Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ειναι το πανω μπροστα αριστερο κουμπι?Το LB (logitech χειριστηριο) ενοεις?Με αυτο και σουτ κανει λομπα σουτ.Τα φαλτσα τα βαζει με το RB σε μενα αλλα πιο πολυ σαν πλασεδακια μου φαινονται (Μπερδεμα!!!!).

Δικο μου λαθος, εχεις δικιο με το πανω πισω δεξια γινεται, απλα εμενα με το πανω μπροστα δεξια μιας και εχω βαλει στο πισω δεξια το τρεξιμο....

Πειραματισου με αυτο..μπορεις να βαλεις πολλα goal και πολυ ευκολα μαλιστα, αν βαλεις την καταλληλη δυναμη και τον παιχτη με την καταλληλη κλιση...οσο παιζεις θα το μαθεις...

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανα Τιπακι για την αμυνα εχεις?Π.χ πως βγαινουμε πρωτοι στη μπαλα????Εγω το κουμπι τις πιεσης παταω συνεχομενα για να πιεσω και για να βγω στη μπαλα η να κανει κινηση να την κλεψει το παταω δυο τρεις φορες γρηγορα.Σωστος?

Λοιπον, παντα να γυρνας τους αμυντικους πισω...οχι να βαζεις απο το σταυρο (στα αυτοματα συστηματα ας τα πουμε που εχει) αμυνα, απλα καθε φορα τον παιχτη που σου διαλεγει (για αμυντικο μιλαω και οχι μονο...) να τον γυρνας πισω...ειναι πολυ ευκολο να σου ξεφυγουν...οσο για το πως να κλεβεις....πιο αποτελεσματικο ειναι πολλες φορες το κουμπι 'X' (A για xbox χειριστηριο κλπ..).

Οσο για το πως βγαινουμε πρωτοι στη μπαλα...τα ματια σου 14, ωστε να προνοεις το τι θα κανει ο αντιπαλος και να τρεξεις τον παιχτη σου στο σωστο σημειο για να κοψεις-παρεις μπαλα κλπ...αυτο ειναι το καλο με το fifa που λεμε οτι πας τον παιχτη οπου θες και εχει ελευθερια το παιχνιδι (ειναι το μεγαλο του προσον μαλλον)...ετσι πρεπει να τον πας στο σωστο σημειο, την καταλληλη στιγμη.

Γνωμη μου παντα ολα αυτα ετσι....? :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον, παντα να γυρνας τους αμυντικους πισω...οχι να βαζεις απο το σταυρο (στα αυτοματα συστηματα ας τα πουμε που εχει) αμυνα, απλα καθε φορα τον παιχτη που σου διαλεγει (για αμυντικο μιλαω και οχι μονο...) να τον γυρνας πισω...ειναι πολυ ευκολο να σου ξεφυγουν...οσο για το πως να κλεβεις....πιο αποτελεσματικο ειναι πολλες φορες το κουμπι 'X' (A για xbox χειριστηριο κλπ..).

Οσο για το πως βγαινουμε πρωτοι στη μπαλα...τα ματια σου 14, ωστε να προνοεις το τι θα κανει ο αντιπαλος και να τρεξεις τον παιχτη σου στο σωστο σημειο για να κοψεις-παρεις μπαλα κλπ...αυτο ειναι το καλο με το fifa που λεμε οτι πας τον παιχτη οπου θες και εχει ελευθερια το παιχνιδι (ειναι το μεγαλο του προσον μαλλον)...ετσι πρεπει να τον πας στο σωστο σημειο, την καταλληλη στιγμη.

Γνωμη μου παντα ολα αυτα ετσι....? :rolleyes:

ωραιος!!Θα τα εχω υποψιν ειδικα αυτ για την αμυνα!!!βασικα το θεμα με μενα ειναι οτι χανω πολυ ευκολα τη μπαλα στο κεντρο ενω παω να κανω οραγωναμενη επιθεση και μου βγαινουν στην αντεπιθεση και αντε να τους κυνηγας μετα!!!!!αυτο το passing game θελει δουλεια!!!οι περισσοτεροι εχω την εντυπωση δεν παιζουν με manual.... B)

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!...εγώ παίζω με κουμπιά και assisted οπότε δεν μπορώ να λύσω ανάλογες απορίες...

ερώτηση 1:Υπάρχει διαφορά στο online αν έχεις το αυθεντικό fifa11 ή παίζεις μέσω Gameranger?(επειδή έχεις κόπια)

ερώτηση2: αν κάποιος πάει edit players kai αλλάξει τα στατς των παιχτών μιας ομάδας,με λίγα λόγια την κάνει τούμπανο σε ταχύτητα,δύναμη,κλπ, όταν παίξει online η ομάδα του θα έχει τα πειραγμένα στατς? Το ρωτάω γιατί εκεί που έπαιζα με συγκεκριμένα άτομα Έλληνες και ξένους και κέρδιζα στα περισσότερα παιχνίδια μετά από λίγο καιρό οι ομάδες τους εμφανίστηκαν 10 φορές πιο γρήγορες και δυνατότερες από την δική μου και ίδρωνα να σταυρώσω Χ όχι νίκη.Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?Αν ναι λαλακία της ΕΑ=πρέπει κάτι να κάνει σίγουρα γι` αυτό...είναι που είναι εκνευριστικό όταν εγκαταλείπει ο αντίπαλος το παιχνίδι επειδή χάνει...άμα γίνονται και απατεωνιές δεν λέει να ασχολείσαι με το online.:o(

Y.Γ Βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να τεστάρω μόνος μου (δηλαδή να κάνω τούμπανο μια ομάδα)να δω εάν γίνεται γι` αυτό και ρωτάω εδώ!:Ο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εβαλα το χειρισμο σε Semi Assisted και πραγματικα απολαμβανω πλεον το παιχνιδι και το online.Γινονται ωραια ματς και ειδικα τα 2v2 (η παραπανω) ειναι φοβερα.

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!...εγώ παίζω με κουμπιά και assisted οπότε δεν μπορώ να λύσω ανάλογες απορίες...

ερώτηση 1:Υπάρχει διαφορά στο online αν έχεις το αυθεντικό fifa11 ή παίζεις μέσω Gameranger?(επειδή έχεις κόπια)

ερώτηση2: αν κάποιος πάει edit players kai αλλάξει τα στατς των παιχτών μιας ομάδας,με λίγα λόγια την κάνει τούμπανο σε ταχύτητα,δύναμη,κλπ, όταν παίξει online η ομάδα του θα έχει τα πειραγμένα στατς? Το ρωτάω γιατί εκεί που έπαιζα με συγκεκριμένα άτομα Έλληνες και ξένους και κέρδιζα στα περισσότερα παιχνίδια μετά από λίγο καιρό οι ομάδες τους εμφανίστηκαν 10 φορές πιο γρήγορες και δυνατότερες από την δική μου και ίδρωνα να σταυρώσω Χ όχι νίκη.Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?Αν ναι λαλακία της ΕΑ=πρέπει κάτι να κάνει σίγουρα γι` αυτό...είναι που είναι εκνευριστικό όταν εγκαταλείπει ο αντίπαλος το παιχνίδι επειδή χάνει...άμα γίνονται και απατεωνιές δεν λέει να ασχολείσαι με το online.:o(

Y.Γ Βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να τεστάρω μόνος μου (δηλαδή να κάνω τούμπανο μια ομάδα)να δω εάν γίνεται γι` αυτό και ρωτάω εδώ!:Ο)

Δηλαδή αυτό μας ενδιαφέρει είναι αν μπορούμε να κλέψουμε και να κάνουμε τούμπανο την ομάδα μας ή να παίξουμε online με κόπια. Ωραία.

Δημοσ.

nzeppos δηλαδή απ` όσα έγραψα αυτό είχες να πεις?...άλλα κατάλαβες...περίεργο...

Το παιχνίδι εννοείται πως αξίζει να το πάρεις αυθεντικό αλλά προυπόθεση να έχεις καλό-δυνατό μηχάνημα να to χαρείς με high Rendering Quality και όχι όλα low στο αρχαίο P4 που έχω ακόμα εγώ! :-(

Μπήκα στον κόπο να ρωτήσω για το online cheating γιατί ένας παίχτης(από τους τίμιους!χαχα ειρωνικά το λέω) με πληροφόρησε ότι δεν μπορείς-δεν γίνεται με την καμία- να κλέψεις όταν παίζεις μέσω Gameranger...(για το αυθεντικό δεν ξέρω)...

Υ.Γ Εννοείται πως αγωνίζομαι τίμια μέχρι να εκνευριστώ τρελά και να μην ξαναπαίξω online...

Αυτά...

Δημοσ.

παιδια ανακαλυψα αυτο το site http://www.esl.eu/gr/#/gr/fifa11/ το οποιο απο οτι καταλαβα διοργανωνει τα καλυτερα τουρνουα σε πολλα games μεταξυ των οποιων και το fifa και εχει ελληνικο τομεα.

Εσεις το γνωριζετε ? Εκανα εγγραφη αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορω να συμμετεχω.Γνωριζετε κατι περισσοτερο?

Δημοσ.

ναι ειναι το καλητερο νομιζω σε τετοιο επιπεδο.δεν γνωριζω πως συμμετεχεις και για fifa αλλα ειναι και στο trackmania εχει πολλους χορηγους.αυτα τα λιγα ξερω

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

οχι ρε δεν ειμαι ηρακλης, μην τρολαρεις με τον πονο μου γιατι ξερω κι εγω να τρολαρω!

απλα δεν μου δειχνει τον κοσμο. και η μαλακια ειναι οτι τον ακουω, αλλα δεν τον βλεπω.

μαλλον θα ειναι καμια πατατα του θειου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...