Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

20101003195935.jpg

http://forum.ea.com/...list/13375.page

YES ! Solved ! The problem was in Catalyst Control Centre, went to the 3D options and tweaked them from there. Worked like a charm, although framerate dropped a bit, but it is normal, I will optimize it, after all HD4850 TOP 512 MB is not the best GPU out there...

ΥΓ. Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε ιδιαίτερα. Στο manager πχ. γουστάρω όταν παίζω σε κάτι μισοάδεια... χωράφια ενώ στα Fifa/PES πάντα είχα τον καημό ότι δεν είναι δυνατόν να παίζω σε γεμάτο γήπεδο ακόμα και με ομάδες της κακιάς ώρας. Ίσως κάποιοι θυμάστε ένα ποδοσφαιράκι δεκαετίας, ονόματι Uefa Challenge, στο οποιο τα γήπεδα είχαν κόσμο ανάλογο της δυναμικότητας των αντιπάλων. Η καλύτερή μου!

Δημοσ.

τον 11.χχ εχω. δοκιμζω και ενημερωνω...

απλα εβαλα το mipmap detail απο hig performance -> performance και ολα καλα!

thanx zeppo! B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παιχνιδι (fifa 11) το επαιζα μονο με την Tele καμερα! Τωρα το παιζω με την Dynamic και παρατηρισα τα εξεις θετικα! Οι παικτες δεν ειναι μαριονετες, το γηπεδο διχνει μεγαλυτερο, γινονται περισσοτερες random καταστασεις, η 360 κινηση εφαρμοζεται καλυτερα οπως και οι τριπλες και αλλα πολλα!

Παιζω με full manual και slow ταχυτητα!

Στο online, αισθανομαι οτι εχω τον πληρη ελεγχο της καταστασης και οχι κατι περιεργα που γινοντε στο pro! Παντος και το pro δεν ειναι ασχημο!

Δημοσ.

λαθος μαν! το pro ειναι ασχημο! :mrgreen:

κι εμενα μου αρεσε πολυ η dynamic camera. αλλα με κουρασε γιατι μου φαινοταν πολυ γρηγορο το παιχνιδι, ισως λογω της ταχυτητας.

πλεον το παιζω με tele και με assisted ολα γιατι ειναι game και πρεπει να το ευχαριστιεμαι, οχι να χανω τετ-α-τετ με τον aguero και τον forlan... :-(

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Μ' αυτή την κάμερα μόνο Be a Pro μπορείς να παίξεις. Η dynamic είναι κάπως έτσι:

Προσωπικά πάντως πάντα προτιμούσα τις κοντινές dynamic κάμερες στο single play (τόσο στο Fifa, όσο και στο Pro). Αυτές οι μακρινές tele ("οι κάμερες του δορυφόρου σε τροχιά" όπως συνηθίζω να λέω) αντέχονται μόνο για διπλό, όπου αναγκαστικά και οι 2 παίχτες πρέπει να βλέπουν περισσότερο χώρο.

Δημοσ.

Αυτές οι μακρινές tele ("οι κάμερες του δορυφόρου σε τροχιά" όπως συνηθίζω να λέω) αντέχονται μόνο για διπλό, όπου αναγκαστικά και οι 2 παίχτες πρέπει να βλέπουν περισσότερο χώρο.

Nzeppos, το ρανταρ που εχει κατω, βοηθαει στο να βλεπεις περισσοτερο χωρο, με την dynamic καμερα!

Παντος ειναι απολαυση το fifa 11 με full manual στο online!

Κατι αρνητικο που εχω παρατηρησει! Τα μακρινα σουτ μπενουν δυσκολα εως και καθολου και βγαζουν δυσκολες αποκρουσεις οι gks!

Σας συμβαινει εσας αυτο;

Δημοσ.
Παντος και το pro δεν ειναι ασχημο!

Το τελευταίο pro με απογοήτευσε πολύ!

Nzeppos, το ρανταρ που εχει κατω, βοηθαει στο να βλεπεις περισσοτερο χωρο, με την dynamic καμερα!

Παντος ειναι απολαυση το fifa 11 με full manual στο online!

Κατι αρνητικο που εχω παρατηρησει! Τα μακρινα σουτ μπενουν δυσκολα εως και καθολου και βγαζουν δυσκολες αποκρουσεις οι gks!

Σας συμβαινει εσας αυτο;

Υπάρχει το φάλτσο που αν το πετύχεις μπαίνουν τα γκολ με το RB και RT μετά κάνει φάλτσο. Ψάξτο!

Δημοσ.

naruto14 κάνε με add, PLATINI 1411127.Μπαίνω συχνά στο gameranger.

σελω και γω να παιξω jeep13.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...