alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Βάλε Pro Δε θελω να μπερδεψουμε τα thread .... Για το pro μπορουμε να μιλαμε στο αναλογο thread .... Μου τη σπαει οταν το κανουν αυτο στο thread του pro .... Το παιχνιδι μου την εδωσε επειδη το εχω βαλει στο πιο ψηλο επιπεδο και δε μπορουσα να βαλω ουτε γκολ ... Δλδ ελεος οι πασες δε φτανουν στον συμπαικτη ....
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Είναι αλήθεια ότι στο thread του Pro υπάρχουν πολλοί "φιφάκηδες". Εδώ πέρα όμως σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με το Pro. Όσοι παίζουν Fifa θεωρούν το Pro ανάξιο λόγου (μαζί κι εγώ) ενώ οι... άλλοι ακόμα βρίσκονται στην κοσμάρα τους και πιστεύουν ότι παίζουν το καλύτερο ποδοσφαιράκι, οπότε δεν ασχολούνται με το "μουφίφα". Τους αφήνουμε να το πιστεύουν και έτσι εξασφαλίζουμε την ησυχία μας εδώ. Τώρα για τη δυσκολία του παιχνιδιού δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, γιατί οι μισοί λένε ότι τους φαίνεται εύκολο και οι άλλοι μισοί ακριβώς το αντίθετο. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι μάλλον δύσκολο στα μεγάλα επίπεδα γι' αυτό και παίζω μέχρι World Class. Όμως ούτως ή άλλως το 90% των παιχνιδιών που παίζω είναι online (ή γενικά εναντίον ανθρώπου), οπότε το θέμα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αν κρίνω από τα σχόλια των περισσοτέρων εδώ μέσα, κι αυτοί παίζουν γενικά εναντίον ανθρώπων. Εκεί είναι η μεγάλη δύναμη του παιχνιδιού.
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δωσ'του λιγο χρονο και στο τελος θα σ'αρεσει ακου που σου λεω.Καπως ετσι ηταν και η αντιδραση του αδερφου μου, προερχομενος απο το προ αλλα αργοτερα αλλαξε γνωμη.Τωρα παιζει συνεχεια fifa.
alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 @nzeppos Οχι δεν υπαρχουν πολλοι φιφακιδες στο θρεαντ του προ .... Απλα οι φιφακιδες που υπαρχουν εδω φευγουν και πανε και γραφουν στo θρεντ του προ για να τη λενε σε αυτους που παιζουν προ ... Και αυτο δε μαρεσει καθολου ... Ενω εμεις του pro δεν ασχολουμαστε καν με τους φιφακιδες .... Αυτη ειναι η αληθεια ....
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλά, όπως το βλέπει κανείς. Εγώ νομίζω ότι οι Φιφάκηδες "πετάγονται" στα άλλα thread (πολλές φορές με λάθος τρόπο) για να ενημερώσουν/παινευτούν/πουλήσουν μούρη ότι δεν ασχολούνται πλέον με το Pro και βρήκαν κάτι καλύτερο. Ακριβώς ό,τι έκαναν οι οπαδοί του Pro πριν 7-10 χρόνια, όταν με το δίκιο τους την "έλεγαν" στους Φιφάκηδες (και φυσικά τότε το Pro ήταν το αουτσάιντερ). Οι φίλοι του Pro απλώς έχουν φάει το κλασικό σκάλωμα με το παιχνίδι τους και απαξιώνουν οτιδήποτε άλλο. "Το Φίφα είναι Μουφίφα" και λοιπά ανίκητα επιχειρήματα. Οπότε θεωρούν ανάξιο λόγου το να ασχολούνται με ένα Fifa thread. Το ποιος έχει δίκιο δεν θα το κρίνουμε εδώ, γιατί οι περισσότεροι από μας έχουμε πιάσει μια άκρη και βαράμε. Μαζί κι εγώ, που εξακολουθώ να θεωρώ τα τελευταία τέσσερα Pro μία ελεεινή γελοιότητα και κοροϊδία του γνωστού απατεώνα Τσακατσούκα (δεν τα ξεχωρίζω καν, από το 2008 μέχρι σήμερα όλα ίδια μου φαίνονται).
alexis333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τελος παντων ας μη συνεχισουμε αλλο ... Δε χρειαζεται να γινεται κι εδω αυτο το χαος που γινεται στο θρεντ του pro ... Ο καθενας παιζει αυτο που του αρεσει ...
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κάπως έτσι. Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να ξεκινήσεις με καλή ομάδα σε επίπεδο δυσκολίας Pro (με semi-assisted controls) και σιγά σιγά να το ανεβάσεις σε World Class (γιατί στο Pro δύσκολα να φας γκολ). Σιγά σιγά θα το συνηθίσεις το παιχνίδι.
polonos1313 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παίδες στο online κομμάτι είναι καλύτερο από το Pro ???
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κατ' αρχάς συνήθως δεν έχει καθόλου lag. Ειδικά αν παίζεις με Έλληνα είναι ακριβώς σαν να παίζεις offline (ναι, ακόμα κι αν ο άλλος έχει forthnet ) Το δυνατό online κομμάτι του Fifa όμως είναι στις κονσόλες, με τους αγώνες (και τα σχετικά πρωταθλήματα) όπου αγωνίζονται 11vs11. Κάποια στιγμή θα έρθει και στα PC, ίσως του χρόνου. Αυτή τη στιγμή τα PC υποστηρίζουν μέχρι 5vs5 και δεν μπορούμε να πάρουμε τον τερματοφύλακα.
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τι με Ελληνα τι με ξενο το ιδιο μου κανει. Εγω lag εχω δει το πολυ 4-5 φορες και αυτο απλα λιγο κολλημα καμια σχεση με το να μην μπορεις να παιξεις ή οτιδηποτε αλλο. Ειναι ιδανικο game για online! Nzeppos ακομα να με δεχτεις να παιξουμε κανα ματς..................! και εχω βρει και 10 Ελληνες εκει μεσα και παιζουμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Οι φίλοι του Pro απλώς έχουν φάει το κλασικό σκάλωμα με το παιχνίδι τους και απαξιώνουν οτιδήποτε άλλο. "Το Φίφα είναι Μουφίφα" και λοιπά ανίκητα επιχειρήματα. Οπότε θεωρούν ανάξιο λόγου το να ασχολούνται με ένα Fifa thread. Προκαλείς όμως με αυτά που γράφεις, και όταν εγώ αράδιασα ένα κάρο επιχειρήματα για τους λόγους που το Fifa είναι απαράδεκτο, δεν είδα κανέναν διατεθειμένο να τα αντικρούσει. Και ειδικά όσον αφορά το θέμα του ρεαλισμού. Προσωπικά έχω τεράστιο πρόβλημα ΚΑΙ με τα δύο παιχνίδια και έχω αντιπάθεια και για τα δύο. Αλλά το Fifa πολύ απλά δεν είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κέντρο όταν τη σημερινή εποχή σχεδόν στο 90% των αγώνων γίνεται παιχνίδι κέντρου κυρίως, δεν μπορεί οι παίχτες να τρέχουν το ίδιο με και χωρίς τη μπάλα, δεν μπορεί το σύστημα της ομάδας να παίζει ελάχιστο ρόλο, δεν μπορεί οι παίχτες να κλείνουν μόνο από πίσω - να μην ξέρουν πότε να βγουν στη μπάλα και γενικά δε γίνεται ένα ομαδικό παιχνίδι να κρίνεται σε ατομικές μονομαχίες και άλλα πολλά που έχω ξαναγράψει. Ίσως αυτό είναι το ποδόσφαιρο όπως το φαντασιώνονται κάποιοι, αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το PES από την άλλη έχει τόσες μπούρδες που καταντάει επίσης εκνευριστικό. Αλλά δεν έχει αυτά τα βασικά λάθη, οπότε για μένα δυστυχώς παραμένει μονόδρομος. Κανένα κόλλημα από την πλευρά μου, αν εξαιρέσουμε το κόλλημα του να μην θέλω να αποκτήσω κονσόλα PS ή XBox. Πανηγύριζα όταν έμαθα ότι φέτος θα έχουμε αξιοπρεπές Fifa. Απογοητεύτηκα όταν συνειδητοποίησα ότι αξιοπρεπές ποδοσφαιράκι εννοούν κάποιοι ένα παιχνίδι που δεν έχει σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Το Football Manager να είναι καλά, αλλά άι σιχτίρ και η EA και η KONAMI που δεν μπορούν να βγάλουν ένα παιχνίδι της προκοπής. ΟΥΣΤ! ΥΓ. Τα 'πα και ξαλάφρωσα.
speedy23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Που δεν υπαρχει κεντρο?Εχω συναντησει πολλες ομαδες του ΑΙ που και γυρναγανε την μπαλα μια ωρα στο κεντρο και τους κυνηγαγα αλλα και απο τη μερια μου οταν αρκετες φορες δεν υπαρχει χωρος και ετσι τη μοιραζα αριστερα και δεξια και πισω στα κεντρικα χαφ για να ξαναρχισω επιθεση.Το συστημα της ομαδας δεν παιζει ρολο?Παμε καλα?Θες να μου πεις οτι δεν εχεις δει διαφορα στο παιχνιδι αναμεσα 3-5-2 ή 4-3-3 ή 4-4-2?Δηλαδη δεν θα υπαρξει διαφορα στο 1ο και στο 3ο ετσι?Α ναι ξεχασα,δεν υπαρχει κεντρο στο παιχνιδι....Απλα ενα παραδειγμα θα πω,επαιζα με την Λιβερπουλ και ειχα systhma 4-3-3 οπου λιγο πολυ κυριαρχουσα τα περισσοτερα παιχνιδια διοτι με βοηθαγανε οι 3 του αξονα.Με το που το αλλαξα σε ενα ματς σε 4-4-2 για ενα ματς του Λιγκ Καπ,εχασα τ'αυγα και τα πασχαλια διοτι δεν μπορουσα πολυ απλα να ελεγξω το κεντρο.Τελος εσυ βλεπεις να κλεινουν μονο απο πισω οι παιχτες?Δεν λεω οτι δεν γινεται καθολου αλλα πολλες φορες οι δικοι μου καταφερνουν και βγαινουν πρωτοι στη μπαλα και γενικοτερα η αμυνα την αισθανομαι solid.Θα γινουν βεβαια τα κουλα αλλα αλιμονο αν ειναι η πλειοψηφεια του παιχνιδιου.Για το τρεξιμο με την μπαλα στα ποδια και χωρις αυτην,συμφωνω μαζι σου.Εχεις ξαναπει οτι μονο simulation δεν ειναι το παιχνιδι.Ναι συμφωνω διοτι ποτε δεν θα δουμε πραγματικο simulation(τουλαχιστον οχι στα επομενα χρονια κατα την αποψη μου) αλλα my God θυμιζει περισσοτερο sim σε σχεση με το Pro.
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που είπες για solid άμυνα με οδηγεί -μοιραία- να κάνω μια σύγκριση μεταξύ Pro και Fifa. Πολλές φορές στο online στο PES6 φοβόμουνα ότι αν ο άλλος αρχίσει το ping pong, το κέντρο και η άμυνα θα καταρρεύσουν και θα φάω μια εξάρα στο χαλαρό (όπως είχε γίνει αρκετές φορές, άλλωστε βοήθαγε και το αλλοπρόσαλλο lag). Στο Fifa αντιθέτως πάντα έχω εμπιστοσύνη στην άμυνά μου και σε πολλά παιχνίδια δεν τρώω καν γκολ (ειδικά αν προσέξω λίγο το σύστημα, με το οποιο είναι η αλήθεια δεν ασχολούμαι όσο θα έπρεπε). Αν πχ. βάλω ένα γκολ στο 60-70' έχω πολύ μεγάλη σιγουριά ότι μπορώ να ταμπουρωθώ και να κρατήσω το σκορ. Τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να είχα κάνει ποτέ στο Pro. Απλώς άρχιζα να σταυροκοπιέμαι. Όσο για το παιχνίδι κέντρου εξαρτάται πολύ και από το στιλ αυτών που παίζουν. Έχω δει πολλές φορές να πηγαίνει το παιχνίδι πάνω κάτω γιατί και οι 2 παίχτες προσπαθούν να παίζουν με κάθετες προωθημένες, βασιζόμενοι σε γρήγορους παίχτες. Άλλες φορές όμως γίνεται τρελό παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες ευκαιρίες, γιατί οι αντίπαλοι προσπαθούν να παίζουν σοβαρά, να γυρνάνε την μπάλα, να αλλάζουν παιχνίδι κλπ. Ειδικά με manual controls, όπου οι πάσες-διαβήτες είναι πολύ πιο δύσκολες, νομίζω ότι το παιχνίδι κέντρου δίνει τα ρέστα του.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παίδες στο online κομμάτι είναι καλύτερο από το Pro ??? Αιώνες τώρα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Που δεν υπαρχει κεντρο?Εχω συναντησει πολλες ομαδες του ΑΙ που και γυρναγανε την μπαλα μια ωρα στο κεντρο και τους κυνηγαγα αλλα και απο τη μερια μου οταν αρκετες φορες δεν υπαρχει χωρος και ετσι τη μοιραζα αριστερα και δεξια και πισω στα κεντρικα χαφ για να ξαναρχισω επιθεση.Το συστημα της ομαδας δεν παιζει ρολο?Παμε καλα?Θες να μου πεις οτι δεν εχεις δει διαφορα στο παιχνιδι αναμεσα 3-5-2 ή 4-3-3 ή 4-4-2?Δηλαδη δεν θα υπαρξει διαφορα στο 1ο και στο 3ο ετσι?Α ναι ξεχασα,δεν υπαρχει κεντρο στο παιχνιδι....Απλα ενα παραδειγμα θα πω,επαιζα με την Λιβερπουλ και ειχα systhma 4-3-3 οπου λιγο πολυ κυριαρχουσα τα περισσοτερα παιχνιδια διοτι με βοηθαγανε οι 3 του αξονα.Με το που το αλλαξα σε ενα ματς σε 4-4-2 για ενα ματς του Λιγκ Καπ,εχασα τ'αυγα και τα πασχαλια διοτι δεν μπορουσα πολυ απλα να ελεγξω το κεντρο.Τελος εσυ βλεπεις να κλεινουν μονο απο πισω οι παιχτες?Δεν λεω οτι δεν γινεται καθολου αλλα πολλες φορες οι δικοι μου καταφερνουν και βγαινουν πρωτοι στη μπαλα και γενικοτερα η αμυνα την αισθανομαι solid.Θα γινουν βεβαια τα κουλα αλλα αλιμονο αν ειναι η πλειοψηφεια του παιχνιδιου. Έχω ήδη απαντήσει σε όλα αυτά που γράφεις. Κάνω Quote τον εαυτό μου: What is the deal αλήθεια με τον ηλίθιο τον πλάγιο μπακ που κάθε φορά σε καλύπτει στο offside; Seriously, έχετε δει πολλές φορές στην πραγματικότητα τόσο ηλίθιους μπακ, όλοι οι αμυντικοί στην ευθεία και αυτός μόνος του να καλύπτει τον επιθετικό; Συνεχώς στο FIFA! Μα συνεχώς όμως! Και μια που έκανα την αναφορά και στο δεύτερο, what is the deal με τους αμυντικούς; Μόνο από πίσω και μακριά ξέρουν να μαρκάρουν; ΠΟΤΕ δεν προσπαθούν να προλάβουν την μπαλιά; Κι όταν προσπαθούν το κάνουν εμφανώς αποτυχημένα και τους/σε τριπλάρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Το καλύτερο είναι να μην προσπαθείς ποτέ να παρεμβαίνεις. Το να φτάσεις στην αντίπαλη περιοχή είναι αυτόματο. Συγκεκριμένα όποτε κάνω το παρακάτω (ή το ίδιο από δεξιά), πάντα φτάνω την μπάλα στους δύο επιθετικούς, οπότε και προσπαθώ να βγάλω τετ-α-τετ (με τον ηλίθιο μπακ που λέγαμε να με καλύπτει). Δεν παίζει να με εμποδίσει κανένας στο δρόμο. Για δοκιμάστε το. Τι να το κάνω το 360; Άχρηστο είναι, αφού μπορώ να σκοράρω με 8 κατευθύνσεις.... Και από κάτω είχα αυτό το σχεδιάγραμμα: Τι παιχνίδι κέντρου λοιπόν υπάρχει, όταν δεν μαρκάρει κανένας σωστά; Η μπάλα φτάνει στην επίθεση ακόμα και με κλειστά μάτια κυριολεκτικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.