DJ_Duker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Με το Greek super patch ξέρει κανείς αν μπορείς να παίξεις στο gameranger?
explorer21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με το Greek super patch ξέρει κανείς αν μπορείς να παίξεις στο gameranger? Μια χαρά μπορείς να παίξεις...
adi32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιζοντας με keyboard πως μπορεις να κανεις καμια ευκολη ντριμπλα ? βλεπω εδω http://www.youtube.com/watch?v=elEg6ofgsz0&feature=iv&annotation_id=annotation_165498 αλλα πρεπει να εισαι χταποδι για να πατησεις 8 κουμπια μαζι
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιζοντας με keyboard πως μπορεις να κανεις καμια ευκολη ντριμπλα ? βλεπω εδω αλλα πρεπει να εισαι χταποδι για να πατησεις 8 κουμπια μαζι όποιοι παίζουν με keyboard έχουν τρελό assist από την ΑΙ ...αποδεδειγμένο στο online .Παίζω με τον γείτονα μου,όποτε παίζει με το keyboard του,δεν μπορώ να ευχαριστηθώ παιχνίδι...με σκίζει..συν ότι οι παίχτες μου είναι λες και έχουν μαγνήτες,αλλά με τους ίδιους μαγνητικούς πόλους με τους αντιπάλους και αποθούντε ..Όταν παίζει με gamepad, παίζουμε νορμαλ πολύ ωραία! Στο gameranger θα με βρείτε με το αντίστοιχο nickname που έχω εδώ μέσα ακριβώς .
StormRid3r Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδες. Οποιος θελει ας με κανει add στο gameranger: StormRid3r
Christosmpa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Γεια σας, πηρα το Fifa 11 για τον υπολογιστη και θελω να παιξω manager mode και να παρω ομαδες απο το rest of the world(Παναθηναικο,Αεκ,Παοκ) και δεν μπορω μονο κανονικα πρωταθληματα. Γινετε να παρω καμια ομαδα απο το rest of the world? αν ναι πως; Ευχαριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Όχι..δεν μπορείς από rest of the world..Μόνο να φτιάξεις δικό σου πρωτάθλημα.. ή να βάλεις το greek patch !
fever25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας: Προσπαθώ να κατεβάσω το fifa greek patch 2 από το greeksuperpatch.com. Ωστόσο δεν έχω καταφέρει ακόμα τίποτα, καθώς κάθε φορά που πατάω στον σύνδεσμο "download" με επιστρέφει ξανά στην αρχική σελίδα! Εχει κανείς ιδέα τί μπορώ να κάνω;
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας: Προσπαθώ να κατεβάσω το fifa greek patch 2 από το greeksuperpatch.com. Ωστόσο δεν έχω καταφέρει ακόμα τίποτα, καθώς κάθε φορά που πατάω στον σύνδεσμο "download" με επιστρέφει ξανά στην αρχική σελίδα! Εχει κανείς ιδέα τί μπορώ να κάνω; Νομίζω θέλει log in..Δεν θυμάμαι σίγουρα να σου πω.
fever25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έχω κάνει login! Αλλά τίποτα... Edit: Οκ! Λυθηκε! Ευχαριστω
vagelis81 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω κατι για το fifa 11.Ξερω οτι μεχρι και περσυ η εκδοση του καθε fifa για υπολογιστη διεφερε απο την εκδοση για playstation 3 και xbox360.Και φυσικα εννοω οτι στις 2 κονσολες το παιχνιδι για καποιο λογο ηταν μακραν καλυτερο απο οτι στο pc.Ηθελα λοιπον να ρωτησω αυτο ισχυει και στο fifa 11; Ευχαριστω
gavros10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 η εκδοση του fifa 11 για το pc σε σχεση με αυτην του ps3 και του xbox δεν εχουν καμια σχεση το fifa 12 θα ειναι ιδιο ομως σε ολα τα μηχανηματα
activex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 η εκδοση του fifa 11 για το pc σε σχεση με αυτην του ps3 και του xbox δεν εχουν καμια σχεση το fifa 12 θα ειναι ιδιο ομως σε ολα τα μηχανηματα Ε καλά μην το αποπαίρνεις και τόσο, εγώ θα έλεγα ότι οι διαφορές με άλλες χρονιές δεν έχουνε καμιά σχέση! Το 11 έχει ελάχιστες από pc σε κονσόλα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά όπως σωστά επισημαίνεις το 12 θα είναι πανομοιότυπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.