nifa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 οθονών. 1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167105 2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 Ποια απο τις 2 να επιλέξω? Ποια είναι πιο ποιοτική?
nifa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τα 8ms δεν είναι μειωνέκτιμα? επιπλέον θέλω οποσδήποτε hdmi. Ανάμεσα στις 2 LG ποια θεωρείτε ότι αξίζει περισσότερο?
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 AN παρεις ΤΝ ενο μπορεις να παρεις ΙΡS panel θα πρεπει να αρχισεις κλαις απο τωρα!Ασε τις LG και παρε τη Dell δε στο λενε τυχαια τοσα ατομα Για το HDMI υπαρχει και ανταπτορας αυτο ελειπε κριτιριο επιλογης για μια οθονη να ειναι μονο η συνδεση
sfradel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Έχω την Dell 2 μέρες τώρα και στην προτείνω. Το IPS υπερέχει πολύ σε ποιότητα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγω πάντως δεν την προτείνω την Dell.Εχει ενοχλητικό AG coating και φενεται σαν να εχει κόκκους άμμου πάνω.Ειδικα στο λευκο.. Σε αλλες οθονες δεν ειναι τοσο εντονο.. Εχει θεματα backlight bleeding. Απο χρωματα ειναι πολυ καλυτερη απο μαλλον ολες με ΤΝ πανελ και φαινονται ζωντανά και με ακρίβεια.Και απο γωνιες θεασης καλυτερες απο οποιαδηποτε ΤΝ αλλα χανει σε contrast οταν την βλεπεις απο πανω η απο κάτω. ---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:44 ---------- Τα 8 ms ειναι μια χαρά εξάλλου πριν απο λιγα χρονια αυτο θεωρουταν αριστα. Και ειναι μια χαρα πιστεψε με σε αυτο.Εκτος αν εισαι extreme gamer και εχεις ματι θα δεις διαφορα που ισως ειναι ασημαντη για το 99.6% των ανθρώπων
nifa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Σε γενικές γραμμές ποια είναι τα μειωνεκτίματα ενός τν πάνελ? Γιατί να αποφύγω την αγορά του? Έχει κάποιος τν πάνελ να μου πει εντυπώσεις?
UpToDate_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Σε γενικές γραμμές ποια είναι τα μειωνεκτίματα ενός τν πάνελ? Γιατί να αποφύγω την αγορά του? Έχει κάποιος τν πάνελ να μου πει εντυπώσεις? Oλοι; Οι περισσότερες οθόνες στην αγορά με tn είναι... Χειρότερα χρώματα και γωνίες θέασης..
sfradel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγω πάντως δεν την προτείνω την Dell.Εχει ενοχλητικό AG coating και φενεται σαν να εχει κόκκους άμμου πάνω.Ειδικα στο λευκο.. Σε αλλες οθονες δεν ειναι τοσο εντονο..Εχει θεματα backlight bleeding. Απο χρωματα ειναι πολυ καλυτερη απο μαλλον ολες με ΤΝ πανελ και φαινονται ζωντανά και με ακρίβεια.Και απο γωνιες θεασης καλυτερες απο οποιαδηποτε ΤΝ αλλα χανει σε contrast οταν την βλεπεις απο πανω η απο κάτω. ---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:44 ---------- Τα 8 ms ειναι μια χαρά εξάλλου πριν απο λιγα χρονια αυτο θεωρουταν αριστα. Και ειναι μια χαρα πιστεψε με σε αυτο.Εκτος αν εισαι extreme gamer και εχεις ματι θα δεις διαφορα που ισως ειναι ασημαντη για το 99.6% των ανθρώπων Το coating δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα και το backlight bleeding στο 99% των περιπτώσεων δεν είναι ορατό/ενοχλητικό. Υπόψιν οτι by default το brightness της οθόνης είναι ρυθμισμένο πολύ ψηλά και θέλει χαμήλωμα. Βρέπε review (μάλλον θα το έχεις δει) http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737 Το θέμα είναι με 240 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή (1000% καλύτερη απο τις 2 TN). Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ ποιο ακριβό. Anyway εσύ τι προτείνεις? ---------- Προσθήκη στις 08:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:29 ----------
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στα λεφτά που δίνει μαλλον την Dell.Αλλά ισως υπάρχουν σε ιδια τιμη και αλλες IPS (HP,Nec) κτλ. Απο ΤΝ δεν τις εχω ψαξει πολύ αλλά δεν ειναι προβλημα το χρώμα για εναν απλό χρηστη ουτε η αλλαγή που κάνει.. Ρωτησα ~40 ατομα που εχουν ΤΝ οθόνες και απο αυτους μονο οι 10 ειχαν παρατηρήσει οτι αλλαζουν τα χρωματα αναλογα με το πως κοιτάς την οθόνη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ειναι ολοφανερο οτι χαλανε τα χρωματα οταν αλλαζεις γωνια θεασης σε οποιοδηποτε panel συμβαινει αυτο απλα στο TN ειναι πιο εντονο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 HP έχει 22 & 24" πιο ακριβά και το 23" NEC κάνει 360 euro... η Dell είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά της...
LeoNaXe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ρε μαγκεσ να κάνω μια ερώτηση, η DELL η συγκεκριμένη τη έχει και την προτείνετε όλοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.