Προς το περιεχόμενο

Ανεπιθυμιτη εγκυμοσυνη

tralala1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι γιατρος αλλα θα προτεινα να κανεις σε ενα εργαστηριο μια εξεταση αιματος με ονομα β-χωριακη. Θα παρεις αποτελεσμα 100% σωστα αποτελεσματα. Κοστος 20€. Με τα αποτελεσματα στο χερι εαν ειναι θετικο πατε σε γυναικολογο.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και βεβαια υπηρξε διεισδιση ρε παιδια αν ειναι ποτε δυνατον δεν ειμαι και ηλιθειος ''τελιοσα'' και εξω . Οσο για τα προφυλακτικα ναι εκανα μαλακια τωρα μην μου την λετε για αυτο τωρα δεν μπορω να το αλλαξω , αλλη φορα θα μαι πιο προετοιμασμενος πηρα το μαθημα μου.

Δημοσ.
Δεν ειμαι γιατρος αλλα θα προτεινα να κανεις σε ενα εργαστηριο μια εξεταση αιματος με ονομα β-χωριακη. Θα παρεις αποτελεσμα 100% σωστα αποτελεσματα. Κοστος 20€. Με τα αποτελεσματα στο χερι εαν ειναι θετικο πατε σε γυναικολογο.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Και λέει κιόλας οτι τελείωσε έξω (too much info btw)...

Μην ανησυχείς φίλε και άλλη φορά προετοιμασμένος ώστε να μην έχεις άλλα πράγματα μετά να σε απασχολούν. Καλό είναι να φρικέρνεις καμιά φορά ώστε να προσέχεις στο μέλλον.. Keep up.

Ε, αν κάνουμε νερντοπολιταν σέξιον θέλω +v :P

Δημοσ.
γ@μω τις δηθεν απολαυσεις σας-ενοχλησεις σας-εμπειριες σας-σιγουρια σας-ηλιθιοτητα σας μαθετε να βαζετε προφυλακτικο!!!

Μόνο "δήθεν" δεν είναι η απόλαυση για τον άντρα χωρίς προφύλαξη. Τώρα ή δεν έχεις κάνει ποτέ σου "ελεύθερο" και το λες αυτό, ή για τις γυναίκες πεός με προφυλακτικό και δονητής, ένα και το αυτό. Είναι σα να λες ότι έχεις την ίδια αίσθηση αφής με γάντια κ χωρίς. Δεν επίκροτω το μη ασφαλές σεχ, αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε. Για μένα το προφυλακτικό είναι σοβαρός λόγος να μη έχω καλές επιδόσεις, επειδή οι μάρκες που κυκλοφορούν έχουν μόνο μήκος και όχι διάμετρο. Και ναι με μη μόνιμες συντρόφους ,δυστυχώς για μένα, το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
Και λέει κιόλας οτι τελείωσε έξω (too much info btw)...

Μην το λες. Δεν έχουμε μάθει τι εννοεί όταν λέει έξω. Πόδια, αυτιά, μασχάλες, στην βεράντα. Που?

Δημοσ.

Χάπι επόμενης μέρας ρε αν δεν θέλετε τα προφυλακτικά.

[sony style]Χαπακωθείτε κοριτσόπουλα, it will be worth it :P[/sony style]

Δημοσ.

ελα ρε φιλε νταξει χαλαρος ειμαι

χαχααχα δεν φανταζεσαι τι ακουω εδω και εναν μηνα μου εχουν κατεβασει ακομα και τριδιμα τιγκα καρπερος ξερω γω ενω ταυτοχρονα μου λενε ''εισαι καλα τι ανυσηχεις?'' και αλλα παρομοια. Εχω και την ψυχοτικη μου αρρωστια(ανχωδη διαταραχη) που μου παει το αγχος στα υψη εδω και εναν χρονο και πριν εμφανισει περιοδο η κοπελα ειχα παει να ψοφησω.

Δημοσ.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Ηρέμησε.Σε λίγο θα ψάχνουμε καρδιολόγο αντί γυναικολόγου.
Δημοσ.
Για μένα το προφυλακτικό είναι σοβαρός λόγος να μη έχω καλές επιδόσεις, επειδή οι μάρκες που κυκλοφορούν έχουν μόνο μήκος και όχι διάμετρο. Και ναι με μη μόνιμες συντρόφους ,δυστυχώς για μένα, το χρησιμοποιώ.

Tmi και πάλι. Αυτά στα "μέλη" του ινσόμνια με φωτό ρε.

Ηρέμησε.Σε λίγο θα ψάχνουμε καρδιολόγο αντί γυναικολόγου.

Γιατί, σκοπεύεις να βάλεις φωτό στο αντίστοιχο θρέντ μανάρα* μου;

*snatched απο γνωστό χρήστη - ταίριαζε

Δημοσ.

Ρε κάφρε, δείξε ευαισθησία ρε στο θαύμα της ζωής που αψηφά περίοδο και τεστάκια.

Α.Και @De@th L0rd, μη βάλεις φώτο. Εγώ μια φορά έβαλα αντίστοιχο ΕΜΟΤΙΚΟΝ που περπατούσε, και ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ.

Φαλλοκράτες.

Δημοσ.
Σιγα ρε και μπαμπας να γινεις δεν χαθηκε και ο κοσμος. Μια χαρα ειναι.

tralala1992 τον λένε. Δώσε έμφαση στο νούμερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...