frou-frou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μεσάνυχτα λογικά θα έχουμε τα νέα. Και κάτι πολύ ενδιαφέρον από site της ΕΑ Google Translation: http://www.ea.com/pl/news/fifa11-na-pc-krol-tez-bedzie-tylko-jeden ---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ---------- Ήρθε επίσημη ανακοίνωση κι από την ΕΑ Hellas. Άντε, κάντε παρτάκι PS: Κάνει κρα ότι ΔΕΝ πρόκειται για Fifa10 NG port Βγάλτε το τώρα. Δεν μπορω, δεν μπορώ να περιμένω. :-D:-D
kazak-hool Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 γουσταρω ελληνικο souperleague................... ποτε ποτε ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Έτοιμος για το switch απ' ότι φαίνεται. LAN υποστηρίζει το Fifa; (πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, σας παρακαλώ)
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Έτοιμος για το switch απ' ότι φαίνεται. LAN υποστηρίζει το Fifa; (πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, πείτε μου ναι, σας παρακαλώ) Τί είναι αδερφέ, προ; Εδώ και αιώνες . Στο pc νομίζω ήταν 7vs7 και τις κονσόλες 10vs10 ,δεν θυμάμαι πώς ήταν το περσινό.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ο Thiery είναι ο τυπάς με την εμφάνιση των κανονιέριδων?
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Το 22 λες;Όχι,ο clichy είναι,αν δεν κάνω λάθος. Ο ανρί παίζει μπαρτσελόνα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Το ξέρω ρε.. Εχουν τρελή ομοιότητα τα άτομα..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Τί είναι αδερφέ, προ; Εδώ και αιώνες . Στο pc νομίζω ήταν 7vs7 και τις κονσόλες 10vs10 ,δεν θυμάμαι πώς ήταν το περσινό. 10vs10 LAN;! Πώς γίνεται αυτό; Με 20 χειριστήρια; Συνδέονται με LAN οι κονσόλες; Μήπως μιλάς για online; Εγώ θέλω αποκλειστικά για σύνδεση υπολογιστή με υπολογιστή με καλώδιο, χωρίς ίντερνετ.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν την παλευουν τελικα εκει στην ΕΑ.Η εκδοση pc θα ειναι μια αλλαγμενη εκδοση του Fifa 10 των κονσολων για να μην χασουν λεει τις πωλησεις στις κονσολες.Δεν πανε καλα σε αυτη την εταιρια.Ουτε Ελληνες να την ειχαν...
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 10vs10 LAN;! Πώς γίνεται αυτό; Με 20 χειριστήρια; Συνδέονται με LAN οι κονσόλες; Μήπως μιλάς για online; Εγώ θέλω αποκλειστικά για σύνδεση υπολογιστή με υπολογιστή με καλώδιο, χωρίς ίντερνετ. Δεν θυμάμαι,αν όντως ήταν έτσι,αλλά θυμάμαι το online που έλεγαν για 10vs10 !!! Στο pc διάβασα πίσω από το κουτί το λαν λέει μέχρι 8,άρα 4vs4. Δεν την παλευουν τελικα εκει στην ΕΑ.Η εκδοση pc θα ειναι μια αλλαγμενη εκδοση του Fifa 10 των κονσολων για να μην χασουν λεει τις πωλησεις στις κονσολες.Δεν πανε καλα σε αυτη την εταιρια.Ουτε Ελληνες να την ειχαν... Αφού δεν θα είναι port από το 2010..!
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ^^ Ο υπευθυνος πωλησεων ειπε οτι θα ειναι το fifa 10 των κονσολων με αλλαγμενα rosters και καποιες αλλες μικροαλλαγες.
john2gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ^^ Ο υπευθυνος πωλησεων ειπε οτι θα ειναι το fifa 10 των κονσολων με αλλαγμενα rosters και καποιες αλλες μικροαλλαγες. Είναι πολύ "fishy" το όλο θέμα. Από την συνέντευξη που λες: Question: NextGen PC will be the same as in the console? Answer: Yes, exactly like on the PS3. Και λίγο παρακάτω λέει: Question: FIFA 11 on the consoles will differ from PC-brother or they will be identical in gameplay? A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG. Φάσκει και αντιφάσκει σε χρόνο dt. Όπως και να έχει, στις 21 του μηνός θα έχουμε περισσότερα νέα για την PC έκδοση... αλλά κατά πάσα πιθανότητα η PC έκδοση θα έχει τα περιβόητα Personality + Pro Passing. Λίγη υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.