Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα γραφικα χανουν πολυ η ειναι η ιδεα μου?

Η ιδέα σου είναι, βασικά λόγο ανάλυσης και ποιότητας στη κάμερα.

Εξάλλου έχουμε από καιρό στατικές εικόνες υψηλής ανάλυσης που μαρτυρούν το αντίθετο...

pcbremenxmunichozilatta.jpg

Δημοσ.
πως το κρινεις σε συγκριση με το καινουριο pro?

το φετινό fifa θα είναι κάτι σαν να λέμε κονσολάδικο fifa 10.5

ένα κράμα δηλαδι από 2010 και world cup συν κάποιες προσθήκες, η ΕΑ φρόντισε να κρατήσει τα δυνατά χαρτιά (κατά τα λεγόμενα της) βλέπε personality για το 11αρι των κονσολών. εμένα το αποτέλεσμα του fifa με καλύπτει και έχει αποδείξει την αξία του είδη στις κονσόλες. το pro από την άλλη κάνει βήματα προς τα πίσω αν και φέτος δείχνει βελτιωμένο, δε πιστεύω ότι τελικά θα φτάσει τα περσινά fifa των κονσολών και κατ επέκταση τη φετινή pc έκδοση. Από ένα demo σύντομα θα μας πείσει! εν αναμονή λοιπόν, οπως και να έχει σε ένα από τα δυο πιστεύω ότι σίγουρα θα παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο ;)

Δημοσ.
ποτε βγαινει ακριβως???Ειχα ακουσει για κατι ντεμο.

16 Σεπτέμβρη λένε για demo

το τελικό αρχές Οκτώβρη και πιθανό τη πρώτη του μήνα.

Δημοσ.
πως το κρινεις σε συγκριση με το καινουριο pro?

Οποιοδήποτε κονσολάδικο Fifa από το 09 και μετά είναι ανώτερο από όλα τα Pro των τελευταίων ετών. Με τη λογική ότι τα Fifa10 και ειδικά το WC2010 ήταν έτη φωτός μπροστά από το PES2010 νομίζω είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Fifa11/PC θα είναι αρκετά καλύτερο από το PES2011 (εκτός πια κι αν ο γελοίος Τσακατσούκας κάνει το μεγάλο come-back, που αποκλείεται).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...