Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε ποιό παιχνίδι δεν "κλέβει" το ΑΙ. Κάποια παλιά αδύνατα σημεία του FIFA έχουν δυστυχώς διατηρηθεί και σε αυτή την έκδοση (το ίδιο συνέβαινε όμως και με τα Pro, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί του).

Αυτά που με εκνευρίζουν πιο πολύ είναι όταν ο αμυντικός της ΑΙ διώχνει τυφλά σε κατάσταση πανικού και η μπάλα πηγαίνει 30 μέτρα πιο πέρα, ακριβώς στα πόδια ενός χαφ, που ξεκινάει αντεπίθεση. Επίσης ότι αν το ΑΙ κερδίσει διεκδικούμενη κεφαλιά (με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και με το... σβέρκο) η μπάλα σχεδόν πάντα πηγαίνει στα πόδια συμπαίκτη του. Υπάρχουν κι άλλα στραβά βέβαια.

Ευτυχώς αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στο online, ειδικά αν παίζουμε με manual όλα.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος παίζει manual ή έστω semi-assisted ας το πει,για να κανονίσουμε κανα παιχνίδι γιατί από ξένους δεν βρίσκω κανέναν που να παίζει...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το πηρε και ενας φιλος το game και δεν γινεται να παιξουμε ενω ειμαστε φιλοι εχουμε κανει ο ενας τον αλλο add αλλα ολη την ωρα δεν ξεκιναει το game και λεει game is not longer available, ολη την ωρα λεει waiting for host αλλα τελικα δεν παιζει,. Απο οτι διαβασα ειναι διαφορα ports που πρεπει να ανοιξεις γιαυτο και πολλες φορες αργουμε να παιξουμε και με αλλους η δεν συνδεομαστε και λεει left your oponent. Ελεος, εχουμε ανοιξει τη μια port που βρηκαμε οτι θελει την 3658 και οι 2 αλλα τιποτα. Γιατι να γινονται αυτα????????!!!!! Ξερει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά λένε ότι η 3658 είναι για τον host, δηλαδή για αυτόν που ξεκινάει το παιχνίδι. Θεωρητικά ένα απλό UPnP enable θα αρκούσε, χωρίς να χρειαστείτε να μπλέξετε με πόρτες κλπ.

Ωστόσο δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Το λέω γιατί πρόσφατα έγραφα ότι αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όταν πάω να παίξω με ένα φίλο μου. Οι πόρτες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι απαραίτητες, γιατί στο πατρικό μου έχω παίξει με ξένους καμια 10αριά αγώνες χωρίς να ανοίξω καμία πόρτα και με το UPnP disabled. Δεν είχα πρόβλημα σε κανένα ματς.

Αντίθετα όταν δοκίμασα στο laptop ενώ μπορούσα να παίξω κανονικά με όλους τους ξένους (πάλι χωρίς port forward) με το φίλο μου δεν γινόταν με τίποτα. Δοκιμάσαμε τα πάντα και τελικά καταφέραμε να παίξουμε μόνο αν επιλέγαμε αγώνα στο mode "Multiplayer -> Online Team Play". Όπου φυσικά αντί για συγκεκριμένο παίχτη επιλέγαμε "Αny" και παίζαμε κανονικά.

Για δοκίμασέ το.

edit: Πρόσεξτε τώρα να γελάσετε, μόλις είδα ότι τα ίδια γίνονταν και πέρσι!

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/848169-online-problems-cant-play-against-friends.html

HERE IS THE SOLUTION -

1- GO TO ONLINE TEAM PLAY- PLAY WITH FRIEND

2- INVITE YOUR FRIEND

3- AT THE SCREEN WHERE YOU PICK PLAYER POSITION CHOOSE 'ANY' AT THE TOP

Choosing 'any' lets you control all players so it is effectively a one one one but it works 100% of the time. The only downside is that there is red rings around players because it is team play mode but just ignore them.

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά λένε ότι η 3658 είναι για τον host, δηλαδή για αυτόν που ξεκινάει το παιχνίδι. Θεωρητικά ένα απλό UPnP enable θα αρκούσε, χωρίς να χρειαστείτε να μπλέξετε με πόρτες κλπ.

Ωστόσο δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Το λέω γιατί πρόσφατα έγραφα ότι αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όταν πάω να παίξω με ένα φίλο μου. Οι πόρτες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι απαραίτητες, γιατί στο πατρικό μου έχω παίξει με ξένους καμια 10αριά αγώνες χωρίς να ανοίξω καμία πόρτα και με το UPnP disabled. Δεν είχα πρόβλημα σε κανένα ματς.

Αντίθετα όταν δοκίμασα στο laptop ενώ μπορούσα να παίξω κανονικά με όλους τους ξένους (πάλι χωρίς port forward) με το φίλο μου δεν γινόταν με τίποτα. Δοκιμάσαμε τα πάντα και τελικά καταφέραμε να παίξουμε μόνο αν επιλέγαμε αγώνα στο mode "Multiplayer -> Online Team Play". Όπου φυσικά αντί για συγκεκριμένο παίχτη επιλέγαμε "Αny" και παίζαμε κανονικά.

Για δοκίμασέ το.

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/848169-online-problems-cant-play-against-friends.html

Να εισαι καλα φιλε μου θα το δοκιμασουμε. Ναι το προβλημα ειναι απο προπερσυ απο το 09 ελεος. Κριμα. Καλα με ξενους και εγω ειμαι host και αλλοι αλλα το θεμα ειναι οτι πολλα παιχνιδια δεν ξεκινανε και λενε ο host εφυγε ή ο oponent εφυγε ή το παιχνιδι δεν ειναι ποια διαθεσημο χωρις να ισχυει κατι τετοιο απλα δεν γινεται να παιξεις γιαυτο ειδα τις λυσεις με τα ports.

---------- Προσθήκη στις 20:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------

Να σε ρωτησω εκει στο ONLINE TEAM PLAY εχει ranked για να παιξω με τον φιλο μου? Ειμαι στη δουλεια τωρα και δεν μπορω να το δω. ty για τις βοηθειες man!

Δημοσ.

Με το μοντάρισμα που έχει να πέσει αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εδώ έπεφτε τρελό σκάλισμα στα παλιότερα Fifa (ειδικά την περιόδο 2002-2004), όπου πραγματικά γινόταν άλλο παιχνίδι. Σιγά μην αφήσουν ήσυχο τούτο εδώ.

Λίγο τα physics της μπάλας θα ήθελα να βελτιώσουν, ειδικά τα μακρινά σουτ. Νομίζω ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά από του WC2010 και του Fifa11/console.

Δημοσ.

Με το μοντάρισμα που έχει να πέσει αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εδώ έπεφτε τρελό σκάλισμα στα παλιότερα Fifa (ειδικά την περιόδο 2002-2004), όπου πραγματικά γινόταν άλλο παιχνίδι. Σιγά μην αφήσουν ήσυχο τούτο εδώ.

Λίγο τα physics της μπάλας θα ήθελα να βελτιώσουν, ειδικά τα μακρινά σουτ. Νομίζω ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά από του WC2010 και του Fifa11/console.

Δημοσ.

Για δοκίμασέ το.

Με το online team play ναι παιζω κανονικα με το φιλο μου αλλα δεν ειναι ranked δυστυχως. Καλα μονο εγω αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με το online? Και ο φιλος μου τα ιδια προβληματα εχει και σε μερικα παιχνιδια δεν τρεχει το game και λεει εφυγε ο αντιπαλος ή περιμενε για host και ποτε δεν ερχεται κλπ. Τι θα κανουμε?

Δημοσ.

Για δοκίμασέ το.

Με το online team play ναι παιζω κανονικα με το φιλο μου αλλα δεν ειναι ranked δυστυχως. Καλα μονο εγω αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με το online? Και ο φιλος μου τα ιδια προβληματα εχει και σε μερικα παιχνιδια δεν τρεχει το game και λεει εφυγε ο αντιπαλος ή περιμενε για host και ποτε δεν ερχεται κλπ. Τι θα κανουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...