FaNhS_ThE_GrEaT Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εκανα φορματ τον σκληρο, και παρουσιαζετε προβλημα κατα την εγκατασταση των windows. Συγκεκριμενα στα w 7, σε καποια φαση, ελεγε αναζητηση του προγραμματος εγκαταστασης, κατι τετοιο, και τελικα δεν το εβρησκε και δεν μπορουσε να προχωρησει στην εγκατασταση.Αφηστε που εκανε και 2 ωρες για να φτασει σε εκεινο το σημειο... Τι μπορει να συμβαινει ξερει κανεις?
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Οταν επελεξες για φορματ ον εκανες quick format η το κανονικο format?
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τι μπορει να συμβαινει ξερει κανεις? Φιλέ μου τα windows που έχεις είναι αυθεντικά η πλαστά
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σου προτεινω να κανεις κανονικο φορματ ξανα απο την αρχη
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τα windows που κολλαει αν ειναι "αυθεντικα" ή "πλαστα"? Εγω πχ που τα εχω "πλαστα", "καλπικα", "σαπια", "απο τον θειο στο Αμερικα" ή οπως αλλιως το λετε οι του γνησιου δισκακιου πολεμιοι δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα εγκαταστασης σε οσα PC κι αν τα εχω βαλει (και ειναι καμποσα, trust me ). Ελεγξε καπου αλλου αν παιζει το δισκακι σου για αρχη και βλεπουμε.
Tony Lik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 εγω θελω να κανο φορματ κ δν μπορω μου βγαζει οτι εχει προβλιμα και πρεπει να ελεξω τ παρτιτιον και ν ξαναδοκιμασο.τι ν κανο ρε παιδια ?το παλεβο εδω και ωρες κ τπτ ακομα... ξερει κανεις να μ πει?γτ ουτε στα βουηντος μπορω να μπω.
Tony Lik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 εγω θελω να κανο φορματ κ δν μπορω μου βγαζει οτι εχει προβλιμα και πρεπει να ελεξω τ παρτιτιον και ν ξαναδοκιμασο.τι ν κανο ρε παιδια ?το παλεβο εδω και ωρες κ τπτ ακομα... ξερει κανεις να μ πει?γτ ουτε στα βουηντος μπορω να μπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.