XxNightmare7xX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 το παιχνιδι για υπολογιστη εχει το "Ultimate Team" που βγηκε για ps3 και xbox360??
UpToDate_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πέρασα κάτι νέους drivers στην 4890 και μόλις ξαναμπήκα στο game(be a pro mode) μου πετούσε κάτι κύκλους στους αντιπάλους.. ένα x εκεί που πέφτει η μπάλα.. και κάτι άλλα βελάκια.. wtf?
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μήπως εννοείς τα be-a-pro indicators που σου δείχνουν ποιά πρέπει να είναι η θέση σου, ποιόν πρέπει να μαρκάρεις κλπ? Αυτά απενεργοποιούνται από το σχετικό μενού.
UpToDate_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μήπως εννοείς τα be-a-pro indicators που σου δείχνουν ποιά πρέπει να είναι η θέση σου, ποιόν πρέπει να μαρκάρεις κλπ? Αυτά απενεργοποιούνται από το σχετικό μενού. Ωραία θα το ψάξω. Αλλά στο άκυρο;
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα ενας φιλοσ μου εχει το εξης προβλημα. Αγορασε το cd key του fifa απο το g2play και το κατεβασε και δεν του επαιξε βγαζοντας του appcrash. Το απεγκατεστησε και το ξανα εγκατεστησε αλλα παλι τα ιδια, μετα εκανε φορματ και παλι το κατεβασε και παλι δεν επαιξε με appcrash. Υστερα απο ολα αυτα το κατεβασε απο το θειο και εβαλε το αυθεντικο του cd key και επαιξε κανονικα και μολις εβαλε και το pacth και το crack παλι appcrash. Τι γινεται ρε παιδια? Μπορει κανεις να βοηθησει?
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ναι γιατι παιζει ρολο? ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ---------- εχει 3 πανω ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:20 ---------- καλα φιλε πλακα μου κανεις? τα εβγαλε και παιζει χαχαχα ελεος!! ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- τι να κανει να βαλει το ενα ή οχι? για να παιξει? να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!
thomasG4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ας δοκιμασει να τα βγαλει και να τρεξει το φιφα.Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου και ετσι λυθηκε.
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ας δοκιμασει να τα βγαλει και να τρεξει το φιφα.Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ο αδερφος μου και ετσι λυθηκε. +100000000000000000 φιλε μου να σαι καλα! Εφτιαξε!
activex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα ενας φιλοσ μου εχει το εξης προβλημα. Αγορασε το cd key του fifa απο το g2play και το κατεβασε και δεν του επαιξε βγαζοντας του appcrash. Το απεγκατεστησε και το ξανα εγκατεστησε αλλα παλι τα ιδια, μετα εκανε φορματ και παλι το κατεβασε και παλι δεν επαιξε με appcrash. Υστερα απο ολα αυτα το κατεβασε απο το θειο και εβαλε το αυθεντικο του cd key και επαιξε κανονικα και μολις εβαλε και το pacth και το crack παλι appcrash. Τι γινεται ρε παιδια? Μπορει κανεις να βοηθησει? Εγώ άλλο δε κατάλαβα , αν κατεβάσεις τη digital έκδοση και βάλεις το γνήσιο cdkey, γιατι να βάλεις crack ; υποθέτω ότι αυτή η έκδοση γιαυτό είναι.
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωπα δεν καταλαβες καλα, κατεβαζε την κανονικη εκδοση απο την ea μεσω ea download manager και του εβγαζε appcrash error και δεν επαιζε το game οποτε αφου το κατεβασε 2-3 φορες και εγιναν τα ιδια το κατεβασε απο τον θειο και εβαλε crack αλλα με κανονικο cd key!
XNAMED28 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχω το fifa 11 και στο pc world εγραφε για goal keeper mode ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω.Ξερει κανεις κατι?Please βοηθηστε με.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.