Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok οποτε ειναι το δοκιμαζουμε. Και εγω ειμαι δουλεια τωρα δεν μπορω να το βλεπαμε. Πως θα σε βρω? Εγω λεω να μην γινουμε φιλοι και να κανονισουμε να μπουμε σε ενα room να δουμε.

---------- Προσθήκη 20-10-2010 στις 04:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-10-2010 στις 23:56 ----------

Λοιπον............ΠΑΙΞΑΜΕ!!!! ΝΑΙ!!!!!! Ακουστε τι καναμε εγω και οι φιλοι μου και παιζουμε κανονικα. Μεσα στο φακελο που εχει κανει install το fifa εχει ενα αρχειο readme. Ανοιξαμε αυτο το αρχειο και λεει για οσους αντιμετωπιζουν προβλημα στο online να ανοιξουν τα ports του ρουτερ τους :

HTTP 80 TCP/IP

HTTPS 443 TCP/IP

Roomsvr 30440-30449 TCP/IP

The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections

Peer Game Connection 3659 UDP

Game Packets 3658 UDP

News Ticker 9000-9999 UDP

Online Team Play 9000-9999 UDP

Ετσι τα ανοιξαμε και εμεις μεσα στα ρουτερ μας ο καθενας και τσεκαραμε αν ειναι οντως ανοιχτα με το free προγραμμα PFPortChecker. Θα το βρειτε στο internet free απο το site του, googlαρετε απλα και το βρισκετε αμεσως.

Εν συνεχεια για σιγουρια ειχαμε κλεισει και το antivirus στο pc και το firewall στο ρουτερ καθως και το τειχος προστασιας των windows και παιξαμε κανονικοτατα, τελεια, επιτελους βρηκαμε λυση. Οποιος θελει βοηθεια εδω ειμαστε.

---------- Προσθήκη στις 04:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:02 ----------

Θα δοκιμασουμε καποια στιγμη και με ανοιχτα τα antivirus και το τειχος προστασιας των windows να δουμε αν ειναι μονο τα ports που παιζουν ρολο ή ολα μαζι. Παντως και να τα κλεινω ολα αυτα για να παιζω δεν με χαλαει.....απο το τπτ!!

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok οποτε ειναι το δοκιμαζουμε. Και εγω ειμαι δουλεια τωρα δεν μπορω να το βλεπαμε. Πως θα σε βρω? Εγω λεω να μην γινουμε φιλοι και να κανονισουμε να μπουμε σε ενα room να δουμε.

---------- Προσθήκη 20-10-2010 στις 04:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-10-2010 στις 23:56 ----------

Λοιπον............ΠΑΙΞΑΜΕ!!!! ΝΑΙ!!!!!! Ακουστε τι καναμε εγω και οι φιλοι μου και παιζουμε κανονικα. Μεσα στο φακελο που εχει κανει install το fifa εχει ενα αρχειο readme. Ανοιξαμε αυτο το αρχειο και λεει για οσους αντιμετωπιζουν προβλημα στο online να ανοιξουν τα ports του ρουτερ τους :

HTTP 80 TCP/IP

HTTPS 443 TCP/IP

Roomsvr 30440-30449 TCP/IP

The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections

Peer Game Connection 3659 UDP

Game Packets 3658 UDP

News Ticker 9000-9999 UDP

Online Team Play 9000-9999 UDP

Ετσι τα ανοιξαμε και εμεις μεσα στα ρουτερ μας ο καθενας και τσεκαραμε αν ειναι οντως ανοιχτα με το free προγραμμα PFPortChecker. Θα το βρειτε στο internet free απο το site του, googlαρετε απλα και το βρισκετε αμεσως.

Εν συνεχεια για σιγουρια ειχαμε κλεισει και το antivirus στο pc και το firewall στο ρουτερ καθως και το τειχος προστασιας των windows και παιξαμε κανονικοτατα, τελεια, επιτελους βρηκαμε λυση. Οποιος θελει βοηθεια εδω ειμαστε.

---------- Προσθήκη στις 04:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:02 ----------

Θα δοκιμασουμε καποια στιγμη και με ανοιχτα τα antivirus και το τειχος προστασιας των windows να δουμε αν ειναι μονο τα ports που παιζουν ρολο ή ολα μαζι. Παντως και να τα κλεινω ολα αυτα για να παιζω δεν με χαλαει.....απο το τπτ!!

Δημοσ.

ΟΚ τις άνοιξα και φαίνονται εντάξει. Αυτές οι 80 και 443 βέβαια δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά τι να γίνει. Δυστυχώς πρέπει να περιμένω κάμποσες ώρες μέχρι να το δοκιμάσω.

edit: Ορίστε τι μου είπε κάποιος στα forum της ΕΑ:

as you play online team play, the game is hosted by ea server, on other modes it is one of the players, which causes the problems.

Αυτό εξηγεί πολλά. Θεωρητικά τώρα θα είμαστε κομπλέ. Περίεργο πάντως που δεν δούλεψε σωστά το UPnP (μπορείς κανένας πιο γνώστης να το εξηγήσει αυτό?). Μαζεύοντας λίγο περισσότερο τις πόρτες, μπορούμε να τις δηλώσουμε έτσι:

• HTTP 80 TCP
  • HTTPS 443 TCP
  • Roomsvr 30440-30449 TCP
  • Game Packets and Peer Game Connection 3658-3659 UDP
  • News Ticker and Online Team Play 9000-9999 UDP

Τσεκάρουμε με το PFPortChecker όπως είπε κι ο Στρατηγός μας :-)

Δημοσ.

ΟΚ τις άνοιξα και φαίνονται εντάξει. Αυτές οι 80 και 443 βέβαια δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά τι να γίνει. Δυστυχώς πρέπει να περιμένω κάμποσες ώρες μέχρι να το δοκιμάσω.

edit: Ορίστε τι μου είπε κάποιος στα forum της ΕΑ:

as you play online team play, the game is hosted by ea server, on other modes it is one of the players, which causes the problems.

Αυτό εξηγεί πολλά. Θεωρητικά τώρα θα είμαστε κομπλέ. Περίεργο πάντως που δεν δούλεψε σωστά το UPnP (μπορείς κανένας πιο γνώστης να το εξηγήσει αυτό?). Μαζεύοντας λίγο περισσότερο τις πόρτες, μπορούμε να τις δηλώσουμε έτσι:

• HTTP 80 TCP
  • HTTPS 443 TCP
  • Roomsvr 30440-30449 TCP
  • Game Packets and Peer Game Connection 3658-3659 UDP
  • News Ticker and Online Team Play 9000-9999 UDP

Τσεκάρουμε με το PFPortChecker όπως είπε κι ο Στρατηγός μας :-)

Δημοσ.

Ετσι ακριβως το καναμε και παιζουμε κανονικα nzeppos αλλα να το κανουν και οι φιλοι που θες να παιξεις οχι μονο εσυ,μονο ο ενας ports ανοιχτα δεν καταφεραμε να παιξουμε, κλεισαμε και antivirus του pc, απενεργοποιησαμε τειχος προστασιας και firewall στο ρουτερ μας το εχουμε ολοι disable. Θα το δοκιμασουμε και με ολα αυτα ανοιχτα να δουμε τι γινεται και ενημερωνω, παντως αν ολοι εχουν τις πορτες ανοιχτες θεωρητικα θα δουλεψει. Πες μας αν σου εφτιαξε και εσενα, περιμενουμε.......................

Δημοσ.

Εννοείται πρέπει να τα ανοίξουν και οι δύο. Μόλις έχω νεότερα θα σου πω. Κάτι άλλο, αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν έχουμε βάλει ρυθμίσεις για 5λεπτα, manual controls κλπ το παιχνίδι θα θεωρείται ranked?

---------- Προσθήκη στις 15:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ----------

Μόλις έκανα την πρώτη δοκιμή και δουλεύει κομπλέ! Γεια σου ρε στρατηγέ!

Δημοσ.

χαχαχα ωραιος χαιρομαι. Να μαστε καλα να παιζουμε. Οποτε θες πες να παιξουμε ειναι και οι φιλοι μου μεσα για 2v2 αν θελησουμε!!!!

Δεν ξερω που ψαχνω ονοματα για να σε βρω στο Fifa και να σε κανω φιλο. Αμα ξερεις πως γινεται πες μου αλλοιως κανονιζουμε να μπουμε σε ενα ιδιο lobby και σε κανω απο κει friend.

Το δικο μου name ειναι stratigos25.

Δημοσ.

Σου έστειλα το friend request. Στο site της easports.com κάνεις sign in με τα στοιχεία που έχεις για το παιχνίδι, πας στη σελίδα του profile σου (μου φαίνεται το λέει "My Player Hub" ή κάπως έτσι) και κάτω κάτω έχει επιλογή "Search for Friends".

Δημοσ.
Σου έστειλα το friend request. Στο site της easports.com κάνεις sign in με τα στοιχεία που έχεις για το παιχνίδι, πας στη σελίδα του profile σου (μου φαίνεται το λέει "My Player Hub" ή κάπως έτσι) και κάτω κάτω έχει επιλογή "Search for Friends".

ok σε δεχομαι.:-)

με ανοιχτο το antivirus και το τειχος προστασιας δουλευει κανονικα. Ολα μια χαρα! Καλα firewall router κλειστο ουτε καν το ανοιγω για να δω αν δουλευει, δεν με απασχολει. Κλειστο το ειχα ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Παίδες έχει κανείς από εσάς Framedrop ???

Εμένα εκεί που είναι κολημένο στα 60 frames πέφτει ξαφνικά στο 48-50 με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να κολλάει.Το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στο κέντρο του γηπέδου.

Any solutions ?

Γίνεται να ξεκλειδώσω τα Frames ωστε να μην είναι κολλημένα στο 60 ???

Δημοσ.

Και εγω αν και εχω καρτα που το συγκεκριμμενο game το σηκωνει ανετα και με v-syng και ολα full το εχω απενεργοποιησει ομως το v-syng. Μερικες φορες το v-syng ισως το χαλαει το game κανοντας κατι σαν motion blur να το πω, σαν θολωματα, κατι τετοιο παντως. Αν εχω αδικο ας με διορθωσει καποιος!

Δημοσ.
Δοκίμασε αυτό για αρχή:

Game launcher -> Game settings -> Rendering options (κάτω-κάτω) -> Wait for Vsync -> Uncheck.

Uncheck μόνο στο game ???

Ρωτάω γιατί στα settings της Nvidia το έχω force on.

Δημοσ.

Δοκίμασε να το τρέξεις με D3DOverrider (force triple buffering και force vsync). Κι εγώ είχα framedrops αλλά έτσι είναι σχεδόν κολλημένο στα 60.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...