Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με υπότιτλους

treelooos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κατέβασα τη δεύτερη season Merlin και οι υπότιτλοι δε μου εμφανίζονται στα ελληνικά. Χρησιμοποιώ το KM Player αλλά και με το Classic Media που δοκίμασα είχα το ίδιο πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ

Δημοσ.

εχεις επιλεξει-εγκαταστησει στις τοπικες ρυθμισεις-ρυθμισεις γλωσσας τα ελληνικα σαν γλωσσα για non-unicode χαρακτηρες?αν οχι οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται σωστα

επισης διευκρινησε αν δεν εμφανιζονται καθολου η εμφανιζονται αλαμπουρνεζικα.

στην 1η περιπτωση ....ειδομεν

στη 2η η δεν εχεις κανει αυτο που σου λεω παραπανω ή απλα ο υποτιτλος που κατεβασες δεν ειναι ελληνικος

Δημοσ.

εχω xp εγω. ειναι στον πινακα ελεγχου -τοπικες ρυθμισεις και γλωσσα-3η καρτελα (για προχωρημενους)- επιλεγεις τα ελληνικα (γλωσσα για non-unicode προγραμματα). και πατας εφαρμογη. για να κανει τη ρυθμιση χρειαζεται cd windows και επανεκκινηση. για 7 η vista δεν ξερω να σου πω

Δημοσ.

Τίποτα. H πρώτη season εμφανίζεται κανονικά. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Ευχαριστώ πολύ πάντως

---------- Προσθήκη στις 22:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

Η πρώτη season εμφανίζεται κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Ευχαριστώ πολύ πάντως

Δημοσ.

Βασικα ...κανε το εξής...

Πάνε στις ρυθμίσεις του VSfilter[ή Vobsub 2.23} ...εχει ενα μενου για την Γλώσσα ...απο ANSI κανε το GREEK....και μετα πες μας αν ειναι αλαμπουρνέζικα πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...