Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
^^ Δοκιμασα 4 χειριστηρια με εναν receiver και τα αναγνωριζει στο παιχνιδι.Ειναι x360 controllers.Με τι μαρκα σου κρασαρει?

http://goo.gl/3JSy

http://goo.gl/QHYF

και ένα ακόμα αρκετά χάλια "venom" λέει πάνω.

χ360 που λες εσύ τι χειριστήρια είναι?

Σημειωτέον δε το έχω αυθεντικό το παιχνίδι! :o

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το αυθεντικό. Έχω διαβάσει όμως ότι πολλοί έχουν προβλήματα κρασαρίσματος με συγκεκριμένα χειριστήρια. Έχεις δοκιμάσει να τα συνδέεις ένα-ένα ξεχωριστά και να δεις αν δουλεύει το παιχνίδι?

Δημοσ.

^^ Δεν προκειται να στα αναγνωρισει σε 3αδα ή 4αδα αυτα.x360 εννοω της κονσολας.Προσπαθησε να κανεις τα χειριστηρια σου emulate με καποιο προγραμμα ωστε να φαινονται ως x360 μηπως και λειτουργησει.

Δημοσ.

Το παιχνίδι παίζει κανονικά με ένα-ένα τα χειριστήρια. Θα δοκιμάσω να κάνω emulate να δω αν γίνει τπτ. Και μια τελευταία ερώτηση. Τα χειριστήρια του xBox ταιριάζουν κανονικά σε pc σε usb θύρες ή θέλουν κάποιο μετατροπέα?

Δημοσ.

Άντε με γειές :P

---------- Προσθήκη στις 19:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:03 ----------

Το παιχνίδι παίζει κανονικά με ένα-ένα τα χειριστήρια. Θα δοκιμάσω να κάνω emulate να δω αν γίνει τπτ. Και μια τελευταία ερώτηση. Τα χειριστήρια του xBox ταιριάζουν κανονικά σε pc σε usb θύρες ή θέλουν κάποιο μετατροπέα?

Τα ενσύρματα χειριστήρια έχουν USB υποδοχή και παίζουν κανονικά σε PC. Τα ασύρματα θέλουν ένα δέκτη που κοστίζει γύρω στα 20-25 ευρώ (ο original) και τα μισά ο κινέζικος (που τον περιμένω ακόμα).

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το εχω αυθεντικο στο pc και δεν καταλαβαινω ενω ειναι τελειο και χωρις lagg γιατι ενω βρισκεις ποσα ατομα με αργεις να παιξεις ολο καποιος βγαινει κλπ και δεν ειναι θεμα latency που λεει πανω γιατι παντα σχεδον ειμαστε πρασινοι! Γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ από το g2play,μια χαρά το serial παίζει κανονικά.Όποιος θέλει με κάνει add στο msn να παίξουμε κανα παιχνίδι...

Δημοσ.

ακόμα να μου στείλουν κλειδί.

από που θα κατεβάσω το παιχνίδι?

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ----------

α το έλαβα ήταν στα στοιχεία της παραγγελίας μου....

Δημοσ.

Συνήθως δεν αργούν. Αν όμως δείτε να περνάει αρκετή ώρα (πάνω από 1-2 ώρες δηλαδή) στείλτε τους ένα email και συνήθως το επιταχύνουν. Με το CoD έτσι είχα κάνει, έστειλα το mail και μέσα σε 5' είχα το κλειδί.

Αύριο με βλέπω να αγοράζω και δεύτερο serial γιατί θα θέλει να παίζει κι ο αδερφός μου, θα γίνει σφαγή.

Σήμερα πάντως μου βγήκε η ψυχή να παίξω μερικά παιχνιδάκια με ένα φίλο μου. Τι port forward δοκιμάσαμε, τι UPnP, ρε τίποτα. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι αν βάζαμε να παίξουμε κανονικό αγώνα κολλάγαμε και οι δύο στο "waiting for host/connection". Αν όμως βάζαμε το mode όπου μπορούμε να διαλέξουμε μόνο ένα παίχτη, τότε όλα κομπλέ. Προφανώς διαλέγαμε "ΑΝΥ" και τους ελέγχαμε όλους. Αλλά πολύ περίεργο βρε παιδί μου...

Δημοσ.

Παιδια παλι καλα που αναφερατε αυτο το καταστημα και το πηρα σε χρονο DT...Αλλιως θα περιμενα καιρο μαλον για να πεσει η τιμη...

Οσο για Gamepad αυτο http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Gamepad-Xbox360-Wireless-For-Windows-JR9-00002.htm θα παιζει στο PC απο τη στιγμη που λεει για Windows?

Ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι το ασυρματο θελει δεκτη αυτο λογικα θα εχει μεσα ετσι δεν ειναι?

Σε ενσυρματο αυτο θα ειναι οκ? http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-Xbox-360-Controller-B4G-00011.htm

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση. Αγορασα και εγω το fifa για εναν φιλο μου απο το g2play.net και μου εστειλαν ενω εχω πληρωσει, ευχαριστουμε για την συνεργασια αλλα πρεπει να διαπιστωσουμε οτι ειστε αληθινος διοτι υπαρχει θεμα με απατες. Και μου λενε να στειλω φωτογραφια την ταυτοτητα ή το διπλωμα οδηγησης ή το διαβατηριο. Τι γινεται? ετσι κανατε και εσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...