nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καταπληκτικό!!! Είπα να δοκιμάσω για πλάκα το D3DOverride στο laptop μου (Dell 1555, 4570 και 4GB) και το παιχνίδι βελτιώθηκε δραματικά! Τόσο καιρό έπαιζα σε Low detail (δεν έχει σημαντική διαφορά από το Medium) κι ακόμα κι έτσι κόλλαγε κάμποσο, ειδικά όταν η μπάλα ήταν στο κέντρο. Με το triple buffering/VSync στο On, δεν έχει καμία σχέση. Πλέον είναι εντελώς smooth παντού! Θα το δοκιμάσω με τα πάντα τώρα. Με το 2k11, το WoW, το CoD:MW2, ακόμα και με τη γάτα μου.
stratigos24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καταπληκτικό!!! Είπα να δοκιμάσω για πλάκα το D3DOverride στο laptop μου (Dell 1555, 4570 και 4GB) και το παιχνίδι βελτιώθηκε δραματικά! Τόσο καιρό έπαιζα σε Low detail (δεν έχει σημαντική διαφορά από το Medium) κι ακόμα κι έτσι κόλλαγε κάμποσο, ειδικά όταν η μπάλα ήταν στο κέντρο. Με το triple buffering/VSync στο On, δεν έχει καμία σχέση. Πλέον είναι εντελώς smooth παντού! Θα το δοκιμάσω με τα πάντα τώρα. Με το 2k11, το WoW, το CoD:MW2, ακόμα και με τη γάτα μου. χαχαχα τι κανει αυτο ακριβως nzeppos?
polonos1313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εγω νομιζω ναι μονο στο Game settings να απενεργοποιησεις το vsyng και να πας πεις αν σου κανει το ιδιο. Καρτα που εχεις? Gigabyte Nvidia GeForce GTX 275 ---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:31 ---------- Το D3Doveride τι ακριβώς είναι ??? Με μπέρδεψες λιγάκι...... Είναι program ή απλά βάζωντας triple buffering/VSync στο Force On πετυχαίνω το D3Doveride ?
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Είναι πρόγραμμα που έρχεται μαζί με το Rivatuner. Κατεβάστε το Rivatuner, πηγαίνετε στο φάκελο της εγκατάστασης και θα δείτε ένα φάκελο Tools. Εκεί πέρα είναι το D3DOverrider. Το τρέχετε και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, το default είναι Triple Buffering/VSync on. Btw GTX275 έχω κι εγώ, με τους τελευταίους official drivers, αλλά μέσα στον αγώνα δεν έχω δει πουθενά frame drops (εννοείται με Full details στα 1920x1200). Έχω το VSync στο On από τα settings του παιχνιδιού Ίσως στα replays να πέφτει λίγο (δεν θυμάμαι καλά).
polonos1313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Είναι πρόγραμμα που έρχεται μαζί με το Rivatuner. Κατεβάστε το Rivatuner, πηγαίνετε στο φάκελο της εγκατάστασης και θα δείτε ένα φάκελο Tools. Εκεί πέρα είναι το D3DOverride. Το τρέχετε και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, το default είναι Triple Buffering/VSync on. Αμα τα βάλω στο on από το control panel της Nvidia δεν θα γίνει το ίδιο ???
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αμα τα βάλω στο on από το control panel της Nvidia δεν θα γίνει το ίδιο ??? Όχι, γιατί όπως είπαν πολύ σωστά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3638721&postcount=317 η ενεργοποίηση του Triple buffering μέσω του control panel της Nvidia επηρεάζει μόνο τα OpenGL παιχνίδια. Για το Fifa (που προφανώς είναι Direct3D) απαιτείται το D3DOverrider.
chrisde Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Για μας που έχουμε ΑΤΙ παίζει κάποιο αντίστοιχο κόλπο ή οι επιλογές από το Catalyst μας καλύπτουν;
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα κι εγώ ΑΤΙ έχω (την HD 4570 mobility). Ισχύουν τα ίδια. Κατεβάζεις/εγκαθιστάς Rivatuner και τρέχεις το D3DOverrider. Το CCC έχει μια επιλογή για triple buffering, αλλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί όπως στην nvidia, μόνο για OpenGL.
chrisde Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα κι εγώ ΑΤΙ έχω (την HD 4570 mobility). Ισχύουν τα ίδια. Κατεβάζεις/εγκαθιστάς Rivatuner και τρέχεις το D3DOverrider. Το CCC έχει μια επιλογή για triple buffering, αλλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί όπως στην nvidia, μόνο για OpenGL. A σορρυ νόμιζα ότι το Rivatuner είναι μόνο για NVIDIA. Οπότε όμως για να τρέξω Rivatuner πρέπει να κάνω απεγκατάσταση τους Catalyst προφανώς?
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομίζω. Άλλωστε δεν χρειάζεται να τρέξεις το Rivatuner. Απλώς το εγκαθιστάς και δεν ασχολείσαι ξανά μαζί του. Μέσα στο φάκελο Tools της εγκατάστασης υπάρχει το D3DO.
polonos1313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίδες έχω ακόμα μια απορία..... Όταν ξεκινάει το game με βάζει να παίξω με τον Kaka vs Chech.Σωστα ?? Πως γίνεται να βάλω να παίξω με τον Cristiano Ronaldo αντι τον Kaka ??? Επίσης δεν βρίσκω πουθενά training στο μενου.Μόνο όταν με βγάζει να παίξω με τον Kaka αν πατήσω το κουμπί back μου βγάζει κάτι επιλογές για προπόνηση αλλά μόνο με την Real.Πως γίνεται να διαλέξω άλλη ομάδα ???
activex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίδες έχω ακόμα μια απορία.....Όταν ξεκινάει το game με βάζει να παίξω με τον Kaka vs Chech.Σωστα ?? Πως γίνεται να βάλω να παίξω με τον Cristiano Ronaldo αντι τον Kaka ??? Στην αρχή ναι, σε βάζει με Kaka vs Chech, μετά διαλέγεις αγώνα και ξανά βγάζει εκπαίδευση με τον αντίστοιχο παίκτη της ομάδας που διάλεξες ( τον αρχηγό ; ) οπότε πάρε την ομάδα που παίζει ο Cristiano Ronaldo (θα δεις πως έχει και περισσότερα skills)
polonos1313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Στην αρχή ναι, σε βάζει με Kaka vs Chech, μετά διαλέγεις αγώνα και ξανά βγάζει εκπαίδευση με τον αντίστοιχο παίκτη της ομάδας που διάλεξες ( τον αρχηγό ; ) οπότε πάρε την ομάδα που παίζει ο Cristiano Ronaldo (θα δεις πως έχει και περισσότερα skills) To έχω κάνει αυτό αλλά μου δίνει random παίχτη.Δηλαδή και excibition να πάω να παίξω με την Real μου δίνει random παίχτη. Επίσης αν θέλω να κάνω training με την Barcelona για να κάνω προπόνηση πχ με τον Xavi στα φάουλ, πως το κάνω ???
butters9013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Settings->Arena και διαλέγεις τον παίχτη που θες. Για φάουλ και τέτοια, με gamepad πατάς το back (select στο playstation) και σου βγάζει ένα μενού που μπορείς να επιλέξεις.
polonos1313 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Settings->Arena και διαλέγεις τον παίχτη που θες. Για φάουλ και τέτοια, με gamepad πατάς το back (select στο playstation) και σου βγάζει ένα μενού που μπορείς να επιλέξεις. Thanks Man !!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.