activex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχω το fifa 11 και στο pc world εγραφε για goal keeper mode ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω.Ξερει κανεις κατι?Please βοηθηστε με..... Μόνο στις κονσόλες υπάρχει το goal keeper mode.
Strategos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 add me: Str4t3goS ψαχνω κανεναν να παιζουμε μαζι...
Kostasd_G21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κανενας που να παίζει στο gameranger να κανονίσουμε κανα ματσάκι?? AccountID: KostasD21
DJ_Duker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 του χρόνου θέλω οπωσδήποτε goal keeper mode και στο pc. To είδα από youtube και ζηλεύω!
Strategos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 πως σωζω ενα replay online οταν παιζω online παιχνιδι; οταν παιζω χωρις online τοτε οταν βλεπω το replay μου βγαζει μια μπαρα παταω το Υ και μου το κανει upload στην EA. Αλλα οταν παιζω online δεν μου εμφανιζει την μπαρα και δεν υπαρχει καποιος τροπος να το σωσω, καμια ιδεα κανεις;
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 πως σωζω ενα replay online οταν παιζω online παιχνιδι; οταν παιζω χωρις online τοτε οταν βλεπω το replay μου βγαζει μια μπαρα παταω το Υ και μου το κανει upload στην EA. Αλλα οταν παιζω online δεν μου εμφανιζει την μπαρα και δεν υπαρχει καποιος τροπος να το σωσω, καμια ιδεα κανεις; Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να σώσεις replay κατά τη διάρκεια online αγώνα. Γιατί η διαδικασία save/convert to FLV/upload κάνει κάμποση ώρα και οι αντίπαλοι θα έπρεπε να κάθονται να περιμένουν... Νομίζω ο μόνος τρόπος να γίνει είναι μετά το τέλος του αγώνα, από το μενού Match Highlights.
g6519 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 nzeppos καλημερα το ονλινε τελικα του φιφα μου αρεσει πολυ και σχεδον εχω ξεχασει τι σημαινει λαγκ (οταν μεχρι περσι επαιζα προ) εχω μια απορια στο ονλινε συνηθως τι ρυθμισεις πρεπει να βαζουμε στις ομαδες πριν παιξουμε?? δεν ενοοω το manual/semi assisted/assisted στις πασσες, σουτ κλπ, αλλα στην τακτικη των ομαδων pressure/attack κλπ, γιατι εχω παρατηρησει σε ματς που εχω παιξει πχ αφορητη πιεση απο τον αντιπαλο χωρις να μπορω κ να ξερω να κανω κατι ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια δεν τα πολυπειράζω αυτά, συνήθως παίζω με τακτική Αλέφα ("πάμε να τους φάμε μεγαλέξανδροι, η Παναγιά μαζί μας" κλπ). Τα περίπλοκα συστήματα τα κρατάω για το manager Πόσο μάλλον όταν στο Fifa δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγές τακτικής την ώρα του αγώνα και φυσικά τα πάντα εξαρτώνται και από την ομάδα που παίρνεις (σπανίως παίρνω την ίδια ομάδα ακόμα και σε συνεχόμενα παιχνίδια). Τις περισσότερες φορές απλώς βάζω ένα σχετικά αμυντικό σύστημα και αν δεν έχω lag (ή αν ο άλλος δεν παίζει με full assisted) δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να κρατήσω το μηδέν. Άντε να φάω ένα γκολ το πολύ. Από κει και πέρα ελπίζω να βάλω γκολ στην κόντρα ή σε καμια στημένη φάση. Έχω πει και αλλού ότι στο Fifa εμπιστεύομαι την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου και αν τύχει να βάλω ένα γκολ στο 60-70' μπορώ να κλειστώ και να κρατήσω το αποτέλεσμα. Στο Pro τέτοιο πράγμα δεν το είχα καν διανοηθεί, πάντα έπαιζα "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Μάλλον θα πρέπει να μας συμβουλέψει κάποιος άλλος για τις τακτικές.
g6519 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 νασαι καλα σε ευχαριστω για την απαντηση ομως. πως εσυ παιζεις αμυντικα?? επιλεγεις καποιο συστημα συγκεκριμενο??? και πως καταλαβαινεις οτι ο αντιπαλος παιζει full assisted?? και παλι ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Συνήθως παίζω παραλλαγές του 4-5-1 ή 3-6-1. Το full assisted το καταλαβαίνεις όταν ο αντίπαλος αρχίζει τις ping pong πάσες αλλά και από τα σουτ που κάνει.
Strategos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ο μόνος τρόπος να γίνει είναι μετά το τέλος του αγώνα, από το μενού Match Highlights. θα το δοκιμασω το απογευμα, αν γινεται εισαι θεος.... και εγω σκεφτηκα οτι δεν θα το αφηνει για να μην περιμενει ο αλλος εγω εχω παιξει Online 25 game ολα manual control και καμια 50ρια offine το ιδιο, μετα απο κατι εκνευριστηκες ειτες και κατι κραξιματα στο σπιτι απο μερικους μονο assisted players πιστευω για να μην σπασω το pc να παιζω και εγω assisted πλεον απο σημερα. Μιας και στο online αμα πας custom game ranked με προεπιλογη μονο manual παιχτες μπορει να περιμενεις και 30λεπτα να βρεις παιχνιδι, αφου ολοι παιζουν assisted quick match.
g6519 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 παντως για να λεμε τα καλα του παιχνιδιου εγω που εχω λαπτοπ 3 χρονων και ονομαστικη ταχυτητα 24 , αλλα πραγματικη 3με τα προ6 κ προ 9 απο λαγκ ημουν ετσι και ετσι. με το προ 10 δεν μπορουσα να παιξω ουτε 1 ματς τωρα με το φιφα δεν εχω κανενα προβλημα με λαγκ και παιζω ονλινε συνεχως (με πολλες ηττες βεβαια αλλα που θα παει θα το μαθω)
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σε ολους, πρωτη φορα γράφω για το φιφα, 5 χρονια ασχοληθηκα μονο με το προ.Προχθες πηρα το φιφα 2011 original απο μετροπολισ 29ευρω προσφορα.Μπορω να πω οτι επαθα πλακα, δε περιμενα τοσο καλo game play... απλα απιστευτο.Βεβαια δεν μου αρεσει πολυ το μενου, ισως γιατι δεν το εχω σηνηθισει.Με ξενερωσε και λίγο οτι δεν εχει ελληνικο πρωτάθλημα, τεσ πα δε πειραζει.Αν ξέρεις΄καλο προ στο φιφα εισαι αστέρι πιστευω... πραγματα που δεν μου βγαιναν ευκολα στο προ μου βγαινουν στο φιφα ευκολα.μερικες αποριες μου 1)Στο ονλινε πως μπαινω... βαζω ενα username και το κωδικο που εχει το βιβλιαρακι του φιφα στην τελευταια σελιδα του? 2)Τωρα διεθνες τουρνουα οπως μουντιαλ δεν εχει μονο με εθνικες ομαδες? και αν εχει που το εχει 3)Αυτα με τις τακτικες παικτων που εχει το προ πως τα εχει το φιφα, τα λεει αλλιως στο μενου τακτικης το φιφα... πως τα ρυθμιζεις? πχ το προ εχει την επιλογη πιεση οπου την βάζεις απο 0-100, το ιδιο γινετε και με την πυκνοτητα παικτων και με την προοθηση αμυντικης γραμμης κλπ, τα αντιστιχα στο φιφα ποια ειναι και πως ανταποκρινονται στο παιχνιδι? 4) Αυτο το ΕΑ manager που μου εβγαλε μολις εγκατεστησα το παιχνιδι στο υπ/στη να φτιαξω τι ειναι? και γιατι μου βάζει οτι ληγει σε 14 μερες... τι γινετε με αυτο?
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 1) Για να μπεις στο online πρέπει πρώτα να φτιάξεις ένα account στο site της easports. Αν θυμάμαι καλά όταν φορτώσεις το παιχνίδι (πριν βγεις στην αρένα), σου ζητάει να κάνεις sign in με τα στοιχεία σου ή skip. Υπάρχει κι άλλη μια επιλογή όμως, που σου λέει να την επιλέξεις για να γραφτείς στην EA. Εναλλακτικά κάνε register εδώ: http://profile.ea.com/acctcreate.do?ref=EASports®istrationSource=EASports-EASW&surl=http%3A%2F%2Fwww.easports.com%2F Συνεπώς ο κωδικός δεν είναι αυτός που έχει το βιβλιαράκι, αλλά αυτός που θα επιλέξεις εσύ μαζί με το username. Αυτό που έχει το βιβλιαράκι είναι κατά πάσα πιθανότητα το serial number που χρησιμοποίησες για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι και θα σου ζητηθεί άλλη μια -τελευταία- φορά αφού βάλεις username/password. Άσχετο αλλά το ΕΑ account είναι πολύ καλή φάση για αρκετούς λόγους. Κατ' αρχάς έχεις ένα κοινό account για όλα τα μηχανάκια σου (PC, XBOX360, PS3). Θυμάται όλα τα ranked παιχνίδια που έχεις παίξει, λειτουργεί ως social network όπου μπορείς να κάνεις φίλους, να δεις τα replay που έχουν ανεβάσει (ή να δουν αυτοί τα δικά σου), να φτιάξεις το πρόσωπο του profile σου στο παιχνίδι κλπ. 2) Δεν έχει έτοιμο τουρνουά με εθνικές. Είναι κλασική τακτική της EA sports για να πουλάνε τα εκάστοτε Euro και World Cup. Αν θέλεις Mundial πρέπει να πάρεις το World Cup 2010 που βγήκε το καλοκαίρι (μόνο για κονσόλες!) Καλύτερα φτιάξε ένα Custom Tournament με τις ομάδες που θέλεις, υπάρχει σχετική επιλογή. Υπ' όψιν όμως ότι το Fifa11 δεν έχει όλες τις εθνικές... Ενώ το WC2010 είχε τα πάντα, όλες τις εθνικές του κόσμου, όλα τα προκριματικά κλπ. Κλασικές π**στιές της EA. 3) Τα συστήματα του Fifa δεν ακριβώς ίδια με του Pro. Επειδή έχω χρόνια να παίξω Pro (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...) δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την αντιστοιχία που θέλεις να κάνεις. Το Fifa όμως έχει αρκετά συστήματα και τακτικές και μπορείς να τα προσπελάσεις από το σχετικού μενού Team Management -> Custom Tactics, ακριβώς πριν πατήσεις "Play Match". 4) Μήπως είναι το EA Download Manager? Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτό, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το έχεις εγκατεστημένο. Αυτό για τις 14 μέρες που λες δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι...
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 1) Για να μπεις στο online πρέπει πρώτα να φτιάξεις ένα account στο site της easports. Αν θυμάμαι καλά όταν φορτώσεις το παιχνίδι (πριν βγεις στην αρένα), σου ζητάει να κάνεις sign in με τα στοιχεία σου ή skip. Υπάρχει κι άλλη μια επιλογή όμως, που σου λέει να την επιλέξεις για να γραφτείς στην EA. Εναλλακτικά κάνε register εδώ:http://profile.ea.com/acctcreate.do?ref=EASports®istrationSource=EASports-EASW&surl=http%3A%2F%2Fwww.easports.com%2F Συνεπώς ο κωδικός δεν είναι αυτός που έχει το βιβλιαράκι, αλλά αυτός που θα επιλέξεις εσύ μαζί με το username. Αυτό που έχει το βιβλιαράκι είναι κατά πάσα πιθανότητα το serial number που χρησιμοποίησες για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι και θα σου ζητηθεί άλλη μια -τελευταία- φορά αφού βάλεις username/password. Άσχετο αλλά το ΕΑ account είναι πολύ καλή φάση για αρκετούς λόγους. Κατ' αρχάς έχεις ένα κοινό account για όλα τα μηχανάκια σου (PC, XBOX360, PS3). Θυμάται όλα τα ranked παιχνίδια που έχεις παίξει, λειτουργεί ως social network όπου μπορείς να κάνεις φίλους, να δεις τα replay που έχουν ανεβάσει (ή να δουν αυτοί τα δικά σου), να φτιάξεις το πρόσωπο του profile σου στο παιχνίδι κλπ. 2) Δεν έχει έτοιμο τουρνουά με εθνικές. Είναι κλασική τακτική της EA sports για να πουλάνε τα εκάστοτε Euro και World Cup. Αν θέλεις Mundial πρέπει να πάρεις το World Cup 2010 που βγήκε το καλοκαίρι (μόνο για κονσόλες!) Καλύτερα φτιάξε ένα Custom Tournament με τις ομάδες που θέλεις, υπάρχει σχετική επιλογή. Υπ' όψιν όμως ότι το Fifa11 δεν έχει όλες τις εθνικές... Ενώ το WC2010 είχε τα πάντα, όλες τις εθνικές του κόσμου, όλα τα προκριματικά κλπ. Κλασικές π**στιές της EA. πολυ μλ/κια αυτο 3) Τα συστήματα του Fifa δεν ακριβώς ίδια με του Pro. Επειδή έχω χρόνια να παίξω Pro (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...) δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την αντιστοιχία που θέλεις να κάνεις. Το Fifa όμως έχει αρκετά συστήματα και τακτικές και μπορείς να τα προσπελάσεις από το σχετικού μενού Team Management -> Custom Tactics, ακριβώς πριν πατήσεις "Play Match". και δεν εχεισ και αδικο που εχεισ να παιξεισ χρονια προ. 4) Μήπως είναι το EA Download Manager? Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτό, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το έχεις εγκατεστημένο. Αυτό για τις 14 μέρες που λες δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι... Και γενικα ακουσα οτι το φιφα εχει πολυ καλο ονλινε, θα δοκιμασω τα συστηματα που λες και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.