treelooos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά κατέβασα τη δεύτερη season Merlin και οι υπότιτλοι δε μου εμφανίζονται στα ελληνικά. Χρησιμοποιώ το KM Player αλλά και με το Classic Media που δοκίμασα είχα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ
umaga Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ειναι συγουρα ελληνικα ? γιατι μου εχει τυχει να γραφει gr subs και να ειναι κυριλικα
treelooos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τι να σου πω; Έτσι λέει. Ευχαριστώ πάντως
treelooos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Και με το KM Player που δοκίμασα και με τον classic media player είχα τα ίδαι αποτελέσματα
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εχεις επιλεξει-εγκαταστησει στις τοπικες ρυθμισεις-ρυθμισεις γλωσσας τα ελληνικα σαν γλωσσα για non-unicode χαρακτηρες?αν οχι οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται σωστα επισης διευκρινησε αν δεν εμφανιζονται καθολου η εμφανιζονται αλαμπουρνεζικα. στην 1η περιπτωση ....ειδομεν στη 2η η δεν εχεις κανει αυτο που σου λεω παραπανω ή απλα ο υποτιτλος που κατεβασες δεν ειναι ελληνικος
treelooos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αλαμπουρνέζικα εμφανίζονται. Προσπαθώ τώρα να βρω αυτή τη ρύθμιση που μου είπες
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εχω xp εγω. ειναι στον πινακα ελεγχου -τοπικες ρυθμισεις και γλωσσα-3η καρτελα (για προχωρημενους)- επιλεγεις τα ελληνικα (γλωσσα για non-unicode προγραμματα). και πατας εφαρμογη. για να κανει τη ρυθμιση χρειαζεται cd windows και επανεκκινηση. για 7 η vista δεν ξερω να σου πω
treelooos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τίποτα. H πρώτη season εμφανίζεται κανονικά. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Ευχαριστώ πολύ πάντως ---------- Προσθήκη στις 22:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ---------- Η πρώτη season εμφανίζεται κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Ευχαριστώ πολύ πάντως
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 τοτε με μεγαλη πιθανοτητα εχεις υποτιτλο με κυριλικα (ρωσσια ουκρανια κτλ. απο εκει μερια)
Proikothiras27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Βασικα ...κανε το εξής... Πάνε στις ρυθμίσεις του VSfilter[ή Vobsub 2.23} ...εχει ενα μενου για την Γλώσσα ...απο ANSI κανε το GREEK....και μετα πες μας αν ειναι αλαμπουρνέζικα πάλι...
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αυτή η ρύθμιση είναι στον KM Player; Δεξί κλικ-> Options->Preferences (ή πάτα F2) και... Δεν ξέρω από που κατέβασες τους υπότιτλους, αλλά δες στο παρακάτω thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342651 στο 1ο post έχει κάτι links. Δες το 2ο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.