Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, καμία σχέση με το FIFA 10 για PC. Όπως έγραφα και στο σχετικό review, επιτέλους μετά από χρόνια το FIFA στο PC είναι και πάλι playable. Προσωπικά μου θύμισε κάτι ανάμεσα σε FIFA 10 και FIFA 11 για τις κονσόλες -ας πούμε έχει πιο γρήγορο ρυθμό από την "κονσολική" έκδοση του παιχνιδιού αλλά στερείται ορισμένων στοιχείων της όπως το Personality+ και το Be a Goalkeeper. Μου αρέσει όμως πολύ και θα το πρότεινα δίχως δεύτερη σκέψη σε φίλους μου που βλέπουν χειριστήριο και βγάζουν σπυριά (τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά...).

Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη.Φέτος το FIFA 11 στο PC είναι φοβερό αλλά νομίζω ότι για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο χρειάζεσαι ένα χειριστήριο;).

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτές οι εμμονές με την αποστροφή προς τα χειριστήρια είναι γελοιότητες. Πόσο δύσκολο είναι να μάθει κάποιος να παίζει με ένα περιφερειακό που μπορεί να χρησιμοποιήσει κι ένα πεντάχρονο? Ξέρω αρκετούς που γούσταραν τρελά πληκτρολόγιο, όμως πήγαν φαντάροι και έγιναν άνθρωποι! Το μόνο ποδοσφαιράκι στο ΚΨΜ προφανώς ήταν το Pro σε PS2 και εκεί θέλοντας και μη έμαθαν να παίζουν με gamepad. Μάλιστα οι περισσότεροι δεν έχασαν την ικανότητά τους, ίσα ίσα που κατάλαβαν επιτέλους ότι με το χειριστήριο μπορούσαν να κάνουν περισσότερα πράγματα (και κυρίως ευκολότερα).

Δημοσ.

Κι εγώ φαντάρος πλησίασα στο χειριστήριο.

Αλλά (τα έχουμε ξαναγράψει) δεν είναι θέμα αποστροφής. Δεν μπορώ να παίζω μόνο με τους αντίχειρες. Είναι πολύ λίγο. Χρειάζομαι όλα τα δάχτυλα.

Πχ εγώ συνηθίζω όταν μαρκάρω κάποιον να καλώ και δεύτερο παίχτη σε βοήθεια. Πατώ ταυτόχρονα και "μικρό τάκλιν" και "δεύτερο παίχτη". Αυτά τα πλήκτρα είναι τοποθετημένα πάνω στο σταυρό. Με δυσκολεύει να τα πατάω ταυτόχρονα και τα δύο. Και οι παίχτες που έχω γνωρίσει και παίζουν με χειριστήριο δεν το κάνουν ούτε αυτοί. Απλά παίζουν άσχημα. :P

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας ή gamepad layout. Γιατί ειδικά με το συνδυασμό που λες δεν έχω κανένα πρόβλημα (αν κατάλαβα καλά, εννοείς να πατάμε ταυτόχρονα με τον αντίχειρα το Χ και το τετράγωνο σε playstation gamepad).

Με κάποιους άλλους βέβαια συνδυασμούς μου τη βιδώνει, πχ. μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 4 triggers (R1/R2/L1/L2) μόνο με το δείκτη, ενώ κάποιοι έχουν καταφέρει να έχουν το δείκτη στο πάνω trigger και τον μέσο στο κάτω.

Τελοσπάντων, συνήθειες είναι αυτές. Δυστυχώς όμως το Fifa δεν είναι φτιαγμένο για να παίζει με πληκτρολόγιο. Εκτός του κλασικού bug που μέσα στο παιχνίδι δεν σε αφήνει να πειράξεις τίποτα, αναγκάζεσαι να παίζεις με τα πάντα στο αυτόματο και περιορίζεσαι πάρα πολύ γιατί δεν μπορείς να κινηθείς σε 360 μοίρες, ούτε και γίνεται να κάνεις τις πάμπολλες τρίπλες που υποστηρίζει το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν με πληκτρολόγιο γίνεται να εξομοιωθούν τα "κοψίματα" της μπάλας που γίνονται με σκέτο δεξί στικ, τα οποια βοηθάνε πάρα πολύ αν πάρουμε το κολλάι.

Με το PES/PC δεν είχαμε τόσο μεγάλες διαφορές, γιατί όλα αυτά τα χρόνια υποστήριζε κίνηση μόνο σε 8 κατευθύνσεις και οι τρίπλες ήταν εν πολλοίς άχρηστες, αφού το παιχνίδι ήταν αυτόματο ping pong και τρέξιμο με τέρμα turbo παντού. Κατά περιόδους κι εγώ με πληκτρολόγιο έπαιζα στο Pro (συνήθεια από τα παλιότερα Fifa), αλλά κάποια στιγμή άλλαξα συνήθειες.

Δημοσ.
Αυτό σε πείραξε? Εδώ βγαίνουν διάφοροι (μάλλον οι ίδιοι που λες κι εσύ) που τόσα χρόνια έλεγαν τι παιχνιδάρες ήταν τα PES2008, 2009, 2010 και τώρα κάνουν την κλασική κωλοτούμπα "τι φοβερό το PES2011, καμία σχέση με τα 2-3 προηγούμενα Pro που ήταν μάπα" κλπ. Είμαι βέβαιος ότι τα ίδια θα λένε και του χρόνου, "το Fifa είναι μουφίφα και το PES2012 είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι, πολύ καλύτερο από το μέτριο 2011".

Άστους να τα σκάνε στον βρωμερό αρχιαπατεώνα* Τσακατσούκα. Αυτοί και οι Ιάπωνες, γιατί στον υπόλοιπο πλανήτη όλοι Fifa παίζουν πλέον.

* PES2008 online, δεν ξεχνώ όσα χρόνια και να περάσουν

Ρε εδώ έχουν μείνει 3-4 ατομα στο προ τόπικ και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το προ είναι μαγεία και ειρωνεύονται όποιον πει κάτι αντίθετο! Επίσης παραληρούν και λένε ότι κάνουμε και 2o account για να κράξουμε το προ! Χαχαχα! Άλλη δουλειά δεν είχαμε, με την κοροιδια του Τακατσούκα να ασχολούμαστε...

Όποιος δεν βλέπει ότι το fifa11 είναι έτη φωτός μπροστά από το προ, είναι τουλάχιστον γραφικός...

Σήμερα πήγα σε σπίτι φίλων, ήταν εκεί 3 άτομα όλοι προάκηδες. Τους έβαλα φιφα11 και παίξαμε ΑΕΚ-ΠΑΟ όπου τους είχα βάλει και συνθήματα στο 360 και τρελάθηκαν. Μετά τους έβαλα το προ με Σωτηρακόπουλο και γελούσανε όλοι! Έπαιξαν τα 2 παιδιά το 1ο ματς και στο ημίχρονο το έκλεισαν και λένε βάλε πάλι φιφα11 και γελούσαν με τον Σωτηρακόπουλο!!!

Δημοσ.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε, με την κοροιδια του Τακατσούκα να ασχολούμαστε...

!

Δεν υπάρχεις ρε φίλε!

όχι μόνο δε φαίνεται να έχεις άλλη δουλειά, αλλά φοβάμαι ότι η αντιπαράθεση σου έχει γίνει ψύχωση :o

Δημοσ.

To fifa όντως πολύ ανώτερο σε gameplay από το pro... Θα άξιζε αν δεν ήταν σκέτο bugfest και αν δεν κατάφερνε να έχει τo μισό framerate με κατώτερα γραφικά από το pro. Στο μόνο που έχει μείνει πλέον να ελπίζω από sports game για να λιώνω με την παρέα στα διπλά είναι το 2K11...

Δημοσ.

Ευτυχώς μετά από χρονια το fifa έκανε μια καλή προσπάθεια.Αυτό θα κάνει καλο στον ανταγωνισμό γιατί όταν το προ δεν είχε αντίπαλο είναι δύσκολο να βελτιωθεί.

το θέμα είναι όμως ότι χρειάζεται βελτίωσης αρκετά.

ενδεικτικά.

Τα scoreboards ειναι οπου να ναι .

Δεν μπορεις να σωσεις replay:confused:

Οταν σώζεις virtual pro παίκτη, το παιχνιδι κολλάει .

Εχει ποσα άχρηστα πρωταθληματα μέσα, και δεν έχει βασικές εθνικές.

Οι αντίπαλοι σπάνια σουτάρουν, προσπαθούν κυρίως να μπουν με τη μπαλα μεσα στα δίχτυα.

Το Manual celebration ειναι τελειως εμετικο, χαλαει ολη την εικονα,έχει και bug γιατι ο παικτης μετα απο 4-5 βηματα αρχίζει να "τρέμει".

Εκανα παιχτη και τον εβαλα στο Be a Pro σε επιπεδο Professional. Επαιξα 4-5 ματς αλλα λέει ότι να'ναι στα results...Κερδισαμε 3-1 και δείχνει ότι το ματς πήγε 1-1.....:mrgreen:

Δημοσ.
Ευτυχώς μετά από χρονια το fifa έκανε μια καλή προσπάθεια.Αυτό θα κάνει καλο στον ανταγωνισμό γιατί όταν το προ δεν είχε αντίπαλο είναι δύσκολο να βελτιωθεί.

ενδεικτικά.

Οι αντίπαλοι σπάνια σουτάρουν, προσπαθούν κυρίως να μπουν με τη μπαλα μεσα στα δίχτυα.

Το Manual celebration ειναι τελειως εμετικο, χαλαει ολη την εικονα,έχει και bug γιατι ο παικτης μετα απο 4-5 βηματα αρχίζει να "τρέμει".

Εκανα παιχτη και τον εβαλα στο Be a Pro σε επιπεδο Professional. Επαιξα 4-5 ματς αλλα λέει ότι να'ναι στα results...Κερδισαμε 3-1 και δείχνει ότι το ματς πήγε 1-1.....:mrgreen:

Ελπιζουμε σε οτι μπορει να διορθωθει με updates λοιπον.....!

Δημοσ.

Στα PC εννοείς. Γιατί στις κονσόλες το Fifa κυριαρχεί (τόσο από πλευράς gameplay, όσο και πωλήσεων) εδώ και πάνω από 3 χρόνια. Και αν η EA Sports επιτέλους ασχολήθηκε και με τα PC, η Konami φαίνεται να ακολουθεί αντίστροφη πορεία γιατί το PES2011 στις κονσόλες είναι σαφώς χειρότερο απ' ότι στους υπολογιστές, σχεδόν παρατημένο στην τύχη του. Για να μην μιλήσω για παλιότερες τραγικές προσπάθειες (μάλλον αρπαχτές) που ακόμα τις θυμόμαστε και γελάμε (PES6 στο 360 κλπ).

Προσωπικά δεν νομίζω ότι "χρειάζεται βελτίωσης αρκετά". Οπωσδήποτε έχει κάμποσα πράγματα που μπορούν να διορθωθούν αλλά τα τελευταία χρόνια η EA Sports μας έχει συνηθίσει σε... μετρημένες ετήσιες χειρουργικές προσθήκες που χτίζουν πάνω στο προηγούμενο παιχνίδι. Σε αντίθεση δηλαδή με την Konami, η οποια λειτουργεί μάλλον αλλοπρόσαλλα, προσθαφαιρεί διαρκώς features χωρίς καμία λογική και το κάθε Pro είναι η μέρα με τη νύχτα με το προηγούμενο. Το περίεργο είναι ότι, ως εκ θαύματος, οι γνωστοί μας άγνωστοι κάθε χρόνο γουστάρουν το εκάστοτε Pro και κράζουν τα προηγούμενα.

Το παρατήρησα κι εγώ και μου φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ανάλυσή μου. Αλλά τελικά είναι γενικό θέμα. Είναι βέβαιο ότι θα λυθεί είτε με patch, είτε με... σκάλισμα. Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το μοντάρισμα της έκδοσης για PC. Στις κονσόλες βέβαια δεν υπάρχει θέμα με το scoreboard.

Δεν μπορείς να σώσεις τοπικά. Αυτό είναι μια τακτική που έχει υιοθετήσει η ΕΑ Sports από το Fifa08/console (ίσως και λίγο πιο πριν). Αντί αυτού μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο. Να σκηνοθετήσεις το replay σου και να το ανεβάσεις με ένα κλικ στο προφίλ σου στο σχετικό site της EA Sports (μερικά sample videos κάτω δεξιά που λέει "Highest Rated Videos"). Το Youtube των Fifa. Υπ' όψιν ότι στις κονσόλες από φέτος μπορείς να σώσεις ΚΑΙ τοπικά. Φαντάζομαι ότι στα PC αυτή η δυνατότητα θα δοθεί από του χρόνου. Στην αρχή με χάλαγε κι εμένα, αλλά στην πορεία η δυνατότητα να ανεβάζω αυτόματα το replay μου στο Internet με βόλεψε πολύ περισσότερο. Σε αντίθετη περίπτωση αν ήθελα να τα δείξω σε κάποιον θα έπρεπε να του πάω την κονσόλα ή να τραβήξω το replay με κινητό και να το ανεβάσω στο YT. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται αν δεν έχεις Internet ή αν παίζεις με κόπια (οπότε δεν έχεις legit account για να κάνεις το upload).

Είτε είναι bug του original παιχνιδιού, είτε είναι θέμα με το crack των Reloaded. Δεν έχω διαβάσει αν το έχουν όλοι. Αν υποθέσουμε το πρώτο, είναι βέβαιο ότι θα λυθεί με patch. Μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα εδώ και λιγότερο από τρεις μέρες.

Θα συμφωνήσω. Αλλά τα "άχρηστα" πρωταθλήματα είναι δική σου άποψη. Με την ίδια λογική στο μέλλον κάποιος ξένος θα λέει ότι το Fifa έχει μέσα το άχρηστο ελληνικό πρωτάθλημα (αμήν και πότε) αλλά του λείπουν βασικές εθνικές. Αυτό δυστυχώς αποτελεί πάγια τακτική της EA Sports. Το full πακέτο των εθνικών μπαίνει μόνο στις εκδόσεις με Euro, World Cup κλπ. Και δυστυχώς το -ακόμα φρέσκο- World Cup 2010 δεν κυκλοφόρησε για PC. Αν το συγκρίνουμε βέβαια με τις τραγικές ελλείψεις στα licenses του PES, το Fifa είναι 100 χρόνια μπροστά.

Πού το είδες αυτό στην έκδοση για PC? Αυτό μόνο στις κονσόλες γίνεται και είναι θέμα του ΑΙ, που σίγουρα θα λυθεί με patch. Στα PC το ΑΙ σουτάρει από παντού και χωρίς έλεος.

Το manual celebration υπάρχει εδώ και 2-3 χρόνια στα Fifa/console και δεν θυμάμαι να αποτέλεσε συχνό θέμα διαμαρτυρίας. Ίσα ίσα που ο περισσότερος κόσμος το γουστάρει και ειδικά στο online βγάζει πολύ γέλιο. Έχει πλάκα και μόνο το να κάτσει κάποιος να μάθει τις κινήσεις και τα finishing moves του πανηγυρισμού. Μία ένσταση που έχω είναι ότι έχει δοθεί περισσότερη προσοχή στα celebrations της κονσόλας, όπου υπερέχουν κάμποσο έναντι αυτών στα PC.

Bug? Θα λυθεί κι αυτό.

Δημοσ.

Με το πληκτρολόγιο το παιχνίδι μου φαίνεται εξαιρετικά εύκολο. Αν χάνει κιόλας, φαντάσου πόσο εύκολο γίνεται με το gamepad. Ή μήπως δε γίνεται και παιδεύεστε τζάμπα;

Κατά τα άλλα, έχω πλέον απογοητευτεί επισήμως. Αν είναι δυνατόν αυτό το παιχνίδι να ονομάζεται ρεαλιστικό. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι που τα γράφετε απλά ασχολείστε με το FIFA με τις κονσόλες και παίξατε ελάχιστα το FIFA για PC και είδατε απλά ότι μοιάζει σε ένα βαθμό.

Το παιχνίδι δεν έχει κέντρο. Όλο το παιχνίδι παίζεται ή όλοι μαζί στην περιοχή (οργανωμένη επίθεση) ή γρήγορες αντεπιθέσεις. Δε υπάρχει αυτό που λέμε παιχνίδι κέντρου, όπως στο PES και στο πραγματικό σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει και το στοιχείο της στρατηγικής, το passing game κτλ. Αν κάποιος γνωρίζει να παίζει στρατηγικά, το παιχνίδι γίνεται γελοιωδώς εύκολο. Οι κάθετες μπάλες είναι, επίσης, πανεύκολες και γίνονται συνεχώς. Μια καλή απόδειξη για τη γνώμη που έχει το παιχνίδι για τις πάσες και το στρατηγικό παίξιμο, είναι το γεγονός πως στο Be a Pro, καμιά φορά όταν δίνεις πάσα προς τα πίσω για να ανοίξεις χώρους, σε βαθμολογεί αρνητικά!

Οι σέντρες (πονεμένη ιστορία) και τα στημένα γίνονται με απίστευτο φάλτσο από οποιονδήποτε παίχτη. Εντελώς αντιρεαλιστικό και αυτό. Τα σουτ γίνονται με παρόμοιο τρόπο είτε σε μαρκάρει κάποιος είτε είσαι μόνος σου και ιδιαίτερα τα σουτ από απόσταση δεν έχουν καλύτερη συμπεριφορά όταν "βλέπεις" το τέρμα και έχεις 1 μέτρο κενό χώρο μπροστά σου. Κάτι που επίσης έμαθα από το PES και το έχω παρατηρήσει και στην πραγματικότητα. Οι παίχτες που σουτάρουν από μακριά και σκοράρουν, εκμεταλλεύονται το ότι βρήκαν χώρο. Αν δε βρούνε δε σουτάρουν και αν βρούνε σουτάρουν καλά, δε σουτάρουν το ίδιο άσχημα! Ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα. Στο FIFA το μακρινό σουτ είναι απλά τζόγος.

Τα δοκάρια πρέπει να είναι μισό μέτρο! Σχεδόν σε κάθε αγώνα υπάρχει δοκάρι. Έχω παίξει καμιά 50αριά παιχνίδια και σε καμιά 20αριά από αυτά είχα 2 και 3 δοκάρια.

Είναι πολύ εκνευριστικό που δεν μπορείς να πηδήξεις εύκολα τις cut-scenes. Έχω βαρεθεί να βλέπω τις λάμπες του γηπέδου 4-5 φορές στο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου όποτε γίνονται αλλαγές. Έλεος!

Οι φάσεις είναι επαναλαμβανόμενες και το σύστημα της ομάδας παίζει ελάχιστο ρόλο. Σε αντίθεση για άλλη μια φορά με το PES, που αν αλλάξεις σύστημα νιώθεις ότι παίζεις άλλο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι και πολύ κακό, γιατί με συγκεκριμένα συστήματα κερδίζεις άνετα, ενώ με άλλα παιδεύεσαι άδικα. Γενικά η δυσκολία του PES εξαρτάται πολύ από το σύστημα.

Το Be A Pro αποτελείται από 4 σεζόν; Και ξεκινάς σε ότι ηλικία να 'ναι; Και από όποια ομάδα να 'ναι; Και οι οδηγίες του προπονητή είναι να κερδίσεις το παιχνίδι με τουλάχιστον 5 γκολ διαφορά; What?!

Ναι, όλα αυτά που γράφω τα γράφω για αυτόματο παίξιμο, γιατί χάρη στο γνωστό bug δεν μπορώ να πειράξω τίποτα όσον αφορά το χειρισμό με το πληκτρολόγιο μέσα από το παιχνίδι.

Αλλά αν το παιχνίδι είναι πανεύκολο υπό αυτοματοποιημένες συνθήκες, τι λόγο έχω να παίξω με manual controls; Ο αντίπαλος θα είναι ο ίδιος. Είναι σαν να προσπαθώ να παίξω μπάσκετ από αναπηρικό καροτσάκι γιατί αλλιώς μου είναι πολύ εύκολο.

BOTTOM LINE:

Το παιχνίδι έχει αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά έχει και αρκετά αρνητικά.

Δεν απέχει έτη φωτός από το PES. Αντίθετα είναι πάρα πολύ κοντά. Προσωπικά θα μείνω στο FIFA για λίγο καιρό ακόμα, αφενός για να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα (αν και το γεγονός πως νικάω πανεύκολα δύσκολα θα αλλάξει, αλλά θα δοκιμάσω να παίξω με πολύ πολύ μικρές ομάδες), αφετέρου γιατί έχω βαρεθεί τόσα χρόνια τις παραξενιές του PES και θέλω να δοκιμάσω μερικές..."καινούργιες". Να είμαι ειλικρινής, όμως, όσο περίεργα κι αν αισθάνομαι, υποπτεύομαι ότι θα ξαναγυρίσω στο PES. Δε μου αρέσει να είμαι ο μόνος περίεργος, αλλά...

Αυτά προς το παρόν. Σίγουρα έχω ξεχάσει κι άλλα πολλά που ήθελα να γράψω...

Σε αρκετά απ' αυτά που λες συμφωνώ αλλά δοκίμασε τουλάχιστον με τις through ball και lob pass στο manual. Με αυτές στο assisted το παιχνίδι είναι η αποθέωση του arcade. Bγάζω μπαλιά τρύπα με Boussaidi λες και είναι Xavi, Zico και Zidane μαζί όποτε θέλω.

Τα υπόλοιπα τα έχω στο semi γιατί στο manual καταλήγω να χάνω γκολ με κενό τέρμα και καταντάει αστείο. Μία κίνηση 2 χιλιοστών στο μοχλό μπορεί να αντιστοιχεί σε 5 μέτρα διαφορά κατεύθυνσης στο παιχνίδι και αυτό μου φαίνεται ενοχλητικό...

Όσο γι αυτό που λες για κονσόλες, το 11 δεν το έχω παίξει ακόμα εκεί αλλά στο 10 που είναι σχεδόν ίδιο παιχνίδι η αμυντική συμπεριφορά των παιχτών μου φαίνεται χειρότερη απ' το PC όπως και ο έλεγχος του παίχτη...

Κατά τ' άλλα το fifa είναι ένα παιχνίδι με τα πολλά καλά του που είναι φτιαγμένο κυρίως για να φαίνεται ωραίο στο μάτι, πράγμα που μετράει (αρκετά ακόμα και για εμένα, το παραδέχομαι) και είναι ένας λόγος για τα διθυραμβικά σχόλια πολλών αλλά απόψεις του τύπου "τέλειο", "το καλύτερο ποδοσφαιράκι έβερ με διαφορά" προσωπικά δεν τις συμμερίζομαι...

Δημοσ.

Mεχρι στιγμης ουτε ενα bug δεν εχω δει.Ξεκινησα Be A Pro και ολα νορμαλ ειναι.Μου φαινεται σε αυτο το mode ειναι ακομη καλυτερο το ΑΙ.

Δημοσ.
.

Άρα καταλήγουμε ότι χρειάζεται ένα ξεγυρισμένο διορθωτικό patch.

Εννοείτε ότι μιλάω για pc πάντα.εξάλλου η κονσόλες έχουν αντίστοιχο θέμα αλλου.

με τα πρωταθλήματα εννοώ,ότι είναι απαράδεκτο που δεν έχει βασικές εθνικές (Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστου)

Οταν πας στα πέναλτυ, γινεται το σώσε. Τι με έβαλε να χτυπήσω 6 πεναλτι (αντι για 5), τι ενώ πηγαινα να χτυπησω πεναλτυ, ξαφνικα προχώρησε στον επόμενο παικτη που θα χτυπουσε πεναλτι, και το δικο μου το θεωρησε απλα χαμένο. Τι ενω πιανει ο τερματοφύλακας το τελευταιο πεναλτι και κερδιζει η ομάδα του, αντι να πανηγυρίσει αυτός, πανηγυρίζει ο παίκτης που το έχασε.

Σε αγώνα που έληξε 0-0 δείχνει ενα παικτη μου σκυμμενο να κλαιει, και τους οπαδους της αλλης ομάδας να πανηγυρίζουν, και αμεσως μετα ακριβώς το αντιστροφο, να κλαιει παικτης της αλλης ομαδας και οι δικοι μου να πανηγυρίζουν.

FIFA 11 TWEAKER V0.6 (by MonkeyDragon)

FEATURES

version 0.6

+ Disable/Enable AUDIO

+ DAY/NIGHT override (*)

(*) This option will override time condition in game, with a box ticked, the game will use your setting.

(*) There are 4 (Sunny, Overcast, Night and Dusk). Some stadiums DO NOT support NIGHT/DUSK, please set SUNNY for best setting or use it at your own risk.

(*) To restore original, exit game, uncheck and SAVE.

version 0.5

+ Windowed MODE

+ Disable/Enable NIS transition

+ Disable/Enable cinematics (for low user)

+ Weather OVERRIDE (Choose unique weather effect for all matches ingame or not)

+ LOCK RNA.INI (Prevent online sofware overwriting RNA.INI configuration file)

+ Add-ON CODE (for testing purpose only)

http://www.fifa-infinity.com/?p=921

Δημοσ.

Ρε παιδια πειτε με τρελο δεν ξερω τι,αλλα γιατι η εκδοση για το pc μου φαινεται πολυ καλυτερη απο αυτη για τις κονσολες?Μπορει να μην εχει personality + pro pass,αρκετα ανιμασιονς και επιλογες οπως τα διχτυα κτλπ,αλλα μοιαζει να ειναι πιο ολοκληρωμενο.Παιζω manager mode στο world class και δεν μπορω να σταυρω νικη!!!!Μιλαμε για τρομερο ΑΙ,λες και παιζω με καποιο φιλο!!!!Σουταρουν απο παντου,δεν χανουν τα "ευκολα" γκολ,σπανε την μπαλα δεξια κ αρριστερα κανοντας το απλο,αλλαζει η αποδοση τους συμφωνα με τη ροη του αγωνα,η τακτικη που θα ακολουθησει η καθε ομαδα αναλογα με την εδρα,πχ αντιπαλος με την Mac City με εχει κλεισει πισω και με σφυροκοπαει αλυπητα,ενω με την blackpool ολοι ταμπουρια πισω ,γενικα η συμπεριφορα τους ειναι ανθρωπινη.Μιλαμε για ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΙ!!!!!

Αντιθετως στις κονσολες στο world class παω τρενο....0 παθητικο γκολ.....χανουν μπροστα απο το τερμα τα αχαστα ,πανε να μπουν με την μπαλα στα διχτυα,καταχρηση ντριμπλας και σβουρες γυρω απο τον εαυτο τους ,τι παιζεις με Manchester τι παιζεις με Villa σε πιεζουν μεχρι και μπροστα απο τον τερματοφυλλακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...