nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πριν το patch έπαιζε σίγουρα, γιατί το crack χρησιμοποιείται μόνο για το αρχικό cd check. Για να παίξεις online ούτως ή άλλως πρέπει να έχεις αγοράσει το παιχνίδι, γιατί σου ζητάει serial number. Οπότε τζαμπέ δεν γίνεται να έχεις online. Δεν δοκίμασα να παίξω κανονικό αγώνα μετά το patch, αλλά έφτασα μέχρι το σημείο που οι online αντίπαλοι διαλέγουν ομάδα, άρα σίγουρα θα παίζει.
stratigos24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πριν το patch έπαιζε σίγουρα, γιατί το crack χρησιμοποιείται μόνο για το αρχικό cd check. Για να παίξεις online ούτως ή άλλως πρέπει να έχεις αγοράσει το παιχνίδι, γιατί σου ζητάει serial number. Οπότε τζαμπέ δεν γίνεται να έχεις online. Δεν δοκίμασα να παίξω κανονικό αγώνα μετά το patch, αλλά έφτασα μέχρι το σημείο που οι online αντίπαλοι διαλέγουν ομάδα, άρα σίγουρα θα παίζει. nzeppos original δεν το εχεις το game?
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Όχι ακριβώς. Το είχα από το μπάρμπα και αργότερα αγόρασα σκέτο cd key από το g2play.net. Θεωρητικά θα έπρεπε να το είχα απεγκαταστήσει και να κατεβάσω την digital έκδοση μέσω του EA downloader αλλά δεν το έκανα. Λοιπόν, πάτσαρα το παιχνίδι στο άλλο μου PC τώρα και διαπίστωσα ότι το original exe όντως αλλάζει. Κατ' αρχάς το όνομα του αρχείου εμφανίζεται στον ίδιο τον patch installer, αλλάζει το timestamp του αρχείου από 11/9 σε 21/10 καθώς και το μέγεθός του. Τώρα αν όλα αυτά επηρεάζουν το παιχνίδι δεν είμαι σίγουρος, όμως καλού κακού αύριο θα κατεβάσω την digital έκδοση για να τελειώνει η ιστορία με τα crack. Ένα πράγμα πάντως που σίγουρα δεν δουλεύει είναι το LOD fix, γιατί το patch αλλάζει το αρχείο data0.bh (και αν δει το πειραγμένο αρχείο αρνείται να εγκατασταθεί).
tiniakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 εγώ το πήρα 18 ευρώ και είμαι μια χαρά και τώρα είδα έχει πάει στα 16 στο γνωστό site!
nikpoth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 έχει φρίξει η κοινωνία με τις αηδίες τις EA. βγάλανε patch και τώρα έχει διπλες τις ομάδες!! στο Manager Mode, είδα την Birmingham να την έχει 2 φορές στην Premier League κ ξενέρωσα πραγματικά... ήμαρτον ρε ΕΑ! είναι θλιβερό για την ΕΑ, να χρειάζεται patch για το patch! στο forum της ΕΑ λένε πως μετά το patch έχουν περισσότερα crash!
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Χμ όντως, αν δείτε στο forum της ΕΑ γίνεται χαμός. Πολύ κράξιμο.
Aims Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 έχει φρίξει η κοινωνία με τις αηδίες τις EA.βγάλανε patch και τώρα έχει διπλες τις ομάδες!! στο Manager Mode, είδα την Birmingham να την έχει 2 φορές στην Premier League κ ξενέρωσα πραγματικά... ήμαρτον ρε ΕΑ! είναι θλιβερό για την ΕΑ, να χρειάζεται patch για το patch! στο forum της ΕΑ λένε πως μετά το patch έχουν περισσότερα crash! τραγικη ΕΑ μια ωη τα ιδια
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Με εκνευρίζουν όμως. Πήγα να κατεβάσω την digital version και δεν δουλεύει το activation, είτε μέσα από το EA Store, είτε από τον EA Download Manager. Μου πετάει proxy error. Μάλλον θα κάνουν συντήρηση πάλι. ---------- Προσθήκη στις 14:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:13 ---------- Απ' ότι βλέπω βγήκε και νέο crack πριν κάμποση ώρα αλλά δεν μπλέκω πάλι, κατάφερα με τα πολλά να βάλω την digital version και τέλος. ---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:35 ---------- Τα τραγελαφικά καμώματα συνεχίζονται. Φορτώνω το παιχνίδι και πριν μπει στην αρένα μου γράφει ότι πρέπει να περάσει νέο update για να συνδεθεί στους ΕΑ servers. Πατάω το σχετικό κουμπί και με πετάει εδώ: http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 όπου φυσικά δεν αναγράφεται τίποτα για επίσημο patch. Πρέπει να μπει χειροκίνητα. Κρίμας και νόμιζα ότι ο EA Download Manager κάνει αυτόματα τα updates, όπως το Steam.
activex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Patch 1.01 λέει ακόμα στα επίσημα, το καινούριο που βγήκε ;
alexis333 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Η εκδοση για το PC ειναι ιδια ακριβως και για το XBOX360 ...? Ή εχουν διαφορες αναμεσα τους .... ?? Το εβαλα να παιξω στο PC σημερα και ηταν ψιλοσυμπαθητικο ...
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Έχουν κάποιες διαφορές αλλά τα έχουμε πει πολλές φορές βρε συ, πού να τα ξαναγράφουμε τώρα. Δες τις προηγούμενες σελίδες και το σχετικό thread για το... κονσολικό Fifa. Εν τάχει να πω ότι το Fifa/console υποστηρίζει έλεγχο τερματοφύλακα στο online, 11vs11 mode (αντί για το 5vs5 του PC), έχει λίγες περισσότερες κινήσεις, λίγο πιο fluid gameplay, χειρότερα γραφικά, έχει handball (φάουλ από χέρι δηλαδή), pro passing (για να είναι πιο δύσκολες οι πάσες, αν βέβαια βάλεις manual passing δεν έχει σημασία) καθώς και personality+, όπου πάρα πολλοί γνωστοί παίχτες έχουν κινήσεις αποκλειστικά για αυτούς. Σε γενικές γραμμές δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αν και για μήνες έλεγα ότι θα ασχοληθώ μόνο με την έκδοση για κονσόλες, τελικά το έχω γυρίσει και ασχολούμαι κυρίως με αυτή του PC. Γιατί εκεί κοστίζει λιγότερα από τα μισά λεφτά (17 ευρώ από g2play.net) και για online είναι ό,τι πρέπει.
alexis333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω ... Δε τα χω διαβασει ολα αυτα τα προηγουμενα .... Τωρα το εγκατεστησα στο pc και απλα μπηκα να ρωτησω .... Και ρωταω γιατι απλα οι φιλοι μου το εχουν στο XBOX360 και θα ηθελα να μαθω αν απο PC σε κονσολα αλλαζει κατι και αν θα ειναι σαν να παιζω διαφορετικο παιχνιδι σε κονσολα ...
Sir Pretender Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αλλάζει, ναι. Ουσιαστικά το FIFA 11 στο PC είναι μια «enhanced» έκδοση του FIFA 10 για κονσόλες. Προσωπικά μου φάνηκε πως η PC version του FIFA 11 έχει κομματάκι πιο γρήγορο ρυθμό (τουλάχιστον κόντρα στην A.I.), διάφορες μικροδιαφορές στο gameplay ενώ δεν έχει και την επιλογή be a goalkeeper.
alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Thanx αλλα το εβγαλα ... Αθλιο μου φανηκε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.