Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω κατι?? υπαρχει εκδοση απλη και εκδοση

reloaded ??? εαν ναι υπαρχει διαφορα και ποια??

ευχαριστω

Δημοσ.

εγώ που έχω δοκιμάσει σε πολλά pc και με διαφορετικά controlers, δεν γίνετε να παίξεις με 3 χειριστήρια στο ίδιο pc μονο με 2 και ένα πληκτρολόγιο για τετραπλό δεν το συζητάω καν gt πολύ απλά δεν υπάρχει:-D

Δημοσ.
Goal ala PES

Τι εννοείς α λα PES; Εγώ καμιά 50αριά παιχνίδια FIFA που έπαιξα, όλο τέτοια γκολ έμπαιναν. Με τη διαφορά ότι η άμυνα συνήθως δε βρίσκεται τόσο ψηλά.

What is the deal αλήθεια με τον ηλίθιο τον πλάγιο μπακ που κάθε φορά σε καλύπτει στο offside; Seriously, έχετε δει πολλές φορές στην πραγματικότητα τόσο ηλίθιους μπακ, όλοι οι αμυντικοί στην ευθεία και αυτός μόνος του να καλύπτει τον επιθετικό;

Συνεχώς στο FIFA! Μα συνεχώς όμως!

Και μια που έκανα την αναφορά και στο δεύτερο, what is the deal με τους αμυντικούς; Μόνο από πίσω και μακριά ξέρουν να μαρκάρουν; ΠΟΤΕ δεν προσπαθούν να προλάβουν την μπαλιά; Κι όταν προσπαθούν το κάνουν εμφανώς αποτυχημένα και τους/σε τριπλάρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Το καλύτερο είναι να μην προσπαθείς ποτέ να παρεμβαίνεις.

Το να φτάσεις στην αντίπαλη περιοχή είναι αυτόματο. Συγκεκριμένα όποτε κάνω το παρακάτω (ή το ίδιο από δεξιά), πάντα φτάνω την μπάλα στους δύο επιθετικούς, οπότε και προσπαθώ να βγάλω τετ-α-τετ (με τον ηλίθιο μπακ που λέγαμε να με καλύπτει). Δεν παίζει να με εμποδίσει κανένας στο δρόμο. Για δοκιμάστε το. Τι να το κάνω το 360; Άχρηστο είναι, αφού μπορώ να σκοράρω με 8 κατευθύνσεις....

post-15450-12906312746_thumb.jpg

Δημοσ.
Καλά δεν έχει champions league?

Έτοιμο όχι. Άλλωστε τα δικαιώματα τα έχει το Pro (από τα ελάχιστα καλά που έχει). Μπορείς όμως μέσω του custom tournament να φτιάξεις διοργάνωση ακριβώς στο στιλ του CHL (με ομίλους, φάση των 16 κλπ)

Δημοσ.
Έτοιμο όχι. Άλλωστε τα δικαιώματα τα έχει το Pro (από τα ελάχιστα καλά που έχει). Μπορείς όμως μέσω του custom tournament να φτιάξεις διοργάνωση ακριβώς στο στιλ του CHL (με ομίλους, φάση των 16 κλπ)

Όπως και αν παίζεις σεζον,έχει uefa και ch lg,με άλλο όνομα.

Καλά δεν έχει champions league?

Δεν είχε ποτέ,αλλά είναι όπως είπε ο nzeppos .

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το fifa, δεν γίνεται να παίξουν 3 άτομα στην ίδια ομάδα? Γιατι, τι παίζει?

Εκεί που διαλέγεις sides μπορούνε μόνο 2 άτομα σε κάθε team, ξέρει κανεις πως φτιάχνεται αυτό?

Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση.

εχω το φιφα στο λαπτοπ.επειδη ειμαι πολυ πισω απο αποψη καρτας γραφικων(256) κατεβασα ολες τις ρυθμισεις προς τα κατω και παιζω κανονικα γιατι πριν κολλαγε και ηταν πολυ αργο.

ομως στο παιχνιδι στο νετ παρα το οτι εχω ανοιξει τα πορτς και εχω και σχετικα καλη συνδεση (περιπου 7μππς) μου κολλαει αρκετα(ενω στο παιχνιδι χωρις συνδεσης οχι).

υπαρχει περιπτωση να φταιει και γι αυτο η καρτα γραφικων η φταιει η συνδεση??

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να φταιει και γι αυτο η καρτα γραφικων η φταιει η συνδεση??

Μάλλον όλο το λαπτοπ φταίει..:devil:

Κάνε update την κάρτα,αν δεν την έχεις κάνει...αν και δεν νομίζω να δεις χαρά.

Δημοσ.

Σίγουρα το λάπτοπ θα φταίει. Αν και δεν νομίζω να σου φτιάξει κάτι, είναι next generation και έχεις 256 ΜΒ κάρτα γραφικών xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...