Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τι βγαινουν ετσι και στο street fighter? Και επαιρναν την νικη?

Παντως και στο pro το 10 παρα πολυ τετοιο cheat, καμια σχεση με το fifa που μου συμβαινει σπανια...

Οπως και να εχει ομως σπανια ξε-σπανια...ειναι σπαστικο!

Όχι, απλά δεν έπαιρναν την ήττα κι εσύ συνεπώς δεν έπαιρνες την νίκη και άντε πάλι για να προχωρήσεις το "championship" ή τα XP.

Δεν το έχω δει πολλές φορές αλλά είναι σπαστικό indeed.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α καταλαβα..αν θυμαμα καλα και στο pro αυτο γινοταν, σε αντιθεση με το fifa που δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος απο το να βγεις και το βλεπει ως disconnect απο μερους σου και περνει ο αλλος τη νικη...

Δημοσ.

Να ρωτήσω πάλι..Μπορώ να περάσω τα δικά μου συνθήματα ;;:ph34r:

By default νομίζω αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στις κονσόλες. Δεν έχω ιδέα αν σε PC έχει βγει κανα mod ή κάτι παρόμοιο που να κάνει τη δουλειά με... πλάγιο τρόπο.

Δημοσ.

Ναι, stratigos25 ειμαι στο fifa, κανε με add να παιξουμε!

Σου εστειλα και εγω μεσα απο το site...τωρα μπαινω και στο game να σου στειλω...

Αποδεξουμε στο site για να μπορω να σε βρω και στο παιχνιδι να σου στειλω..

stratigos αποδεχτηκα την προσκληση στο site.αυτο δεν αρκει?Δεν σε βλεπω σαν friend στο παιχνιδι.

nzeppos σου εστειλα προσκληση απο το site!

Δημοσ.

Μούφα το FIFA11 στο PC. Το έβαλα προχθές και ουδεμία δεν έχει με το αντίστοιχο για κονσόλες. Ούτε pro-passing ούτε personality, ενώ το gameplay θυμίζει FIFA 10.

Εντυμεταξύ κάποια απο τα animations είναι ίδια με εκείνα του FIFA 2004...

Δημοσ.

stratigos αποδεχτηκα την προσκληση στο site.αυτο δεν αρκει?Δεν σε βλεπω σαν friend στο παιχνιδι.

nzeppos σου εστειλα προσκληση απο το site!

Οχι, δεν φτανει μονο αυτο...θα σου στειλω εγω μεσα στο game μιας και με εκανες στο site και υστερα θα σου πω που βρισκεις τους φιλους σου απο το site μεσα στο παιχνιδι, ωστε να τους στειλεις και εκει friend request...

EDIT: Σου εστειλα και στο παιχνιδι...αποδεξου με...

Μούφα το FIFA11 στο PC. Το έβαλα προχθές και ουδεμία δεν έχει με το αντίστοιχο για κονσόλες. Ούτε pro-passing ούτε personality, ενώ το gameplay θυμίζει FIFA 10.

Εντυμεταξύ κάποια απο τα animations είναι ίδια με εκείνα του FIFA 2004...

Κοιτα να δεις, γουστα ειναι αυτα...

Εμενα μαρεσει πολυ, αν και φυσικα οπως ολα τα παιχνιδια εχουν ελλατωματα, ετσι εχει και αυτο. Για μενα αυτο που με εχει ενοχλησει ειναι μονο το οτι μερικες φορες αργουν κανα δευτερολεπτο οι παιχτες να καταλαβουν τι γινεται, να απλωσουν το ποδι τους, να διεκδικησουν την μπαλα κλπ.

Βεβαια αμεσως το συνηθισα, δεν μπορω να πω οτι με πειραζε και ιδιαιτερα οπως πχ εναν φιλο μου που παιζαμε μαζι και οταν το παθαινε τρελαινοταν, αλλα αφου το κανει και στους αντιπαλους τοτε ειναι μια ή αλλη...οπως μπορει να αδικησει εσενα ετσι μπορει και τον αντιπαλο σου..

Οσο για τα animation δεν εχω παιξει το 04 για να ξερω αλλα γνωριζω πως οι κονσολες εχουν καλυτερα. Μια χαρα μου φαινονται και αυτα παντως στο pc.

Απο τη στιγμη παντως που εγινε third generation τα γραφικα του και στο pc και το εκαναν οπως τις κονσολες που εβλεπα το 10 και ζηλευα, ειμαι ευχαριστημενος.

Παιξε το λιγο ακομα, δωστου μια ευκαιρια....και εμενα πολυ φιλοι μου που επαιζαν προ ας πουμε με το που το επαιξαν γελαγαν αλλα με τον καιρο καταλαβαν πως δεν υπαρχει αναμεσα τους καλυτερο και χειροτερο....αυτο που τους αρεσε πολυ στο fifa ειναι η μεγαλυτερη ελευθερια μεσα στο παιχνιδι, το να κινεις τον παιχτη οπου θες, σε αντιθεση με το pro που δεν ειναι τοσο ελευθερο..

Και το online ειναι κατι που μας εχει κανει εντυπωση...πραγματικα παιζω λες και ειμαι στο pc μου και οχι στο internet......μιλαω για ενα ποσοστο 90% των αγωνων που εχω παιξει...(περιπου 600 online).

Στο υπολοιπο 10%, ειτε εχω πολυ λιγο lag, ειτε λιγο παραπανω, αλλα το παιχνιδι παιζεται κανονικα.

Καμια 15 αρια αγωνες ηταν εκεινοι μονο που δεν μπορουσες να παιξεις με τιποτα...Αν βεβαια επιλεγεις μονο με 3 στα 3 σημα αντιπαλους, ειναι παρα μα παρα πολυ σπανιο να συμβει κατι τετοιο...

Πολυ καλοι οι server του παιχνιδιου..

EDIT: Σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι μοιαζει με το fifa10. Ηταν το πιο τραγικο ποδοσφαιρακι που εχει βγει στο pc....αθλιο πραγματικα..

Δημοσ.

Εγώ δεν θα συμφωνήσω. Τόσο τα Χριστούγεννα όσο και τώρα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έτυχε να μαζευτούμε μια μεγάλη παρέα στο εξοχικό μου και να λιώσουμε το Fifa11 σε 360 αλλά και σε PC.

Κατ' αρχάς όσοι ήταν μαθημένοι σε PC επέμεναν ότι η δική τους έκδοση είναι καλύτερη. Εκτός του ότι σε PC έχει πολύ καλύτερα γραφικά, το κονσολοFifa τους φάνηκε ελαφρώς διαφορετικό (όντως είναι) και γενικά όχι τόσο καλό. Μπορεί στο PC να μην υπάρχει Pro passing και Personality+ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι πάσες γίνονται αυτόματα (ακόμα και σε semi-assisted) ενώ φυσικά οι επιπλέον κινήσεις του Personality μικρή σημασία έχουν όταν οι αντίπαλοι παίρνουν μέτριες ομάδες και όταν το... βρισίδι πάει σύννεφο.

Ίσως είναι θέμα συνήθειας. Εγώ πχ. προτιμώ -με μικρό προβάδισμα- αυτό του Xbox, κυρίως γιατί η PC έκδοση μου θυμίζει αρκετά το Fifa10/360 και άρα δεν μου προσφέρει κάτι καινούριο. Απ' την άλλη αγόρασα την έκδοση για PC, γιατί είχε τη μισή τιμή...

Το επιμύθιό μου είναι ότι δεν υπάρχει καμια τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δύο.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα συμφωνήσω. Τόσο τα Χριστούγεννα όσο και τώρα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έτυχε να μαζευτούμε μια μεγάλη παρέα στο εξοχικό μου και να λιώσουμε το Fifa11 σε 360 αλλά και σε PC.

Κατ' αρχάς όσοι ήταν μαθημένοι σε PC επέμεναν ότι η δική τους έκδοση είναι καλύτερη. Εκτός του ότι σε PC έχει πολύ καλύτερα γραφικά, το κονσολοFifa τους φάνηκε ελαφρώς διαφορετικό (όντως είναι) και γενικά όχι τόσο καλό. Μπορεί στο PC να μην υπάρχει Pro passing και Personality+ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι πάσες γίνονται αυτόματα (ακόμα και σε semi-assisted) ενώ φυσικά οι επιπλέον κινήσεις του Personality μικρή σημασία έχουν όταν οι αντίπαλοι παίρνουν μέτριες ομάδες και όταν το... βρισίδι πάει σύννεφο.

Ίσως είναι θέμα συνήθειας. Εγώ πχ. προτιμώ -με μικρό προβάδισμα- αυτό του Xbox, κυρίως γιατί η PC έκδοση μου θυμίζει αρκετά το Fifa10/360 και άρα δεν μου προσφέρει κάτι καινούριο. Απ' την άλλη αγόρασα την έκδοση για PC, γιατί είχε τη μισή τιμή...

Το επιμύθιό μου είναι ότι δεν υπάρχει καμια τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δύο.

Ισως να ειναι η συνηθεια που κανει καποιον να πιστευει οτι ειναι καλυτερο εκει που το παιζει κλπ, το θεμα ειναι οτι προκειται για ενα πολυ καλο ποδοσφαιρακι οπως και να εχει...και σε κονσολες και σε υπολογιστη...

Δημοσ.

Χθες το Βραδυ επαιξα ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ LAG 6-7 ΜΑΤΣ!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα οντως ισχυει αυτο με τις τρειςγραμμες statige.Μονο που πρεπει να ειναι τρεις γραμμες τι στιγμη που διαλεγετε ομαδες εσυ κ ο αντιπαλος εκει πανω απο τον αντιπαλο που λεει latency!!!!!!!!!ΤΟΤΕ παιζεις ΧΩΡΙΣ LAG.Βλεπω ομως να παιζω μονο βραδυ αλλα δεν πειραζει!!!Τουλαχιστον ΔΕΝ πηγαν χαμενα τα λεφτα οπως πιστεψα στην αρχη!!!

Οσο γιαυτο που λετε.Εγω ειμαι ευχαριστημενος και απο τα γραφικα και αποτο gameplay και απο το animation του Fifa 11 (φυσικα δεν ειναι τελεια)καθοτι ως pes maniac μεχρι τωρα παιζοντας fifa μου φανηκε πιο simulation και πολυ πιο δυσκολο (θελει πολυ προπονηση στο manual με αναλογικο μοχλο κατιπου βρισκω θετικο).Επισης εχω να πω οτι γινονται ΦΟΒΕΡΑ ματς ΤΑΚΤΙΚΗΣ online και εγω που ειμαι noobas και Αμυντικογενεις παιχτης δυσκολευω πολυ τους εμπειρους και καλους παιχτες συνηθως να μου διασπασουν την αμυνα.Μονο απο τραγικα λαθη μου και απο σεντρες εχω παρατηρηση οτι μου βαζουν γκολ.Γενικως γινονται πολυ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ματς.

stratigos αμα με δεις online και μου κανεις request για ματς πως το αποδεχομαι???βγαινει κατευθειαν καρτελιτσα μρποστα μου?Το ρωταω γιατι μερικες φορες εβλεπα κατω δεξια να εχω σημειωμα και δεν ηξερα πως να το ανοιξω και τελικα αποδυκνειονταν οτι ηταν προσκληση για ματς που δεν προλαβαινα να αποδεχτω γιατι δεν ξερω πως.

nzeppos μην με αγνοεις ρε συ!!κανε με accept απο το site και στειλε μου και friend request απο το παιχνιδι γιατι δεν εχω ιδεα που σε βρισκω!!

Δημοσ.

Το ρωταω γιατι μερικες φορες εβλεπα κατω δεξια να εχω σημειωμα και δεν ηξερα πως να το ανοιξω και τελικα αποδυκνειονταν οτι ηταν προσκληση για ματς που δεν προλαβαινα να αποδεχτω γιατι δεν ξερω πως.

Οταν βλεπεις αυτο το σημειωμα, πατας το δεξι αναλογικο μεσα και σε παει στα mail σου, επαφες σου, invite για παιχνιδια κλπ...

Μπορεις να κινηθεις μετα οταν μπεις εκει μεσα με τα πισω πανω κουμπια του χειριστηριου σου....

Δυστυχως δεν θα ειμαι μεσα σημερα και μαλλον ουτε αυριο αλλα απο δευτερα κανονιζουμε να παιξουμε....

EDIT: Βασικα πατα μεσα το δεξι αναλογικο οταν πας πχ στο head to head match πριν κανεις αναζητηση για αγωνα, να δεις και πως δουλευει....

Οτι προβλημα εχεις πες....εκει στο σημειωματαριο θα ειναι και το friend request μου...

τωρα παιζοντας fifa μου φανηκε πιο simulation και πολυ πιο δυσκολο (θελει πολυ προπονηση στο manual με αναλογικο μοχλο κατιπου βρισκω θετικο).

Και το pro ειναι δυσκολο για να μαθεις να το παιζεις καλα, ασχετα που δεν μαρεσει τοσο οσο το fifa.

Οσο για τα shoot, δοκιμασε να βαρεσεις κρατοντας το πανω μπροστα αριστερα κουμπι ταυτοχρονα να δεις και τα φαλτσα... :)

Eμενα τουλαχιστον το πανω μπροστα αριστερα κουμπι ειναι για τα φαλτσα, που εχω διαλεξει alternative τις ρυθμισεις στα κουμπια του χειριστηριου...

Πρωταθληματακια/Τουρνουα Διοργανωνονται????????Ειτε μεσω του παιχνιδιου ειτε μεσα απο sites?????

Μεσα απο sites ισως κατι να γινεται....εδω ειναι που υστερει το fifa σε σχεση με το pro, που εχει κυπελλα online.....

Βεβαια δεν ξερω αν θα μπρουσαμε να φτιαχναμε δικο μας κυπελλο εκει μεσα και να παιζαμε..(πραγμα απιθανο..) αλλα θα μπορουσαμε οσοι κανονιζαμε να μπαιναμε στο ιδιο κυπελλο μαζι....

Δημοσ.

Οταν βλεπεις αυτο το σημειωμα, πατας το δεξι αναλογικο μεσα και σε παει στα mail σου, επαφες σου, invite για παιχνιδια κλπ...

Μπορεις να κινηθεις μετα οταν μπεις εκει μεσα με τα πισω πανω κουμπια του χειριστηριου σου....

Δυστυχως δεν θα ειμαι μεσα σημερα και μαλλον ουτε αυριο αλλα απο δευτερα κανονιζουμε να παιξουμε....

EDIT: Βασικα πατα μεσα το δεξι αναλογικο οταν πας πχ στο head to head match πριν κανεις αναζητηση για αγωνα, να δεις και πως δουλευει....

Οτι προβλημα εχεις πες....εκει στο σημειωματαριο θα ειναι και το friend request μου...

Και το pro ειναι δυσκολο για να μαθεις να το παιζεις καλα, ασχετα που δεν μαρεσει τοσο οσο το fifa.

Οσο για τα shoot, δοκιμασε να βαρεσεις κρατοντας το πανω μπροστα αριστερα κουμπι ταυτοχρονα να δεις και τα φαλτσα... :)

Eμενα τουλαχιστον το πανω μπροστα αριστερα κουμπι ειναι για τα φαλτσα, που εχω διαλεξει alternative τις ρυθμισεις στα κουμπια του χειριστηριου...

Μεσα απο sites ισως κατι να γινεται....εδω ειναι που υστερει το fifa σε σχεση με το pro, που εχει κυπελλα online.....

Ποιο ειναι το πανω μπροστα αριστερο κουμπι(εχω clasic χειρισμο)?Το LB (logitech χειριστηριο) ενοεις?Με αυτο και σουτ κανει λομπα σουτ.Τα φαλτσα τα βαζει με το RB σε μενα αλλα πιο πολυ σαν πλασεδακια μου φαινονται (Μπερδεμα!!!!).

Αλλα τωρα τι μου λες..Εδω Τριτη πασα συνεχομενη δεν μπορω να αλλαξω!!!!χαχαχαχαχαχα Αλλα τις λιγοστες φορες που μου βγαινει καλη ροη με πασες ειναι πολυ καλα!!! κανα Τιπακι για την αμυνα εχεις?Π.χ πως βγαινουμε πρωτοι στη μπαλα????Εγω το κουμπι τις πιεσης παταω συνεχομενα για να πιεσω και για να βγω στη μπαλα η να κανει κινηση να την κλεψει το παταω δυο τρεις φορες γρηγορα.Σωστος?

Τωρα για το pro με 360 μοιρες χειρισμος δεν ξερω δεν εχω παιξει.

Ωραιο αυτο με το πατημα του αναλογικου εχεις δικιο αυτο ειναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...