Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτι παρόμοιο μου είπε ένας φίλος μου για την έκδοση των Reloaded, με Athlon 3100, 2GB RAM και GeForce 8800 GTS/512. Του έκανα update τους GPU drivers και το directx, πέρασα και το .NET framework 3.5 αλλά δεν βγάλαμε άκρη, συνεχίζει να κρασάρει ή -συνηθέστερα- να βγάζει μαύρη οθόνη μετά τον Κακά. Μόνο σε Very Low παίζει, αλλά σέρνεται ελεεινά, σαν να έχει τεράστιο lag.

Για το συγκεκριμένο κατέληξα ότι πιθανότητα φταίει ο επεξεργαστής (το παλικάρι έχει ένα Sempron 3100). Το Fifa11 γενικά φαίνεται να απαιτεί διπύρηνους και πάνω.

Εχει δοκιμασει κανενας αυτο [url']http://downloads.moddingway.com/file/5630.html[/url]

Διάβασε αυτό, τα αναλύει εξαιρετικά: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3644657&postcount=390

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση, ολα αυτα τα update για τα bug χρειαζεται να τα κατεβασω και να τα κανω μονος μου ή μου τα κανει online αυτοματα η ΕΑ οταν παιζω online που κανει κατι update? Δηλαδη οταν παιζω online κανει updates μονο για το online μερος του παιχνιδιου ή γενικα τα κανει ολα?

Δημοσ.

Το παιχνιδι μου κολλαει με το που βγαζει το logo της EA sports. Την πρωτη φορα που το φορτωσα δουλεψε,εκανα ξαναεγκατασταση αφου κολλουσε,αλλαξα drivers δουλεψε και σημερα που πηγα να μπω ξανακολλησε. Καμια αλλη ιδεα; Ειναι απο θειο η εκδοση αλλα απ'οτι διαβαζω πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Επειδή το έχω ψάξει κάμποσο το θέμα, το πρόβλημα δεν είναι ίδιο με όλους. Σε άλλους πετάει μαύρη οθόνη μετά τον Κακά, σε άλλους κρασάρει κλπ έχω καταλήξει ότι δεν είναι θέμα της έκδοσης του θείου. Μάλλον το ίδιο το παιχνίδι έχει πρόβλημα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει (μάλλον ούτε και η ΕΑ).

Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε αν σου κάνει τα ίδια και το demo.

Δημοσ.

Το demo μου δουλεψε κανονικα,δεν ειχα προβλημα. Και οντως σε πολλους διορθωνεται με διαφορετικο τροπο,ειτε φταιει ενας controller,ειτε σβηνουν τον φακελο Fifa11 στα εγγραφα κτλ. Μαλλον θα περιμενω καποια επισημη λυση,μου σπαει τα νευρα για την ωρα:Ρ

Δημοσ.

Το αγόρασα και δεν έχω πρόβλημα κανένα,και επιτέλους έπαιξα online σε Pc και το χάρηκα.

Αν δεν παίξεις οnline σε αυτό το διαμάντι χάνεις την μεγαλύτερη μαγεία του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Εξηγήστε μια επειδή δεν έχω χειριστήριο και παίζω με keyb . τα κόλπα με ποια keys γίνονται;

Δεν γινονται με keyboard.Τα κολπα γινονται με τον δεξι αναλογικο μοχλο και το LT.Μην το σκεφτεσαι καν, αγορασε ενα gamepad να ευχαριστηθεις το παιχνιδι.Και εγω μεχρι προτινος με keyboard επαιζα αλλα ειδα οτι χανεις πολλα απο το παιχνιδι ετσι και αγορασα gamepad.

Δημοσ.

Κατάλαβα . Έχετε να προτείνετε κάποιο φθηνό ;

Φθηνό,για να πάρω αν γίνετε 2 .. να παίζω με κάναν με φίλο :P

Αλλιώς ένα καλό για μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...