nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Για ένα καλό, προτείνω -ως συνήθως- αυτό: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035
thomasG4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εγω εχω αυτο και μια χαρα κανει την δουλεια του
Sadako Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως έπαιζα με ένα του 10ευρου hama από το e-shop με το κλασσικό design του playstation, όταν μου χάλασε παρήγγειλα ένα από ebay, ίδιο χωρίς την φίρμα, με 3μιση ευρώ.. Λέω για αν θες να πάρεις 2-3. Είχε και πιο φθηνά, αλλά πήρα αυτό επειδή δήλωνε ρητά πως δουλεύει σε windows 7. Έχει και δόνηση κι από όλα.. Βέβαια ήρθε από Κίνα και έκανα κανα 2 εβδομάδες, αλλά αυτό δεν με πείραζε εμένα..
UpToDate_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τελικά πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Thrustmaster-Gamepad-Ferrari-F430-PC-PS3.htm ---------- Προσθήκη στις 21:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- Αλλά το χρησιμοποιεί μόνο στο menu και όχι στο Game ξηδσφγξσφδξηκφασφσδσφδ
DjAde Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να παιξει με 3 χειριστηρια ταυτοχρονα? τετραπλο σε ενα pc δν γινεται?
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να παιξει με 3 χειριστηρια ταυτοχρονα?τετραπλο σε ενα pc δν γινεται? 5vs5 δεν είναι στον υπολογιστή;
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 5vs5 δεν είναι στον υπολογιστή; Αυτό αφορά κανονικά το Online, αλλά τώρα που το λες συνειδητοποιώ ότι εκεί τοπικά, στο offline δηλαδή που σου δίνει να διαλέξεις πλευρά, έχει επίσης 5 ( ; ) controllers Και προφανώς όχι τυχαία! Ας επιβεβαιώσει κάποιος
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Χμμμ, δεν ξέρω αν αλλάζει τον αριθμό των χειριστηρίων ανάλογα με το πόσα είναι συνδεδεμένα πάνω στο PC, πάντως τώρα που το έβαλα για να δω έχει επιλογή για 2 χειριστήρια και πληκτρολόγιο (πάνω στο PC έχω συνδεδεμένο 1 gamepad).
g6519 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 βρε παιδια απο online πως τα παει?? μεχρι περσι ημουν στο προ αλλα με το λαγκ που εχω φαει λεω να ερθω στο φιφα ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παραδοσιακά δεν υπάρχει lag στο Fifa, άντε να σου κάτσει καμια φορά μία στο τόσο (και δεν θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό).
panos20033 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Επειδή είμαι καινούργιος στο παιχνίδι θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να παίξω online το fifa 11??? Θέλει κάποια εγγραφή στο site της ea??? (με πληρωμή???) Μπορείς να παίξεις μόνο με το αυθεντικό παιχνίδι ή μπορείς να παίξεις και με το σπασμένο???
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Με το σπασμένο ξέχασέ το, χρειάζεται αυθεντικό serial number. Δεν ξέρω αν γίνεται με κανα Hamachi. Για να παίξεις online πρέπει να γραφτείς στο site της ΕΑ αλλά φυσικά η εγγραφή είναι δωρεάν.
g6519 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παραδοσιακά δεν υπάρχει lag στο Fifa, άντε να σου κάτσει καμια φορά μία στο τόσο (και δεν θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό). nzeppos σε ευχαριστω για την απαντηση, οποτε καλωσορισα στο φιφα
john2gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Goal ala PES Ότι και να πω γι αυτό το goal είναι λίγο. Manual through και λόμπες. Είχα μείνει μ@λάκας και δεν πρόλαβα να πατήσω το replay button όταν το έβαλα (κρίμα όμως που ο αντίπαλος δεν έκανε κεφαλιά για να την διώξει την μπάλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.