Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε το wireless receiver για το 360 controller, του πέρασα τους drivers (αν και με παίδεψε λίγο, ήθελε να δηλώσω τον τύπο της συσκευής χειροκίνητα), συνέδεσα το ενσύρματο Xbox headset, όλα κομπλέ.

Υπάρχει όμως δυνατότητα να έχουμε voice chat στο Fifa ακριβώς όπως είναι στο Xbox Live? Δηλαδή όλοι οι ήχοι του παιχνιδιού να ακούγονται από τα ηχεία και μόνο οι φωνές των αντιπάλων να ακούγονται από το headset. Αυτό στο Xbox γίνεται γενικά αυτόματα και ισχύει σε όλα τα παιχνίδια. Στα Windows όμως έχω την εντύπωση ότι είτε δεν γίνεται, είτε χρειάζεται καμια περίεργη ρύθμιση.

Ενεργοποίησα το voice chat από τις ρυθμίσεις του Fifa, αλλά λίγο που δοκίμασα τόσο οι ήχοι του παιχνιδιού όσο και η φωνή του αντιπάλου ακουγόντουσαν από τα ηχεία. Στο headset ούτε ακουγόταν τίποτα, ούτε μπορούσα να μιλήσω (υπ' όψιν ότι ο αντίπαλος μίλαγε μέσω κανονικού headset). Το headset φαινόταν ενεργοποιημένο στα sound settings των Win7. Σκάλισα λίγο τις ρυθμίσεις από το control panel αλλά δεν έβγαλα άκρη. Στο τέλος το γυρίσαμε σε voice chat μέσω messenger και τελείωσε η υπόθεση.

Μιλάω για το ενσύρματο headset που συνδέεται πάνω στο gamepad (το ξεκαθαρίζω γιατί υπάρχει και ασύρματο headset).

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω από τον θείο, αλλά ο χειρισμός στον υπολογιστή είναι καλός? Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερος από αυτόν της κονσόλας, αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω αν είναι αλήθεια.

Δημοσ.

Στις κονσόλες υπάρχουν λίγες περισσότερες κινήσεις (κυρίως κινήσεις που πολλοί παίχτες κάνουν αυτόματα, χωρίς να πατήσεις κάτι, πχ. κοντρόλ της μπάλας, κινήσεις με σκέτο δεξί στικ και τέτοια πράγματα). Αλλά σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο πράγμα από πλευράς χειρισμού.

Εννοείται βέβαια ότι μιλάμε για χειρισμό με gamepad και όχι πληκτρολόγια.

Δημοσ.

Παιδιά τι ρυθμίσεις έχετε βάλει στη βοήθεια ή μη από τον υπολογιστή για πασα, σουτ και τα άλλα; Γιατί στα προεπιλεγμένα (όλα assisted εκτός από ένα semi) κάποια πράγματα μου φαίνονται αρκετά εύκολα (σε σχέση τόσα χρόνια που παίζω pro). Λέω να δοκιμάσω τα semi assisted να δω πως θα πάω και μετά για manual (αν τα καταφέρω).

Δημοσ.

Μακριά από assisted! Είναι άλλο παιχνίδι! Χάνεται όλη η μαγεία. 4 χρόνια τώρα που παίζω Fifa δεν έχω βάλει ποτέ assisted. Καταντάει χειρότερο και από τα παλιά Fifa.

Εναντίον της CPU εγώ προτείνω όλα semi-assisted με τις through-balls και τις λόμπες στο manual. Εναντίον ανθρώπου προτείνω τα πάντα manual (για τους γνώστες του παιχνιδιού) ή έστω semi στις πάσες και όλα τα άλλα manual.

Και φυσικά η ταχύτητα του παιχνιδιού στο slow, όχι στο normal.

Όσο καλά και να ήταν τα παλιά Pro, δεν έμοιαζαν ιδιαίτερα με πραγματικό ποδόσφαιρο. Πάνω-κάτω συνέχεια, τέρμα το turbo, ping-pong αυτόματες πάσες/σέντρες και όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Ούτε ice hockey να έπαιζαν. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι.

Δημοσ.

ετοιμο το επισημο fix.

official patch 1.0.1 is out

Changelog for the patch 1.01

1• Fixed a "bug" that is associated with departure at the end of the match in the "manager's career" and "Quick Match".

2• Fixed a "bug" that is associated with the incorrect location of teams in the division when playing in the "manager's career."

Unfortunately, this will not work with previous versions of the game preserve

3• Fix the location of the bulletin board in the game at widescreen monitors.

4• optimize the choice of weather in the "manager's career."

5• Fixed a "bug" in which users have played for one team in the "Network game" 1on1.

6• Fixed a scoring system% SRI (DNF). Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4. Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4.

7• Fixed a problem with micro-delays in the game and video replays.

8• Fixed a minor bug that prevented the ability to change the keyboard settings in the game

9• Optimized work the game on systems with graphics cards from ATI.

10• Fixed form seq. Teams: Lincoln City, Zenit St. Teams: Lincoln City, Zenit St. Petersburg and Montpellier. Petersburg and Montpellier

http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe

Δημοσ.

Το έβαλα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πείραξε το αρχείο fifa.exe. Άρα ίσως να μην δεν χρειάζεται νέο crack για να παίξει. Για να δοκιμάσω και το online τώρα...

edit: άκυρο, δεν έχει online, είναι κάτω οι servers

Δημοσ.
Το έβαλα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πείραξε το αρχείο fifa.exe. Άρα ίσως να μην δεν χρειάζεται νέο crack για να παίξει. Για να δοκιμάσω και το online τώρα...

Δε χρειάζεται... αλλά έχουμε ένα θεματάκι με τα mods επειδή αλλάζει τα ίδια αρχεία. Τελικά έβαλα έβγαλα και πρέπει να είμαι εντάξει, τουλάχιστο το Mοd της κάμερας δουλεύει σίγουρα. Με κάρτα ΑΤΙ πάντως εξακολουθώ να παρατηρώ σπασιματάκια αλλά εμφανώς λιγότερα.

Δημοσ.

το exe δεν το επηρεάζει.στις ρυθμίσεις πρόσθεσε κάτω κάτω μια επιλογή που κάνει δουλειά τελικά!

δεν ξέρω αν παρατηρήσατε..πλέον οι αντίπαλοι τραβάνε σουταρες από μακριά και βαράνε όλα τα φάουλ απευθείας!

Δημοσ.
Τελικα επηρεαζει το exe ή οχι nzeppos?

όχι, παίζει κανονικά, αλλά πρέπει να patchάρεις στο original .exe και μετά να περάσεις πάλι το fix .exe

Δημοσ.
όχι, παίζει κανονικά, αλλά πρέπει να patchάρεις στο original .exe και μετά να περάσεις πάλι το fix .exe

ναι αλλα το fix.exe δεν ειναι εκδοση 1.00?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...