ισως θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω για να βγαλω την σκονη απο το mobo ,την καρτα γραφικων και γενικα σε αλλα σημεια οπου το φυσημα δεν επαρκει.Σκεφτηκα ομως να το αναφερω και εδω πριν αν ενδυκνειται κατι τετοιο, μην τυχον και κανω καμια πατατα και χαλασω τιποτα.

Κανει αυτο που λες απλα μην το κολλησεις πανω στο Mobo.Απο λιγη αποσταση να το φυσηξεις.Την καρτα γραφικων βγαλτη και φυσα τη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...