gavros10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ε καλά μην το αποπαίρνεις και τόσο, εγώ θα έλεγα ότι οι διαφορές με άλλες χρονιές δεν έχουνε καμιά σχέση! Το 11 έχει ελάχιστες από pc σε κονσόλα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά όπως σωστά επισημαίνεις το 12 θα είναι πανομοιότυπο... θα διαφωνησω στο pc οταν παιζω fifa 11 ειμαι απιαστος. οταν το αγορασα για το ps3 δεν μπορουσα να βαλω γκολ! ακομα δεν μπορω. ειναι τελειως διαφορετικος ο χειρισμος του παικτη και η αισθηση στις κονσολες
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το fifa11 στο pc είναι nextgen με την μηχανή του fifa10 από ps3/xbox360 .Φέτος θα είναι πανομοιότυπες εκδόσεις σε pc και κονσόλες,όπως λένε!Τώρα θα δούμε.
Chili87 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ξερει κανεις τι γινεται με το be a pro mode? εχω παιξει 2 χρονιες και παιζω μονο πρωταθλημα και φιλικα με την εθνικη...ουτε ευρωπη, ουτε κυπελα..wtf???αυτο ολο κι ολο? αν ξερει κανεις κατι να με ενημερωσει παρακαλω γιατι με ξενερωσε και το παρατησα..xD καλο game αλλα το mode πολυ ρηχο και μουφα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.