Προς το περιεχόμενο

EVGA GTX 480 Hydro Copper FTW

mantas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να παραγγείλω την GTX 480 Hydro Copper FTW της EVGA ; Από την σελίδα τους δεν γίνεται για Ελλάδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Η EVGA ούτε καν τις reference κάρτες δεν έχει φέρει στην Ελλάδα. ΝΟ1 συνεργάτης σου λέει μετά.

Δημοσ.

Έστειλα μαιλ στην EVGA αλλά καμία απάντηση.Αν πάω σε κάποιο συνοικιακο μαγαζί λέτε να μπορέσει να της φέρει? Το πλαίσιο λέει πως πλέον δεν συνεργάζεται με EVGA.

Δημοσ.

Imho, αν μπορεί να στη φέρει μαγαζάκι, τότε και εσύ μπορείς να την αποκτήσεις και να γλιτώσεις τυχόν κέρδος του μεσάζοντα :-(

Δημοσ.

Μέσω ebay δεν μπορώ γιατί δεν έχω πιστωτική και γενικά δεν μπλέκω :). Άλλα δικτυακά καταστήματα που να φέρνουν Ελλάδα υπάρχουν;

Δημοσ.
Έστειλα μαιλ στην EVGA αλλά καμία απάντηση.Αν πάω σε κάποιο συνοικιακο μαγαζί λέτε να μπορέσει να της φέρει? Το πλαίσιο λέει πως πλέον δεν συνεργάζεται με EVGA.

Ετσι σου ειπανε στο πλαισιο? :lol::lol::lol:

Τι μ....ες θεε μου ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του είπαν μαλακίες. Classiefied έχει πει το πλαίσιο δεν ξαναφέρνει, και EVGA κάρτες έχουν εξαφανιστεί. Αυτές οι μητρικές που έχουν στο site τους πρέπει απλά να τους έχουν ξεμείνει.

Δημοσ.

Ναι δεν εννοω οτι του ειπαν ψεματα...Εμενα ας πουμε μου ειπαν οτι δεν θα ξαναφερουν τα z5500.Καταλαβες τι θελω να πω?

Στο φιναλε ποιος ο λογος να μην φερουν ξανα evga ?Οι καρτες evga με το που ερθουν στα ραφια εξαφανιζονται .Απλα αλλο ειναι ...Θελουν να ξεστοκαρουν αλλα πραγματα ...Σιγα μην δεν ξαναφερει Evga.

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω όντως έχει σταματήσει να φέρνει EVGA προιόντα, δεν νομίζω να του το λένε για να ξεστοκάρουν. Τώρα από 'κει και πέρα, who knows τι σκατά κάνουν.

Δημοσ.

Το hardshop μου είπε πως προς το παρόν δεν γίνεται παραγγελεια... τώρα τι εννοούν αυτοί ξέρουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

αξίζει όμως να δώσεις τόσα λεφτά για την συγκεκριμένη έκδοση?

αν θες τις "normal" εκδόσεις της EVGA έχει για pre-order το overclockers.co.uk

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-124-EA&groupid=701&catid=56&subcat= (περίπου 535 euro χωρίς μεταφορικά)

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-123-EA&groupid=701&catid=56&subcat= (περίπου 595 euro χωρίς μεταφορικά)

η Hydro Copper FTW θα είναι ακόμα πιο ακριβή...

Δημοσ.

Περιμενε να βγαλει η Twintech την δικια της με την λυση της Arctic Cooling....Η παρε την Gainward Good που εχω και εγω.

Φθηνοτερες απο την EVGA Hydro FTW, αθορυβες και πιο κρυες σε σχεση με την μαμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...