Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού να δεις και στο Fifa09 που έδινε κόκκινη για τέτοιο μαρκάρισμα σε δικό σου παίχτη (χωρίς καν να σφυρίξει φάουλ)! Ευτυχώς το έφτιαξαν με patch.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανει τακλιν καθαρο πανω στη μπαλα αλλα στο πεσιμο του παιχτη βρησκει την μπαλα με το χερι και σφυριζει φαουλ......μην ψαρωνετε.

Δημοσ.
Μάλλον όλο το λαπτοπ φταίει..:devil:

Κάνε update την κάρτα,αν δεν την έχεις κάνει...αν και δεν νομίζω να δεις χαρά.

Σίγουρα το λάπτοπ θα φταίει. Αν και δεν νομίζω να σου φτιάξει κάτι, είναι next generation και έχεις 256 ΜΒ κάρτα γραφικών xD

ευχαριστω παιδες

Δημοσ.

Με το edit των παικτων εχει βγαλει κανεις ακρη?

Παω να πειραξω μερικα στατς και δεν με αφηνει παρα μονο αν αφαιρεσω π.χ απο το attacking 4 μοναδες και τις βαλω στο defending

Δημοσ.
Με το edit των παικτων εχει βγαλει κανεις ακρη?

Παω να πειραξω μερικα στατς και δεν με αφηνει παρα μονο αν αφαιρεσω π.χ απο το attacking 4 μοναδες και τις βαλω στο defending

Ε τι θες να φτιάξεις και εσύ ; υπερήρωα ; :P

Δημοσ.

Το τσίμπησα επιτέλους αυθεντικό. Από g2play.net στα 18 ευρώ, το είχαν προσφορά. Απίστευτο το online, δεν υπάρχει. 2 αγώνες έπαιξα, στον πρώτο 2vs1 με ελάχιστο lag, πρακτικά δεν το καταλάβαινα στις πάσες αλλά στην αντίδραση αν πήγαινα να κάνω καμια απότομη τρίπλα.

Το πρόβλημα για άλλη μια φορά δεν ήταν το lag αλλά η βλακεία που δέρνει τον κόσμο. Αρχίσαμε 2vs2 με κάτι Γερμανούς αλλά ο δικός μου την έκανε αμέσως και οι άλλοι μόνο μπάλα δεν έπαιζαν. Full press, full attack και συνέχεια να βάλουν γκολ σαν τα παλιά-καλά (ΝΟΤ!) του Pro, με συρτή πάσα από τη γωνία της περιοχής προς το πέναλτι. Με τα πολλά έχασα 1-0 αφού προς το τέλος αστόχησα σε πέναλτι και στα καπάκια έφαγα το γκολ.

Μετά έπαιξα ranked εναντίον ενός άλλου Γερμανού και το παιχνίδι είχε πραγματικά lag μηδέν. Σαν να έπαιζα offline. Φοβερό παιχνίδι, βοήθησε πολύ και ο άλλος που έπαιζε πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι ping pong. Ώρες ώρες βρισκόμουν να χαζεύω και να λέω ότι αυτό το πράγμα είναι σαν πραγματική μπάλα, καμία σχέση με το single player, σαν να είναι άλλο παιχνίδι. Νίκησα 3-2 με τα πολλά.

Στα καπάκια έβαλα κι ένα Pro demo και άντεξα μέχρι το 35' εγώ ο ήρωας. Μετά πάτησα alt+f4.

Δημοσ.

Έχω πάρει 2-3 παιχνιδάκια μέχρι στιγμής (CoD:MW2, Fifa11 κι άλλο ένα που δεν μου έρχεται τώρα) και ήταν κομπλέ. Έστειλαν το serial με email μέσα σε λίγα λεπτά και όλα καλά. Το Fifa πχ. μου το έστειλαν μέσα σε 5 λεπτά. Γενικά όσο το είχα ψάξει δεν είχα δει να λένε κάτι άσχημο για το site.

Δημοσ.

^^ Ειναι καλο το g2play.Εχω ψωνισει και εγω αρκετες φορες απο εκει (κυριως serials).Καποιες φορες ειχε προβλημα με banned serials αλλα το λυνουν γρηγορα οταν τους στειλεις mail οτι το κλειδι ειναι μπαναρισμενο.

Δημοσ.
Έχω ένα πρόβλημα με το fifa, δεν γίνεται να παίξουν 3 άτομα στην ίδια ομάδα? Γιατι, τι παίζει?

Εκεί που διαλέγεις sides μπορούνε μόνο 2 άτομα σε κάθε team, ξέρει κανεις πως φτιάχνεται αυτό?

Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα, θέλουμε να παίξουμε με 3 φιλαράκια μου αλλά όταν συνδέουμε 4 χειριστήρια πάνω στο pc, ενώ τα αναγνωρίζουν κανονικά τα windows, το παιχνίδι crasharei. Με 3 χειριστήρια συμβαίνει πάλι το ίδιο. Μόνο με 2 δε crasharei. Ξέρει κανείς τι φταίει?

Δημοσ.

Συνέχεια εντυπώσεων online.

Ξέρω, ξέρω, κουράζω αλλά είναι από τη αρχική χαρά, είναι η πρώτη φορά που παίζω Fifa online σε PC.

Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο που είχε 3 μπάρες στο latency. Κομπλεδάκι, καθόλου lag, μέτριο παιχνίδι και γύρω στο 70' με το σκορ στο 0-0 έπεσε η σύνδεση (σίγουρα δεν ήταν η δική μου γραμμή). Μας χρέωσε ισοπαλία 0-0.

Επόμενος αγώνας. Δεν είδα ότι ο "εχθρός" είχε μόλις 2 μπάρες και δεινοπάθησα. Τρελό lag αλλά όχι αυτό που έχω συνηθίσει. Κατά κάποιο περίεργο λόγο οι αντιδράσεις των παιχτών ήταν σχεδόν φυσιολογικές, πχ. δεν καθυστερούσαν να πασάρουν όταν πάταγα το σχετικό κουμπί. Περισσότερο έμοιαζε σαν να χάνει καρέ και να παίζω το παιχνίδι σε PC κουρούμπελο. Φαίνεται ότι το netcode έχει προβλέψει πως σε τέτοιες περιπτώσεις απλώς θα πετάει πολλά UDP πακέτα, ώστε να κρατάει όσο το δυνατόν συγχρονισμένους τους παίχτες. Αν και κόντεψα να πάθω επιληψία (και κατάφερα να έρθω 1-1) σε καμία περίπτωση δεν είδα τις κλασικές τηλεμεταφορές ή απότομες κινήσεις που είναι πολύ συνηθισμένες σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε online παιχνίδι. Απλώς έμοιαζε σαν να παίζω με 20fps.

Τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο που είχε 2-3 γραμμές (δεν ήταν σταθερό), μεγάλη νίκη μου με 3-2 (αντί για... 10-2) και το lag ελάχιστο, ούτε καν ενοχλητικό. Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, ο τύπος έκανε disconnect και μου χρέωσε νίκη με 3-0.

Η συνέχεια αργότερα...

Δημοσ.

Λόγω γραφικών ίσως. Και λόγω τιμής οπωσδήποτε! Τα παραπάνω που έχει η κονσόλα (Be a GK, 11vs11, λίγες περισσότερες κινήσεις) δεν με ξετρελαίνουν τόσο ώστε να δώσω διπλάσια και τριπλάσια λεφτά. Και φυσικά λόγω φίλων, αφού οι περισσότεροι προτίμησαν αρχικά το Fifa/PC. Τώρα απλώς περιμένω τα wireless receivers για τα 360 gamepads :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...