Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις πηρα fifa 11 κ logitech gamepad f310.παιζω φιφα μετα απο 6-7 χρονια ξανα κ πρωτη φορα ποδοσφαιρακι με χειρηρτηριο σε pc (μεχρι τωρα ημουν pes κ keyboard player)

καποιες ερωτησεις:

1)εβαλα clasic controls κ η κινηση του παιχτη γινετε με το σταυρο.γιατι ετσι??περιμενα η κινηση να γινετε με τον αριστερο αναλογικο για να εκμεταλευετε τον χειρισμο 360 μοιρων.εκμεταλευετε ο σταυρος την κινηση 360 μοιρων?

2)εσεις παιζετε με σταυρο η με αριστερο αναλογικο?? (για κινηση των παιχτων μιλαμε παντα)

3)πως θα το βαλω για να ελεγχω τους παιχτες με τον αριστερο αναλογικο?

4)δεν μπορω να συνδεθω ιντερνετ αυτες τις μερες αλλα κ να μπορουσα δεν θα εμπαινα για online γιατι ειμαι τελειως NOOB στο φιφα.ομως γενικα εχει κινηση online αυτη την εποχη???

5)καλα δεν το συζητω.το φιφα δεν εχει καμια σχεση ουτε με το παλιο arcade fifa ουτε με το τωρινο pes.στο pes οι πασσες ηταν τηλεκατευθηνομενες ενω στο fifa 11 θελει να σημαδευεις με σχετικη ακριβεια πραγμα που κανει ακομα κ τις πασες μια δυσκολη υποθεση κ μαρεσει.επισης το animation των παιχτων βλεπω ειναι πολυ καλυτερο κ πιο ποδοσφαιρικο στο φιφα.γενικα με το λιγο που επαιξα ειναι σαφως πιο simulation απο το pes.

6)ειναι καλο το χειριστηριο που πηρα για ποδοσφαιρακι?

πςριμενω τις απαντησεις σας :)

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Αν παλιά έπαιζες Pro, δοκίμασε να βάλεις alternate controls. Είναι ακριβώς ίδια, δηλαδή το X κάνει σουτ, το Β σέντρα κλπ. Τα classic controls είναι αυτά που είχε το Fifa τα παλιά τα χρόνια (εξού και το όνομά τους). Αν θέλεις κίνηση 360 μοιρών τότε πρέπει να παίξεις με αναλογικό. Το d-pad (σταυρός) υποστηρίζει κίνηση 8 κατευθύνσεων και άρα όχι 360 μοιρών.

2) Με αναλογικό πάντα και παντού.

3) Ψάξε στο μενού των controls, δεν είναι δύσκολο να το βρεις.

4) Το Fifa πάντα έχει κίνηση στο online, ειδικά το βράδυ. Κυρίως γιατί παίζει εντελώς απροβλημάτιστα, χωρίς lag (σε αντίθεση με... κάποιους άλλους) και άρα ο κόσμος το προτιμά.

5) Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τα 2-3 τελευταία Fifa (σε κονσόλες) και με το Fifa11 σε PC, καταλαβαίνει αμέσως τη διαφορά.

6) Μια χαρά μου φαίνεται, κλασικό ps2 clone και Logitech (άρα εγγύηση).

Δημοσ.

ευχαριστο φιλε nzeppos.το εβαλα να ελεγχω τους παιχτες με αναλογικο.καλα ε..πως σημαδευεις με δαυτο?δεν μπορω να αλλαξω δευτερη πασα λολ..σε σημειο που αναρωτιθηκα "μπας κ ειναι χαλασμενο το νεο χειρηστηριο??":P τι φταιει?ειμαι αμπαλος? :P μα ουτε δευτερη πασα??τα εχω ολα στο manual..360 μοιρες..:P ποιο το μυστικο για να δινεις σωστες πασες με τον αναλογικο κ ολα στο manual???

Δημοσ.

Μην ξεκινήσεις με manual. Είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά εναντίον του υπολογιστή και θέλει καιρό να το συνηθίσεις. Καλύτερα να παίζεις με semi-assisted τώρα στην αρχή.

Δημοσ.

δεν θελω asisted.θα το μαθω με manual. μαρεσουν τα ζορικα πσιχνιδια κ αυτο ειναι βαρβατο simulation soccer.μαρεσει το παιχνιδι.εγω γενικα ξεκινω πρωτα απο την αμυνα κ μετα προσπαθω να φτιαξω αυτοματισμους στο επιθετικο παιχνιδι.βελτιωνομαι διαρκως παροτι ειναι οντως πολυ δυσκολος ο χειρισμος.πολυ παιχνιδι κεντρου το φιφα!!!!!γουσταρω!!!!!οποιος εχει καλο πασινγκ γκεηπ κ ικανοτητα μονο μπορει να κλεινει τον αντιπαλο στην περιοχη κ να κανει ευκαιριες!!απο την αλλη ομως μια καλη αμυνα μπορει να βαλει πολλα αινιγματα σε καλους παιχτεςμ. ;) ως pes maniac βγαζω το καπελο στην ea sports που μας εδωσε ενα ποδοσφαιρακι που ειναι αρκετα κοντα στο simulation.fifa!!!! :D

Δημοσ.

FIFA 11 Erevos Transformed Gameplay Database V2 Θα ηθελα να μαθω αν εχει ολες τις μεταγραφες !!! Και για οσους θελουν να το κατεβασουν οριστε:http://downloads.moddingway.com/file/9032.html

Δημοσ.

Κλαησπέρα παιδία προσπαθώ εδώ και σχεδον δυο μήνες να παιξω Fifa Multiplayer και δεν μπορω να παιξω γιατι μου ζητάει Cd authentication μέσω του ΕΑ Manager...εχετε καμια λυση για αυτο το θεμα?ή εστω για το πως να παιξω multiplayer?

Δημοσ.

Κλαησπέρα παιδία προσπαθώ εδώ και σχεδον δυο μήνες να παιξω Fifa Multiplayer και δεν μπορω να παιξω γιατι μου ζητάει Cd authentication μέσω του ΕΑ Manager...εχετε καμια λυση για αυτο το θεμα?ή εστω για το πως να παιξω multiplayer?

Κατ' αρχάς πες μας αν έχεις το αυθεντικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος..Αυτο ειναι το online χωρις Lag????Χθες εβαλα 2mbs συνδεση και επειχηρησα να παιξω fifa 11 ονλινε ματσακια και ειτε το πρωι ειτε το μεσημερι απογευμα βραδυ το LAG ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ουσιαστικα το παιχνιδι online ηταν UNPLAYBLE!!!!!!!!!!Βεβαιως μονο ξενους βρηκα..

Θελω να δοκιμασω και με ελληνες να δω μηπως μπορεσω να παιξω normal χωρις lag (η εστω με lag που σε αφηνει να παιξεις κανονικα..)

EuroChampion13 το nicname μου στο Fifa11 (οσοι θυμουνται τις επικες PES 6 online εποχες ισως με ξερουν ;).Πεστε και εσεις τα δικα σας να παιξουμε κανενα ματσακι(μη φοβαστε ειμαι NOOB και αμυντικογενεις παιχτης (σταματαω στατρια γκολακια σε καθε ματς :P :lol: )

-τιποτα τουρνουα/πρωταθληματακια διοργανονονται ειτε εντος του παιχνιδιου ειτε μεσω site?????(σε περιπτωση που κατορθωσω να παιξω χωρις lag)

-text chat κατα τη διαρκεια του ματς (στα pauses) δεν μπορεις να κανεις?

-Groupakia σε στυλ Pes 6 online υπαρχουν?????

Δημοσ.

εβαλα 2mbs συνδεση Βεβαιως μονο ξενους βρηκα..

Που πας καραμήτρο...:wub:

Δοκίμασε όντως με έλληνες..

Παίζει να είναι πολύ μπουκομένο dlsam σου..

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος με αυτους τους cheaters στο online που κερδιζεις και εκει που κανεις καμια αλλαγη ή εκει που τελειωνει το παιχνιδι και λες αν θες rematch ή οχι, το κολλανε και δεν μπορεις να κανεις κατι παραμονο να βγεις με alt tab και να κλεισεις το παιχνιδι και περνουν 3-0 νικη....ελεος.....

Ρε παιδια ελεος..Αυτο ειναι το online χωρις Lag????Χθες εβαλα 2mbs συνδεση και επειχηρησα να παιξω fifa 11 ονλινε ματσακια και ειτε το πρωι ειτε το μεσημερι απογευμα βραδυ το LAG ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ουσιαστικα το παιχνιδι online ηταν UNPLAYBLE!!!!!!!!!!Βεβαιως μονο ξενους βρηκα..

Θελω να δοκιμασω και με ελληνες να δω μηπως μπορεσω να παιξω normal χωρις lag (η εστω με lag που σε αφηνει να παιξεις κανονικα..)

EuroChampion13 το nicname μου στο Fifa11 (οσοι θυμουνται τις επικες PES 6 online εποχες ισως με ξερουν ;).Πεστε και εσεις τα δικα σας να παιξουμε κανενα ματσακι(μη φοβαστε ειμαι NOOB και αμυντικογενεις παιχτης (σταματαω στατρια γκολακια σε καθε ματς :P :lol: )

-τιποτα τουρνουα/πρωταθληματακια διοργανονονται ειτε εντος του παιχνιδιου ειτε μεσω site?????(σε περιπτωση που κατορθωσω να παιξω χωρις lag)

-text chat κατα τη διαρκεια του ματς (στα pauses) δεν μπορεις να κανεις?

-Groupakia σε στυλ Pes 6 online υπαρχουν?????

Ειναι πολυ καλο το online μερος του. Εγω δεν συναντω lag παραμονο σπανια και με ξενους και με ελληνες......κοιτα να εχεις 2/3 ή 3/3 σημα με τους αντιπαλους πριν παιξεις...

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος με αυτους τους cheaters στο online που κερδιζεις και εκει που κανεις καμια αλλαγη ή εκει που τελειωνει το παιχνιδι και λες αν θες rematch ή οχι, το κολλανε και δεν μπορεις να κανεις κατι παραμονο να βγεις με alt tab και να κλεισεις το παιχνιδι και περνουν 3-0 νικη....ελεος.....

Τα παιχνίδια όπου κάνεις 1 on 1 το έχουν αυτό.

Έχω μερικές ωραίες φωτογραφίες από SFIV που μόλις ξεκίναγε η τελευταία (και νικητήρια) επίθεση, ο αντίπαλος disconnect. :P

Δημοσ.

Τι βγαινουν ετσι και στο street fighter? Και επαιρναν την νικη?

Παντως και στο pro το 10 παρα πολυ τετοιο cheat, καμια σχεση με το fifa που μου συμβαινει σπανια...

Οπως και να εχει ομως σπανια ξε-σπανια...ειναι σπαστικο!

Αυτο απο οτι ειχα διαβασει καπου, στο προ τουλαχιστον το εκαναν ως εξης:

Εκει που εβλεπαν οτι εχαναν, ειχαν ετοιμα 1-2 torrents στο mtorrent να περιμενουν και εκανε alt-tab, εβγαιναν στην επιφανεια εργασιας, ξεκιναγαν να κατεβαζουν τα torrents και γινοταν αυτο το cheat..

Κατι τετοιο πρεπει να γινεται και στο fifa φανταζομαι...

Δημοσ.

xtrm kai stratigos ευχαριστο για τις απαντησεις αν και δε με καλυψατε απολυτα.εβλεπα να εχω τρεις γραμμες με οσους παιζω αλλα παλι ειχε LAG UNPLAYABLE!!!!ΞΕΝΕΡΩΣΑ.Δεν ειμαι χθεσινος στα online ποδοσφαιρακι.Pes 4 επαιζα και οταν τουλαχιστον εκανα εγω HOST με 768 kbps συνδεση και δεν ειχα καθολου lag.Επισης Pes 6 (το καλυτερο online ποδοσφαρρακι πουεχω παιξει) με παλι 2mbs και παλι πολλες φορες δεν ειχα προβλημα Lag αναλογα και τη συνδεση του αλλου παντα.

Anyway Θα πειτε ονοματα στο Fifa11 online να σας κανω add? Eurochampion13 το δικο μου.

Δημοσ.

Ναι, stratigos25 ειμαι στο fifa, κανε με add να παιξουμε!

Σου εστειλα και εγω μεσα απο το site...τωρα μπαινω και στο game να σου στειλω...

Αποδεξουμε στο site για να μπορω να σε βρω και στο παιχνιδι να σου στειλω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...