Προς το περιεχόμενο

averta.gr καινούργιο site, ακούω γνώμες

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χταπόδι ξυδάτο με ουζάκι και δε μπα να γράφεις εσύ στο κανάλι σου όσα θες.

Υ.Γ. Όχι δεν το ήξερα, ούτε θέλω να το μάθω. :P

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γίνεται να σταματήσετε γιατί θα κλειδώσουν το θέμα; (όπως έγινε και με το Yu Gi OH πριν από λίγο)

Δημοσ.

πολυ ωραιο εμφανισιακα site με τα ωραια bannerakia του, ωραιο logo και τους συνδεσμους του facebook, twitter,... με ενδιαφερον περιεχομενο (εστω και οι 5 ειδησεις που εχει ειναι ενδιαφερουσες).

συγχαρητηρια για την προσπαθεια! το εκανα bookmark και περιμενω την προσθηκη περισσοτερων ειδησεων. καλυτερα να βαζετε μια ειδηση την ημερα παρα ολες μαζεμενες στο τελος της εβδομαδας

πολυ μου αρεσει αυτο με την θαλασσα-πετρελαιο

Δημοσ.

Κάθε νέα προσπάθεια πρέπει να επικροτείται. Τα αρθράκια του ''Αυτό το γνωρίζεις'' ήταν άκρως ενδιαφέροντα.Μπράβο σας και καλή συνέχεια.;)

Δημοσ.
Κάθε νέα προσπάθεια πρέπει να επικροτείται. Τα αρθράκια του ''Αυτό το γνωρίζεις'' ήταν άκρως ενδιαφέροντα.Μπράβο σας και καλή συνέχεια.;)

καλη προσπαθεια. Στο συγκεκριμενο αρθρο μια διορθωση. Η κοκα κολα δεν ανακαλυφθηκε αλλα εφευρεθηκε

Δημοσ.

εμενα αυτο που δεν μου αρεσει και οχι μονο στο δικο σου site ειναι ολο αυτο με το facebook,twitter k.a. δεν ξερω μπορει να εχει βαση για την προωθηση του site αλλα το βαρεθηκα. παλια ειχαμε τις διαφημισεις της google τωρα αυτο. ( θα το προτιμουσα μονο στην πρωτη σελιδα και για να καληψεις το κενο, για τις υπόλοιπες να βαλεις παρουσιαση για παρομοια αρθρα. το ιδιο και για το "Σχετικά με εμάς" στην αρχη ειναι καλο , παρουσιαζεις το site αλλα μολις το διαβασεις γινεται αχρηστο. γιατι να το βλεπεις συνεχεια σε ολες τις σελιδες;

παρολο αυτο το παρουσιαζεις πολυ ωραιο, οπως και ολο το site σου.

Δημοσ.

Συμπαθητικό είναι αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τα Twiter κλπ είναι τεράστια και στην οθόνη μου δεν φαίνονται καλά.Σαν να αύξησες το μέγεθος εκ των υστέρων ειναι,με "παραμόρφωση" στα χρώματα.

Βάλτε ένα footer με τα links προς τις εσωτερικές σελίδες και φυσικά ένα site map.

Για τι ανάλυση οθόνης έχετε φτιάξει τη σελίδα;

Δημοσ.

ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τα καλά σας λόγια. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν 1000δες ιδέες για το design και για χρήσιμες προσθήκες. Αλλά φυσικά και λίγη έλλειψη χρόνου λόγω εξεταστικής

Δημοσ.
ωραίο template, τώρα θέλει περιεχόμενο.

το προσπαθούμε να σαι καλά

πανω σε ετοιμο cms template το εκανες?

ναί, γιατί δεν πολυπρολαβαίνω να φτιάξω ένα αλλά του πέταξα τα μάτια, το άλλαξα πάρα πολύ

πολυ ωραιο εμφανισιακα site με τα ωραια bannerakia του, ωραιο logo και τους συνδεσμους του facebook, twitter,... με ενδιαφερον περιεχομενο (εστω και οι 5 ειδησεις που εχει ειναι ενδιαφερουσες).

συγχαρητηρια για την προσπαθεια! το εκανα bookmark και περιμενω την προσθηκη περισσοτερων ειδησεων. καλυτερα να βαζετε μια ειδηση την ημερα παρα ολες μαζεμενες στο τελος της εβδομαδας

πολυ μου αρεσει αυτο με την θαλασσα-πετρελαιο

να σαι καλα

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ----------

ευχαριστώ

+1 και από εμένα για το site μου αρέσει και η εμφάνιση και τα άρθρα μέχρι στιγμής, keep up the good work!

να σαι καλά

καλη προσπαθεια. Στο συγκεκριμενο αρθρο μια διορθωση. Η κοκα κολα δεν ανακαλυφθηκε αλλα εφευρεθηκε

να σαι καλά:P

εμενα αυτο που δεν μου αρεσει και οχι μονο στο δικο σου site ειναι ολο αυτο με το facebook,twitter k.a. δεν ξερω μπορει να εχει βαση για την προωθηση του site αλλα το βαρεθηκα. παλια ειχαμε τις διαφημισεις της google τωρα αυτο. ( θα το προτιμουσα μονο στην πρωτη σελιδα και για να καληψεις το κενο, για τις υπόλοιπες να βαλεις παρουσιαση για παρομοια αρθρα. το ιδιο και για το "Σχετικά με εμάς" στην αρχη ειναι καλο , παρουσιαζεις το site αλλα μολις το διαβασεις γινεται αχρηστο. γιατι να το βλεπεις συνεχεια σε ολες τις σελιδες; παρολο αυτο το παρουσιαζεις πολυ ωραιο, οπως και ολο το site σου.

δυστυχώς δεν είναι Joomla είναι wordpress, αλλά αν ξέρετε κάνα plugin που γίνεται αυτή δουλεία πείτε μου

Συμπαθητικό είναι αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τα Twiter κλπ είναι τεράστια και στην οθόνη μου δεν φαίνονται καλά.Σαν να αύξησες το μέγεθος εκ των υστέρων ειναι,με "παραμόρφωση" στα χρώματα.

Βάλτε ένα footer με τα links προς τις εσωτερικές σελίδες και φυσικά ένα site map.

Για τι ανάλυση οθόνης έχετε φτιάξει τη σελίδα;

Το ξέρω, το δοκίμασα στο netbook μου θα προσπαθήσω να το κάνω σε αρκετές αναλύσεις

Δημοσ.

Εμενα μ αρεσει..αλλα το περιεχομενο θελει δουλεια ακομα. Δε νομιζω οτι μπορει να κρατησει τον επισκεπτη. Αληθεια τι cms ειναι αυτο?

Δημοσ.

Ωραία προσπάθεια παιδιά ! ... κι εμείς ξεκινήσαμε site πρόσφατα, διαφορετικό βέβαια, με αγγελίες... θα το ανακοινώσω σε άλλο thread όμως για να μην χαλάσω το θέμα των παιδιών.

Μου άρεσε πολύ η sliding bar on the top :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...