yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ΟΚ, πρέπει να σκάσατε στα γέλια και μόνο με τον τίτλο αλλά το ζήτημα είναι (σχετικά) σοβαρό. Λοιπόν, όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν είδαμε στην ΕΤ3 για κάτι τύπους που αντί για χορτοκοπτικά είχαν... γαιδουράκια. Τα οποία μια χαρά τρώγαν το χορταράκι, καθάριζαν το χωράφι και ταυτόχρονα... έριχναν και το λίπασμα τους. Σκεφτήκαμε με τη γυναίκα μου ότι είναι καλή λύση, αλλά δεν είναι απλό να έχεις ζωντανά. Έχουν τη φροντίδα τους, όσο να 'ναι. Αλλά μας άρεσε σαν σκέψη. Χτες ακούσαμε ότι δίνεται επιδότηση για να έχεις γαιδουράκια στο σπίτι. Μάλιστα, είδα ότι το γάλα γαιδάρου πιάνει πολύ υψηλές τιμές και αναρωτιέμαι αν αξίζει να το πάρω στα σοβαρά το θέμα. Οπότε, αν υπάρχει κάποιος που έχει σχετικές πληροφορίες, ας μου δώσει τα φώτα του. Παράκληση: Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά (ίσως πάρα πολλά) σχόλια θα είναι εντελώς οφ τόπικ, αλλά παρακαλώ συγκρατηθείτε. Δειξτε γαΙδουρινή υπομονή
umaga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 δεν εχει καθολου σχεδον εξωδα απλα θελει σανο να τρωει που κανει 10 ευρω η ''μπαλα'' και να τν δενεις στο χτημα να τρωει χορταρι,για το γαλα δε ξερω παντος ειναι πολυ θρεπτικο
imr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Θα υπαρξει και νεο μετρο αποσυρσης συντομα, αλλα μονο για αγορα γαιδαρου. sorry δεν κρατηθηκα
umaga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παιδια παλια το γαλα απο τα γαιδουρακια το εδειναν σε μωρα παιδια που η μανα τους δεν μπορουσε να τα ταισει το δικο της γαλα, ειναι πολυ θρεπτικο
paschalia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αυτό το πράγμα,να δημιουργούνται στα φορουμ θέματα πάσης φύσεως εξειδικευμένα, που μόνο από ειδικούς θα έπαιρναν σωστές γνώμες,πρέπει να είναι κολλητικό. Νομίζω ότι πληροφορίες και γνώμες -σωστές- θα πάρετε μόνο από εκεί που έγραψες ότι το ακούσατε. Ή μέσω κάποιου φορέα. Εδώ είναι σχεδόν απίθανο να λάβεις μια σχετική πληροφορία.
Fidelio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 γάλα γαιδάρου; λολ - οκ ή έπεσα σε παγίδα ή enlighting us
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εδώ είναι σχεδόν απίθανο να λάβεις μια σχετική πληροφορία. Και πώς γίνεται να έχω πάρει ένα σωρό σχετικές πληροφορίες για ένα άλλο "άσχετο" θέμα όπως το να βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητο; Μήπως υποτιμάς τη δύναμη του ιντερνετ;
paschalia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μμ. Ίσως γιατί ο τομέας του αυτοκινήτου και των τετράτροχων-δίτροχων είναι περισσότερο οικείος των μελών ? Τουτέστιν ασχολούνται. Με επιδοτήσεις για γαϊδουράκια,αμφιβάλλω ότι ασχολούνται.
umaga Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 παντος εχω σκευτει κι εγω να παρω αλλα δεν εχω αρκετο χωρο
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 και ταυτόχρονα... έριχναν και το λίπασμα τους καλά, μιλάμε για τον ευφημισμό της χρονιάς
Morticia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω εάν δίνεται επιδότηση. Είναι ανθεκτικά τα γαιδουράκια και σε ζέστη και σε κρύο και η μπάλα χορτάρι ειναι φτηνή. Απλά πρόσεξε όταν το αγοράσεις να μην το έχουν κακοποιήσει οι προηγούμενοι και φας εσύ τις κλωτσιές (σοβαρολογώ, έχουμε ανάπηρο άτομο στην οικογένεια απο αυτό)
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω για γαιδουράκια φίλε για άλογα ξέρω οτι υπάρχει σίγουρα, πήρε ενας γνωστός και μιλάμε για πολλα φραγκα... Και τα σαββατοκύριακα κάνει μαθηματα-βολτες στο βουνο και βγάζει αρκετα περισσότερα και απο εκει... Ρώτα στην διευθυνση συγκοινωνιών της περιοχής σου, εεε, πλακιτσα, στο τμήμα αγροτικής αναπτυξης κλπ... Υπάρχει μια πολύ πολύ μικρή περίπτωση να ξέρουν. Ειδάλλως πήγαινε σε κάποιον "ειδικό" με προγραμματα (π.χ. leader) που λογικα ακομα και αν δεν ξερει θα ψάξει να το βρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.