Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re παιδες βοηθειστε!!!

μου κολλαει.κατεβασα αναλυση στα 800χ600 βελτιωθηκε λιγο αλλα και παλι δεν...

εχω την ati mobility radeon hd3650 καρτα γραφικων και γενικα στα requirments ειμαι μεσα.

στο ονλινε που με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα ειναι σαν να παιζεις σε σλοw motion.

παιζω απο το 97 φιφα στο pc τετοια βλακεια δεν εχω ξανααντιμετωπισει

τι ξενερωμα

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re παιδες βοηθειστε!!!

μου κολλαει.κατεβασα αναλυση στα 800χ600 βελτιωθηκε λιγο αλλα και παλι δεν...

εχω την ati mobility radeon hd3650 καρτα γραφικων και γενικα στα requirments ειμαι μεσα.

στο ονλινε που με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα ειναι σαν να παιζεις σε σλοw motion.

παιζω απο το 97 φιφα στο pc τετοια βλακεια δεν εχω ξανααντιμετωπισει

τι ξενερωμα

Ε όχι είσαι λίγο low σε κάρτα, υποθέτω ότι έχεις λαπτοπ οπότε και τα υπόλοιπα δε πιστεύω να τα λες "μέσα στα requirments"

(άσχετα με το τι γράφει στα χαρτιά) όπως και να έχει το έβαλες με όλα low ; μπας και φταίει τίποτε άλλο πέρα από το προφανές...

Δημοσ.

[/color]

Ε όχι είσαι λίγο low σε κάρτα, υποθέτω ότι έχεις λαπτοπ οπότε και τα υπόλοιπα δε πιστεύω να τα λες "μέσα στα requirments"

(άσχετα με το τι γράφει στα χαρτιά) όπως και να έχει το έβαλες με όλα low ; μπας και φταίει τίποτε άλλο πέρα από το προφανές...

θενξ φιλε

τα κατεβασα ολα στο low και εφτιαξε αρκετα..

εεεε σιγα σιγα με βλεπω να πηγαινω για νεο λαπτοπ ,παλιωσε το τοσιμπακι μου γμτ

Δημοσ.

Ουκ ολίγες φορές η CPU παίζει ping-pong και φλιπεράκι να πούμε (όπως και στο Pro κι εδώ οι αμυντικοί ώρες ώρες γαμιούνται και αφήνουν κάτι τρύπες ΝΑΑΑΑΑ κι εγώ πρέπει να τις κλείνω σαν μαλάκας για να μην περάσει η through). Πάσες ακριβείας, through pass ακριβείας, λόμπες ακριβείας. Εντάξει αυτό δεν είναι Legendary, είναι απλά assisted του κερατά οπότε ωραίο και χρυσό το semi-assist (manual δεν το συζητάω, όποιος παίζει σε Legendary με manual και δεν τον πίνει του βγάζω το καπέλο), αλλά να μου βγαίνουν εμένα τα δάχτυλα γαμώ τα gamepads μας για να κάνω σωστές πάσες (που και πάλι μερικές δεν βγαίνουν επειδή το σώμα του παίκτη είναι 'κάπως' γυρισμένο με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η πάσα) και η CPU να κάνει τέτοιες παπαριές; Assisted εσείς; Assisted κι εγώ και to hell λοιπόν (είναι σαν να βάζεις δυσκολία very hard σε FPS κι αντί να είναι πιο έξυπνοι οι αντίπαλοι όπως θα έπρεπε να είναι το very hard, να έχουν auto-aim από χιλιόμετρα μακριά)!

PS: Σε Exhibition το Legendary μου φάνηκε πιο εύκολο από ότι στο Manager Mode. Καλά έπαιζα και με εντελώς assisted pass αλλά και πάλι, 5-1 πήρα την Τσέλσι χωρίς να γίνονται παπαριές του στιλ να έχει τελειώσει η stamina του Drogba και να μην τον φτάνει ο Scoles με μισή μπάρα stamina (δηλαδή αν είχε μισή στάμινα ο Drogba τι θα έκανε, θα πήγαινε και στις κερκίδες και θα βαρούσε από εκεί το σουτ; :lol: :lol:. Ε είπαμε :P )

*********Edit: Μετά από πολλά ματσάκια, είναι σε καλύτερη μοίρα από το Pro αλλά και εδώ δεν λείπουν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Τι παίκτες κάθονται ακίνητοι και ανοίγουν τρύπες (βρε ντολμά της κακιάς ώρας, κάνει κίνηση ο παίκτης ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ και τον παρατάς; Δηλαδή για όνομα), τι ώρες ώρες δεν πάνε καν πάνω στους επιθετικούς, τι κλεψίματα η CPU από πίσω από τους παίκτες, τι να κουράζονται ΠΑΝΤΑ πιο γρήγορα οι παίκτες μου, τι πατάς το κουμπί αλλαγής παίκτης και δεν σου αλλάζει, τι πατάς το κουμπί για να βγει ο τερματοφύλακας κι ενώ δεν είναι υπό την κατοχή σου η μπαλά εμφανίζεται η μπάρα της through pass. Και δεν το συζητώ, όπως και στο Pro αν θέλει η CPU να κερδίσει, θα κερδίσει. Τέλος. Είτε με κόντρες, είτε με φλιπεράκι, είτε με διωξίματα πάντα πάνω στους αντιπάλους, είτε με το να πατάς το κλέψιμο και να γαμιέται ο αμυντικός. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα σωικό ποδοσφαιράκι επιτέλους; Χέστε τις 360 μοίρες και τις φαντασμαγορικές τρίπλες. Back to basics γαμώ την καταδίκη μας!

Χαρακτηριστικά παίζω εναντίον της Newcastle (εννοείται με Manchester) και σκοράρω χωρίς πολλά πολλά 2 goals. Σε εκείνο το σημείο τρελαίνεται το παιχνίδι και οι αμυντικοί μου αφήνουν κάτι απίστευτες τρύπες στην άμυνα. Σαν γκασμάς προσπαθώ να τις κλείσω και γίνεται πάσα σε έναν επιθετικό. Ενώ είμαι δίπλα του πατάω να την κλέψει ο παίκτης κι αυτός θημήθηκε το γαμήσι που έριξε χθες σε ένα πουτανάκι, με αποτέλεσμα να με γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να φάω το γκολάκι. Οκιε λέω... νικάμε 1-2 (δώστε βάση και ότι παίζουμε εκτός έδρας). Γίνεται η σέντρα, η CPU έχει αλλάξει σύστημα και πιέζει πιο ψηλά κι έτσι αποφασίζω να τους δουλεύω στις πάσες για να κουραστούν. Ε αρχίδια. Μετά από λίγο (και μετά από χαμένη ευκαιρία μου) γίνεται αντεπίθεση και τον επιθετικό τους δεν τον φτάνει άνθρωπος (μα κοίτα να δεις που εντελώς τυχαία τον Rooney, τον Giggs και τον Berbatov όλοι οι αμυντικοί τους φτάνουν τόσο γρήγορα) και βάζει goal. Τι σκατά passing game έκανα πριν... για να κουραστούν οι αμυντικοί μου που είναι στην θέση τους; :lol: :lol:. Οκιε, ισοπαλία είμαστε. Αμ δε, έχω την μπάλα και γυρίζω πλάτη στον αντίπαλο για να δώσω πάσα (μιας και δεν υπήρχε ελεύθερος χώρος). Ε από πίσω την έκλεψε ο αντίπαλος σαν μάγκας (εγώ όταν πατάω το κουμπί από πίσω γιατί με γράφει στα @@ του; ) και μετά από γνωστό φλιπεράκι του στιλ Σουτ -> δοκάρι -> σουτ -> τερματοφύλακας -> σουτ -> goal πηγαίνουμε 2-3. Οι αμυντικοί σε όλο αυτό το φλιπεράκι τον παίζανε ασυστόλως και δεν πα να πατούσα να διώξουν. Στην κοσμάρα τους. Ε uninstall και άντε γεια. Κατάντησε το Fifa σαν το Virtua Striker 2 όπου όσο ανεβάζεις την δυσκολία τόσο πιο ΗΛΙΘΙΟΙ γίνονται οι συμπαίκτες σου!

Δημοσ.

τα τελευταια fifa μου αρεσουν περισοτερο απο τα pro evolution ,αλλα το pro 2011 εχει ελληνικη περιγραφη του αγωνα.Το fifa 11 εχει κι αυτο ελληνικη περιγραφη???

Δημοσ.
Central FIFA 11 PC Bug Topic:

BUGLIST (UPDATED 05-10-2010)

- Weather is very bad in certain leagues (i.e. snow in July in the Netherlands, only rain in England) 1

- After changing your squad within the transfer window, it is totally mixed up at the next game (when you have sold players)

- Match ticker is placed very low in game, therefore the screen is not entirely visible 1

- Lags on the end of the match and in replays 1 2 3

- Wrong celebration after penalty kicks when a goalkeepers defends the last kick

- After saving in Be A Pro mode ESC is not working, only ALT+F4

- Skintone issue with self created game face

- Random Crash to desktop after a Management Mode match 1 2 3 4 5

- 'Rocket pass' when passing is set to manually and only tapping the passing button 1

- Turning off the Autosave feature is not possible 1 2

- Sometimes the mouse pointer appears (temporary solution: drags the mouse until upper-left corner of the screen)

- There is no rating for players that are subbed out at the end of the match

- When the match end, the replays do not show all goals

- For the champions league and europa league, i cannot see the teams from other groups

- The referee's cards are transparent

- You cannot set trainings in the calendar

- When you press the shooting button, the bar is not even half filled and the ball was blasted high into the sky

- Some of the teams are not in the correct league

- When the goalkeepers save some near post shots, when they land the goalpost appeared to go through them

- The graphic for the rain during rainy matches sucks

- Often crash when config "custom tactics"

- Always get "timed out" when join game in Lan Party Mode (no firewall, same os, can ping each other, ping<50ms)

- A white ball in snow conditions is difficult to see

- Game does not recognize more than 1 gamepad of the same model 1

- In penalty cut-scene, players who are right footed sometimes are preparing to shoot the ball with their left foot, but then, they shoot it with their preffered foot of course.

- Commentator sometimes tells "Great skill" or something like that even if you haven't succeded to make a 'rainbow'

skill, but you remain possession of the ball.

- When you put down the ball with your goalkeeper from his hands (Y button) there is a scale for no reason!

- Referee intercepts too many passes really

- When changing too much formations and tactics, you will have all the game database messed up with some players having no name, others having numbers name, etc...

- The crash occuring when you change the settings of a second controller and you save them in a different slot than the first one seems to be here.

- In Manager mode, if you decide to Simulate a match and the computer wins for you, at the league table you do not get the 3 points. the points stay the same while other teams that have won will get 3 points.

- Another bug in MM: When you arrange your squad and assign a player to another position (that he is still capable of playing) his stats sometimes drop dramatically. One example of many, I moved Walcott (Arsenal) from striker to winger (in the same side), and he dropped from 81 to 51(!). But when I viewed his stats from the main menu - and from the match menu - they were "back to normal". It makes it very difficult to properly arrange your squad!

POSSIBLE SUGGESTIONS: (UPDATED 03-10-2010)

- For Windows 7 users: try running the game in Windows XP SP3 compatibility to avoid lag

- Use the FIFAConfig.exe file in the FIFA 11\Game\fifasetup folder to setup the correct resolution and AA

- For NVidia users; try the newest BETA driver (260.63) as Ian stated here.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/10991.page

Δημοσ.

Τα τελευταία μου παράπονα, τα οποία και με ξαναγυρνάνε πίσω στο PES, μετά μεγάλης μου λύπης καθώς φέτος ήλπιζα ότι θα ξεφύγω από τις μπούρδες των προγραμματιστών της KONAMI σε επίπεδο πχ αξιολόγησης παιχτών κ.α.

-Οι παίχτες που τρέχουν με την μπάλα, έχουν την ίδια ταχύτητα με τους παίχτες που τρέχουν ελεύθερα. Στο PES πχ όταν βγαίνεις τετ-α-τετ και έχεις έναν αμυντικό πίσω σου, ξέρεις ότι σε λίγο θα σε προλάβει και πρέπει να ρυθμίσεις πόσο θα ανοίξεις τη μπάλα ώστε να μη σε προλάβει ούτε ο αμυντικός, ούτε ο τερματοφύλακας στην έξοδο. Στο FIFA ο επιθετικός σου τρέχει κανονικότατα με την ίδια ταχύτητα και ανοίγει την μπάλα χαλαρά, καθώς οι τερματοφύλακες δεν ξέρουν να κάνουν εξόδους.

-Η κίνηση που κάνουν η επιθετικοί (πλάγιοι για παράδειγμα) όταν τους σκας τη μπάλα μπροστά τους, όπου τρέχουν τρέχουν, φτάνουν στην μπάλα, πετάνε την μπάλα μπροστά χωρίς να κόψουν ταχύτητα και συνεχίζουν κανονικά, είναι εντελώς αντιρεαλιστική. Ελάχιστοι παίχτες μπορούν να κάνουν τέτοιο πράγμα χωρίς να φάνε τα μούτρα τους. Το σωστό είναι αυτό που γίνεται στο PES. Ο παίχτης κόβει όταν έρχεται σε επαφή με την μπάλα (έστω και λίγο, ανάλογα με την ικανότητα του και πόσο του έχεις δώσει εντολή να την ανοίξει) και αναπτύσσει ξανά ταχύτητα.

-Οι λεγόμενες "ζεϊμπεκιές" για τις οποίες τόσα παράπονα ακούω εδώ και χρόνια για το PES, υπάρχουν και στο FIFA!

-Δεν έχω την αίσθηση ότι η ποιότητα του σουτ, της πάσας κτλ, έχει να κάνει με την ικανότητα του ηλεκτρονικού παίχτη, αλλά με του κανονικού. Αυτό για μένα κοβεί πολύ από το παιχνίδι γιατί δεν έχει σημασία με ποια ομάδα παίζω και με ποιους παίχτες. Στο PES στην ουσία δίνεις γενικές οδηγίες και οι παίχτες εφαρμόζουν όσο καλύτερα μπορούν. Οπότε και εσύ στήνεις τη στρατηγική σου ανάλογα. Αν έχεις παίχτες με καλή σέντρα, φέρνεις το παιχνίδι στα πλάγια, αν έχεις παίχτες με οργανωτικές δυνατότητες ξεκινάς την επίθεση από τα πόδια τους (οι υπόλοιποι ξέρουν να κάνουν κίνηση μόλις πάει η μπάλα σε τέτοιους παίχτες), αν έχεις παίχτες με καλή τρίπλα, δοκιμάζεις να τριπλάρεις με αυτούς. Στο FIFA το μόνο που με απασχόλησε από την ικανότητα των παιχτών μου, είναι αν είναι γρήγοροι.

Δε θα σας πρήξω άλλο (ίσως παραέγραψα πολλές φορές μάλιστα και συγγνώμη γι' αυτό). Μάλλον τελείωσα με το FIFA. Αν αυτό είναι το καλύτερο και όλοι είναι ενθουσιασμένοι, μάλλον είμαι φτιαγμένος για PES. Και πιστέψτε με, δε γουστάρω καθόλου. Έχω μεγάλα παράπονα από το PES. Ήθελα πάρα πολύ να πάω σε κάτι άλλο. Νόμιζα θα ήταν όπως τότε που πήγα από NBA Live σε NBA2K. Αχ... ωραίες εποχές!

nzeppos, ανυπομονώ για Football Manager, πραγματικά όμως!

Δημοσ.

Βγαίνει ακριβώς σε ένα μήνα :-)

Πάλι τα ίδια θα έχουμε, καλή αρχή και μετά από μερικές αγωνιστικές...

post-8968-129063127125_thumb.jpg

Δημοσ.

Πιο επίπεδο δυσκολίας είναι περισσότερο ρεαλιστικό στο single player όσον αφορά την δυναμικότητα των αντίπαλων ομάδων???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...