Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέρασα κάτι νέους drivers στην 4890 και μόλις ξαναμπήκα στο game(be a pro mode) μου πετούσε κάτι κύκλους στους αντιπάλους.. ένα x εκεί που πέφτει η μπάλα.. και κάτι άλλα βελάκια.. wtf?

Δημοσ.

Μήπως εννοείς τα be-a-pro indicators που σου δείχνουν ποιά πρέπει να είναι η θέση σου, ποιόν πρέπει να μαρκάρεις κλπ? Αυτά απενεργοποιούνται από το σχετικό μενού.

Δημοσ.
Μήπως εννοείς τα be-a-pro indicators που σου δείχνουν ποιά πρέπει να είναι η θέση σου, ποιόν πρέπει να μαρκάρεις κλπ? Αυτά απενεργοποιούνται από το σχετικό μενού.

Ωραία θα το ψάξω.

Αλλά στο άκυρο; :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ενας φιλοσ μου εχει το εξης προβλημα. Αγορασε το cd key του fifa απο το g2play και το κατεβασε και δεν του επαιξε βγαζοντας του appcrash. Το απεγκατεστησε και το ξανα εγκατεστησε αλλα παλι τα ιδια, μετα εκανε φορματ και παλι το κατεβασε και παλι δεν επαιξε με appcrash. Υστερα απο ολα αυτα το κατεβασε απο το θειο και εβαλε το αυθεντικο του cd key και επαιξε κανονικα και μολις εβαλε και το pacth και το crack παλι appcrash. Τι γινεται ρε παιδια? Μπορει κανεις να βοηθησει?

Δημοσ.

ναι γιατι παιζει ρολο?

---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ----------

εχει 3 πανω

---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:20 ----------

καλα φιλε πλακα μου κανεις? τα εβγαλε και παιζει χαχαχα ελεος!!

---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

τι να κανει να βαλει το ενα ή οχι? για να παιξει? να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Ας δοκιμασει να τα βγαλει και να τρεξει το φιφα.Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου και ετσι λυθηκε.

+100000000000000000 φιλε μου να σαι καλα! Εφτιαξε!:-)

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα ενας φιλοσ μου εχει το εξης προβλημα. Αγορασε το cd key του fifa απο το g2play και το κατεβασε και δεν του επαιξε βγαζοντας του appcrash. Το απεγκατεστησε και το ξανα εγκατεστησε αλλα παλι τα ιδια, μετα εκανε φορματ και παλι το κατεβασε και παλι δεν επαιξε με appcrash. Υστερα απο ολα αυτα το κατεβασε απο το θειο και εβαλε το αυθεντικο του cd key και επαιξε κανονικα και μολις εβαλε και το pacth και το crack παλι appcrash. Τι γινεται ρε παιδια? Μπορει κανεις να βοηθησει?

Εγώ άλλο δε κατάλαβα , αν κατεβάσεις τη digital έκδοση και βάλεις το γνήσιο cdkey, γιατι να βάλεις crack ;

υποθέτω ότι αυτή η έκδοση γιαυτό είναι.

Δημοσ.

Ωπα δεν καταλαβες καλα, κατεβαζε την κανονικη εκδοση απο την ea μεσω ea download manager και του εβγαζε appcrash error και δεν επαιζε το game οποτε αφου το κατεβασε 2-3 φορες και εγιναν τα ιδια το κατεβασε απο τον θειο και εβαλε crack αλλα με κανονικο cd key!

Δημοσ.

Παιδια εχω το fifa 11 και στο pc world εγραφε για goal keeper mode ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω.Ξερει κανεις κατι?Please βοηθηστε με.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...