Προς το περιεχόμενο

averta.gr καινούργιο site, ακούω γνώμες

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα το look του site σε στυλ πιο προσωπικό. Πως σας φαίνεται το καινούργιο;

Έκανα αυτό το site http://averta.gr με διάφορες κριτικές, ειδήσεις, σκέψεις, γνώμες κτλ κτλ. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου και της κοπέλας μου για την αρθρογραφία. Πως το βλέπετε; (αν κάποιος θέλει να μπει στην αρθρογραφία ας μου το πεί, αφιλοκερδός εννοείται)
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις παρει χαμπαρι οτι το widget του ημερολογιου εχει φυγει εντελως ? Επισης χωρις να θελω να σε απογοητευσω site με τετοια γενικη θεματολογια ειναι καταδικασμενα οταν προκειται για ερασιτεχνικες δουλειες που απλα περιμενουν οτι θα μαζεψουν κοσμο. Κανεις δε θα ενδιαφερθει, δεν μπορουν να γινουν ολοι "Τροκτικο"...

Δημοσ.
Εχεις παρει χαμπαρι οτι το widget του ημερολογιου εχει φυγει εντελως ? Επισης χωρις να θελω να σε απογοητευσω site με τετοια γενικη θεματολογια ειναι καταδικασμενα οταν προκειται για ερασιτεχνικες δουλειες που απλα περιμενουν οτι θα μαζεψουν κοσμο. Κανεις δε θα ενδιαφερθει, δεν μπορουν να γινουν ολοι "Τροκτικο"...

Σου είπε κανείς οτι θέλουμε να γίνουμε τροκτικο; περισσότερο θέλουμε να γράφουμε μεγάλα άρθρα και σκέψεις δικές μας με κριτικές σε διάφορα θέματα. Όσο για το ημερολόγιο ξέχασα να το σουτάρω:P

1.Δεν με πολυενδιαφέρει να μαζέψω κόσμο, το κάνω μόνο και μόνο για να γράφουμε τισ κριτικές μας πάνω σε θέματα που γίνονται στην εποχή μας αλλά και γενικά

2.Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε "τροκτικο" και κάθε wanabee "τροκτικο" λόγο του ότι δεν είμαστε τύποι των "ποστάρω την κάθε άσχετη είδηση που υπάρχει μόνο και μόνο για να γεμίσει το site" ή "ποστάρω μία μα***ια 2-3 γραμμών με ψευδής ειδήσεις και όρχεις μπλε"

Αυτααα ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με το σκεπτικό του site μου. Γνωρίζω πως πλέον για να κάνεις ένα πρωτότυπο site και να περάσεις τα υπολοιπα πρέπει πρώτα να κλείσουν τα υπόλοιπα:P

Δημοσ.

Ωραίο domain, αρκετά ευχάριστη εμφάνση, αλλά δύσκολο να πετύχει (θέλει κόπο για το περιεχόμενο).

ο johnny21a σε 9/10 "site reviews" λέει πως είναι ένα μάτσο χάλια :lol:

Δημοσ.
Σου είπε κανείς οτι θέλουμε να γίνουμε τροκτικο; περισσότερο θέλουμε να γράφουμε μεγάλα άρθρα και σκέψεις δικές μας με κριτικές σε διάφορα θέματα. Όσο για το ημερολόγιο ξέχασα να το σουτάρω:P

1.Δεν με πολυενδιαφέρει να μαζέψω κόσμο, το κάνω μόνο και μόνο για να γράφουμε τισ κριτικές μας πάνω σε θέματα που γίνονται στην εποχή μας αλλά και γενικά

2.Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε "τροκτικο" και κάθε wanabee "τροκτικο" λόγο του ότι δεν είμαστε τύποι των "ποστάρω την κάθε άσχετη είδηση που υπάρχει μόνο και μόνο για να γεμίσει το site" ή "ποστάρω μία μα***ια 2-3 γραμμών με ψευδής ειδήσεις και όρχεις μπλε"

Αυτααα ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με το σκεπτικό του site μου. Γνωρίζω πως πλέον για να κάνεις ένα πρωτότυπο site και να περάσεις τα υπολοιπα πρέπει πρώτα να κλείσουν τα υπόλοιπα:P

1)Γιατι δεν φτιαχνεις blog?

2)Τι εχετε παθει ολοι και κραζετε το τρωκτικο? Λες και στο επιβαλουν με το ζορι...

ΥΓ: Εμενα παντος μ'αρεσουν τα χρωματα και το στησιμο του site:-) Εκτος απο τα banner του rss,fb etc.

Δημοσ.

Μα γιατί τόση κακία;;;Μια γνώμη ζήτησε ο άνθρωπος..

Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά το site για εραστιτεχνικό,μου άρεσαν ιδιαίτερα τα banneraκια και +1 για το καλό domain.

Δημοσ.
Εμενα προσωπικα μαρεσει.

Ωραια στημενη.

Καλες δουλειες.

:-)

ευχαριστώωωω

Ωραίο domain, αρκετά ευχάριστη εμφάνση, αλλά δύσκολο να πετύχει (θέλει κόπο για το περιεχόμενο).

ευχαριστώωω το προσπαθούμε, έχουμε στην άκρη περίπου 12 άρθρα (συνολικά 19 σελίδες του Word :P) και φτιάχνουμε και άλλα, θα τα βάλουμε όλα ντούκου μέσα στην σελίδα

1)Γιατι δεν φτιαχνεις blog?

2)Τι εχετε παθει ολοι και κραζετε το τρωκτικο? Λες και στο επιβαλουν με το ζορι...

ΥΓ: Εμενα παντος μ'αρεσουν τα χρωματα και το στησιμο του site:-) Εκτος απο τα banner του rss,fb etc.

1) Είχα απο πριν τον server σε άλλο site (news-space.gr) σε μορφή autoblogging ως μηχανή αναζήτησης ιστοσελίδων, αλλά έτρωγε πολύ μνήμη και μου κάνανε συνέχεια στραβές από το hostgator.

2) Δεν το κράζω ακριβώς, αλλά έχει πάρει πολύ μεγάλη και άδικη αναγνώριση σε σχέση με άλλες σελίδες που πραγματικά αξίζουν.

ΥΓ) να σαι καλα ευχαριστωωω

---------- Προσθήκη στις 00:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

Μα γιατί τόση κακία;;;Μια γνώμη ζήτησε ο άνθρωπος..

Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά το site για εραστιτεχνικό,μου άρεσαν ιδιαίτερα τα banneraκια και +1 για το καλό domain.

ευχαριστώωωω :P

Δημοσ.

Μου αρέσει το template και η χρήση των χρωμάτων. Εύκολο σε ανάγνωση και καθόλου κουραστικό για το μάτι. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι οι τίτλοι δεν είναι τόσο bold όσο πρέπει για να ξεχωρίζουν τα θέματα. To domain καλό.

Πρέπει να βρείτε λύση για το περιεχόμενο. Είναι το σημείο που μπορεί να σας ανεβάσει ή να σας χαντακώσει.

Δημοσ.
Μου αρέσει το template και η χρήση των χρωμάτων. Εύκολο σε ανάγνωση και καθόλου κουραστικό για το μάτι. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι οι τίτλοι δεν είναι τόσο bold όσο πρέπει για να ξεχωρίζουν τα θέματα. To domain καλό.

Πρέπει να βρείτε λύση για το περιεχόμενο. Είναι το σημείο που μπορεί να σας ανεβάσει ή να σας χαντακώσει.

Σχετικά με τα θέματα είναι πράγματα που συζητάμε με παρέες και άλλα άτομα, πράγματα που συμβαίνουν ή έγιναν στο παρελθόν και τα κάνουμε σε μορφή σκέψεων

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι χαλια, ειπα την γνωμη μου για την ολη προσπαθεια οτι ειναι καταδικασμενη... Και ναι αν ειναι χαλια τα site θα το πω γιατι οχι, θα ντραπω μηπως ? Τουλαχιστον εγω δεν καθομαι να ψαχνω τα ποστ του καθε χρηστη και να κανω την κατινα :P

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι ειναι χαλια, ειπα την γνωμη μου για την ολη προσπαθεια οτι ειναι καταδικασμενη...

Έχεις μία προκατειλημμένη αντίληψη για το πως θα πάει η ιστοσελίδα μου. Δεκτή η γνώμη σου αλλά το στηρίζεις σε λάθος ιδέες. Θα φανεί στο μέλλον αν έχεις δίκιο η άδικο και θα είσαι απο τους πρώτους που θα το μάθει

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι ειναι χαλια, ειπα την γνωμη μου για την ολη προσπαθεια οτι ειναι καταδικασμενη... Και ναι αν ειναι χαλια τα site θα το πω γιατι οχι, θα ντραπω μηπως ? Τουλαχιστον εγω δεν καθομαι να ψαχνω τα ποστ του καθε χρηστη και να κανω την κατινα :P

Βλέπεις και από τα υπόλοιπα μηνύματα τί εντυπώσεις υπάρχουν και πώς διατυπώνονται...

Για το χθεσινό, ούτε αυτό το σχόλιο θα το έλεγα πετυχημένο, ούτε εκείνο ήταν τόσο χάλια, απλά ήταν ερασιτεχνικό (σα προσχέδιο όμως είχε προοπτικές, δεν ήταν του πεταμού).

Τί θες δηλαδή, να σου ζητήσει ο άλλος ταπεινά συγνώμη και να σου πεί πάρε 200 μαύρα να μου το φτιάξεις; :P

"θα το πω γιατι οχι, θα ντραπω μηπως ? " :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...