Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2 να επιλέξω?

nifa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 8ms δεν είναι μειωνέκτιμα? επιπλέον θέλω οποσδήποτε hdmi. Ανάμεσα στις 2 LG ποια θεωρείτε ότι αξίζει περισσότερο?

Δημοσ.

AN παρεις ΤΝ ενο μπορεις να παρεις ΙΡS panel θα πρεπει να αρχισεις κλαις απο τωρα!Ασε τις LG και παρε τη Dell δε στο λενε τυχαια τοσα ατομα

Για το HDMI υπαρχει και ανταπτορας αυτο ελειπε κριτιριο επιλογης για μια οθονη να ειναι μονο η συνδεση

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν την προτείνω την Dell.Εχει ενοχλητικό AG coating και φενεται σαν να εχει κόκκους άμμου πάνω.Ειδικα στο λευκο.. Σε αλλες οθονες δεν ειναι τοσο εντονο..

Εχει θεματα backlight bleeding.

Απο χρωματα ειναι πολυ καλυτερη απο μαλλον ολες με ΤΝ πανελ και φαινονται ζωντανά και με ακρίβεια.Και απο γωνιες θεασης καλυτερες απο οποιαδηποτε ΤΝ αλλα χανει σε contrast οταν την βλεπεις απο πανω η απο κάτω.

---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:44 ----------

Τα 8 ms ειναι μια χαρά εξάλλου πριν απο λιγα χρονια αυτο θεωρουταν αριστα. Και ειναι μια χαρα πιστεψε με σε αυτο.Εκτος αν εισαι extreme gamer και εχεις ματι θα δεις διαφορα που ισως ειναι ασημαντη για το 99.6% των ανθρώπων

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές ποια είναι τα μειωνεκτίματα ενός τν πάνελ? Γιατί να αποφύγω την αγορά του? Έχει κάποιος τν πάνελ να μου πει εντυπώσεις?

Δημοσ.
Σε γενικές γραμμές ποια είναι τα μειωνεκτίματα ενός τν πάνελ? Γιατί να αποφύγω την αγορά του? Έχει κάποιος τν πάνελ να μου πει εντυπώσεις?

Oλοι;

Οι περισσότερες οθόνες στην αγορά με tn είναι...

Χειρότερα χρώματα και γωνίες θέασης..

Δημοσ.
Εγω πάντως δεν την προτείνω την Dell.Εχει ενοχλητικό AG coating και φενεται σαν να εχει κόκκους άμμου πάνω.Ειδικα στο λευκο.. Σε αλλες οθονες δεν ειναι τοσο εντονο..

Εχει θεματα backlight bleeding.

Απο χρωματα ειναι πολυ καλυτερη απο μαλλον ολες με ΤΝ πανελ και φαινονται ζωντανά και με ακρίβεια.Και απο γωνιες θεασης καλυτερες απο οποιαδηποτε ΤΝ αλλα χανει σε contrast οταν την βλεπεις απο πανω η απο κάτω.

---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:44 ----------

Τα 8 ms ειναι μια χαρά εξάλλου πριν απο λιγα χρονια αυτο θεωρουταν αριστα. Και ειναι μια χαρα πιστεψε με σε αυτο.Εκτος αν εισαι extreme gamer και εχεις ματι θα δεις διαφορα που ισως ειναι ασημαντη για το 99.6% των ανθρώπων

Το coating δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα και το backlight bleeding στο 99% των περιπτώσεων δεν είναι ορατό/ενοχλητικό. Υπόψιν οτι by default το brightness της οθόνης είναι ρυθμισμένο πολύ ψηλά και θέλει χαμήλωμα.

Βρέπε review (μάλλον θα το έχεις δει)

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737

Το θέμα είναι με 240 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή (1000% καλύτερη απο τις 2 TN). Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ ποιο ακριβό. Anyway εσύ τι προτείνεις?

---------- Προσθήκη στις 08:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:29 ----------

Δημοσ.

Στα λεφτά που δίνει μαλλον την Dell.Αλλά ισως υπάρχουν σε ιδια τιμη και αλλες IPS (HP,Nec) κτλ.

Απο ΤΝ δεν τις εχω ψαξει πολύ αλλά δεν ειναι προβλημα το χρώμα για εναν απλό χρηστη ουτε η αλλαγή που κάνει..

Ρωτησα ~40 ατομα που εχουν ΤΝ οθόνες και απο αυτους μονο οι 10 ειχαν παρατηρήσει οτι αλλαζουν τα χρωματα αναλογα με το πως κοιτάς την οθόνη.

Δημοσ.

Ειναι ολοφανερο οτι χαλανε τα χρωματα οταν αλλαζεις γωνια θεασης σε οποιοδηποτε panel συμβαινει αυτο απλα στο TN ειναι πιο εντονο

• Super Moderators
Δημοσ.

HP έχει 22 & 24" πιο ακριβά και το 23" NEC κάνει 360 euro...

η Dell είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...