Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χθες που το ξαναέλιωσα στο pc, η έκδοση για 360/ps3 έχει πραγματικά πολλές διαφορές και είναι πολύ καλύτερη. Περισσότερες κινήσεις, νέες ντρίμπλες, personality+, pro passing για όποιον παίζει assisted, καλύτερες φάτσες, περισσότερα callnames ο εκφωνητής, περισσότερες επιλογές online, χέρι μέσα στο παιχνίδι που δίνει φάουλ ή πέναλτυ κλπ. Φυσικά και το fifa11 στο pc, όπως είναι τώρα, είναι και πάλι διαστημικά καλύτερο από την πατάτα του Τακατσούκα...

χμμ με μπερδεψες λιγο.δεν ειναι οπως οι κονσολες αλλα ειναι καλυτερο απο το προ.τελικα κλινει προς simulation η προς arcade το φιφα11 pc?

Δημοσ.

Μια χαρά simulation είναι και στα PC. Το έπαιξα λίγο στο 360 τώρα (μετά και το update που κατέβασα, που ποιος ξέρει τι αλλάζει) και έχει κάποιες διαφορές με το PC. Λόγω του pro passing γενικά γίνονται περισσότερες λάθος πάσες. Αν φυσικά κάποιος παίζει με manual πάσες δεν υπάρχει διαφορά. Το personality+ έχει μεν τα καλά του, αλλά για κάποιον που παίζει Β' και Γ' Αγγλίας (όπως εγώ) δεν κάνει τη διαφορά, τα ίδια είναι κι εδώ κι εκεί.

Εκεί που όντως υπάρχει θέμα είναι με τα τζαρτζαρίσματα στην κονσόλα, όπου γενικά είναι πιο αποδοτικά όμως πολλά από αυτά είναι φάουλ (φράγματα κυρίως) που σπανίως σφυρίζονται. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι για καλό ή για κακό, μάλλον το πρώτο.

Επίσης στην κονσόλα έχω την εντύπωση ότι γίνονται περισσότερες γκέλες, ίσως λόγω και των περισσοτέρων animations. Δηλαδή έχω δει αμυντικούς να πάνε να διώξουν την μπάλα και να μην την πετυχαίνουν καν, γκέλες με παίχτες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο και η μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια τους, κεφαλιές που πάνε στα γμίδια κλπ. Είναι λίγο πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος από του PC και με χαλάει λίγο. Επίσης το AI πιέζει πάρα πολύ ψηλά, σε φάση να πιέζει ακόμα και την πρώτη πάσα στα ελεύθερα, έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.

Οι τερματοφύλακες στην κονσολοέκδοση είναι λίγο πιο ασταθείς, αλλά πιο κοντά στην πραγματικότητα, πχ. στις σέντρες διώχνουν την μπάλα με γροθιές συχνότερα από ότι στο PC (όπου το συνηθισμένο είναι να πιάνουν την μπάλα και να τελειώνει η υπόθεση).

Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο, τα παίζω εξίσου αν και περίμενα να ασχοληθώ περισσότερο με την κονσολοέκδοση.

Δημοσ.

^^ Ετσι ακριβως ειναι.Η αληθεια ειναι οτι περιμενα και εγω περισσοτερα στην εκδοση για κονσολες.Το κακο σε αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι στην προσπαθεια τους να δικαιολογησουν τις ετησιες εκδοσεις βελτιωνουν καποια πραγματα αλλα χαλανε καποια αλλα.Επισης προκειται για εταιριες με αρκετα αγυριστα κεφαλια μεσα (ειδικα ο Seabass αν μουλαρωσει δεν του αλλαζεις με τιποτα αποψη.Ο Μoore ειναι πιο συγκαταβατικος αλλα στραβος και αυτος) που δεν πολυακουνε τις προτασεις των πελατων τους.Για παραδειγμα η 2k μπορει να βγαζει προβληματικο μπασκετακι με bugs αλλα φαινεται οτι τουλαχιστον παιρνει υποψη τις αποψεις των fans.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,μολις το αγορασα και εγω.

Μολις παω να το τρεξω και βγαζει τον κακα , μου κρασσαρει...

Εχω μια MSI R5970 , WIN 7 x 64 και 6 giga μνημη..

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδιά ότι και να πώ για το Fifa 11 στο Pc είναι λίγο.

Έπαιζα online 2 ώρες και δεν πήρα χαμπάρι πως πέρασε η ώρα.

Είχα να παίξω τόσο καλό online (lag free πραγματικά καθόλου lag) ποδοσφαιράκι από το fifa09 στο χβοχ360. Ομαλό σαν βούτυρο. ΕΑ είναι αυτή.

Όποιος θέλει για διπλό ας μου στείλει πμ να παίξουμε. Πραγματικά χαίρεσαι να το παίζεις.

Όσοι παίζουν online θα με καταλάβουν.

Δημοσ.
καλησπερα παιδια,μολις το αγορασα και εγω.

Μολις παω να το τρεξω και βγαζει τον κακα , μου κρασσαρει...

Εχω μια MSI R5970 , WIN 7 x 64 και 6 giga μνημη..

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Κάτι παρόμοιο μου είπε ένας φίλος μου για την έκδοση των Reloaded, με Athlon 3100, 2GB RAM και GeForce 8800 GTS/512. Του έκανα update τους GPU drivers και το directx, πέρασα και το .NET framework 3.5 αλλά δεν βγάλαμε άκρη, συνεχίζει να κρασάρει ή -συνηθέστερα- να βγάζει μαύρη οθόνη μετά τον Κακά. Μόνο σε Very Low παίζει, αλλά σέρνεται ελεεινά, σαν να έχει τεράστιο lag.

Δημοσ.

να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το hamatchi ;

για δώστε καμιά πληροφορία για τα διαδικαστικά, βασικά άκουσα ότι δουλεύει αλλά βλέπω στο lan δεν έχει Ip και γενικά από εκεί κάνει μόνο host και όχι join. Έχω καιρό να ασχοληθώ... ίσως άλλαξε κάτι και δε το ξέρω! άντε γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια (ακόμα) για γνήσιο. :o

Δημοσ.
Θα καθυστερήσει να μου έρθει το Fifa, οπότε can't join the online fun :-(

Καλώς ήλθες στο club! πως σου φάνηκε η από πάνω ιδέα μου ; :P

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει το Fifa καθόλου (πέρα λίγο από το demo όταν είχε βγει) μιας και είχα αναλάβει το Pro :P. Οπότε έχουμε καιρό μέχρι να μου έρθει κι αν δεν πέσει τίποτα άλλο στο ενδιάμεσο όπως το Gothic4 (το ότι θα με κάνετε πελάτη σας είναι σίγουρο :P). Όσο για Hamachi, μπααααα... γνήσιο αφού θα μου έρθει. Πιστεύω δε ότι θα μετράει ένα insomnia τουρνουά ΚΑΙ στο Fifa11 αλλά ΚΑΙ στο PES2011

Δημοσ.
να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το hamatchi ;

για δώστε καμιά πληροφορία για τα διαδικαστικά, βασικά άκουσα ότι δουλεύει αλλά βλέπω στο lan δεν έχει Ip και γενικά από εκεί κάνει μόνο host και όχι join. Έχω καιρό να ασχοληθώ... ίσως άλλαξε κάτι και δε το ξέρω! άντε γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια (ακόμα) για γνήσιο. :o

Δουλευει στο gameranger αλλα και lagg εχεις και απο ολα, αναλογα τον αντιπαλο σου απο που ειναι κλπ. Για να το παιξεις πρεπει να εχεις τα γραφικα very low και οχι low, medium, high. Μονο ετσι τρεχει εκει. Τωρα αν θα το φτιαξουν καποια στιγμη αυτο το προβλημα δεν ξερω και ουτε με νοιαζει, γιατι το πηρα αυθεντικο απο τις 30/9 και ειμαι αρχοντας! Καλα παιδια παιζω online και νομιζω οτι παιζω με το pc πραγματικα και οχι στο internet. Μεχρι τωρα 18 παιχνιδια και ουτε δειγμα προβληματος με lagg , συνδεσεις κλπ. Απλα δεν το πιστευω.....εφαγα πολυ pro περσυ online και δεν καταλαβαινετε τι τραβηξα απλα! Ελα ρε EA:lol:!!

---------- Προσθήκη στις 06:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:13 ----------

Πιστεύω δε ότι θα μετράει ένα insomnia τουρνουά ΚΑΙ στο Fifa11 αλλά ΚΑΙ στο PES2011

Καλη ιδεα. Μπραβο. Να διασκεδασουμε και λιγο!! Αλλα εγω ειμαι μονο για fifa που το εχω, δεν αγοραζω το pro. Δυσκολευομαι να ξαναδωσω λεφτα στην konami για το ποδοσφαιρακι της. Στην ea δινεις λεφτα και εχεις υποστηριξη ενω η konami σε γραφει λιγο....

---------- Προσθήκη στις 06:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:14 ----------

Παιδιά ότι και να πώ για το Fifa 11 στο Pc είναι λίγο.

Έπαιζα online 2 ώρες και δεν πήρα χαμπάρι πως πέρασε η ώρα.

Είχα να παίξω τόσο καλό online (lag free πραγματικά καθόλου lag) ποδοσφαιράκι από το fifa09 στο χβοχ360. Ομαλό σαν βούτυρο. ΕΑ είναι αυτή.

Όποιος θέλει για διπλό ας μου στείλει πμ να παίξουμε. Πραγματικά χαίρεσαι να το παίζεις.

Όσοι παίζουν online θα με καταλάβουν.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Ακριβως ετσι!!

Δημοσ.

Επειδή έγινε αναφορά στο settings.lua και το LOD, ας δούμε λίγο τα πράγματα μαζί με εικόνες για να καταλάβετε τι αλλάζετε. Καταρχήν LOD = Level Of Detail που σημαίνει πόση λεπτομέρεια έχουν οι παίκτες/αντικείμενα όσο είναι πιο μακριά από την κάμερα. Σε πολλά παιχνίδια θα έχετε δει τα αντικείμενα να είναι 2D και καθώς τα πλησιάζετε να γίνονται 3D. Αυτή ακριβώς η εναλλαγή αφορά το LOD. Όσο μεγαλύτερο το LOD, τόσο πιο μακριά στον ορίζοντα (μπακαλίστικα το λέω τώρα) τοποθετείται αυτή η γραμμή για την αλλαγή της λεπτομέρειας. ΔΕΝ αφορά την λεπτομέρεια από πολύ κοντά, οπότε δεν έχει σημασία να τραβάτε screenies από κοντά στους παίκτες.

Πατήστε στο spoiler γιατί έχουμε μεγένθυνση ώστε να φανεί πιο εύκολα η διαφορά (4000χ3000 εικόνες)

1.

image-85E6_4CA6B8EC.jpg

2.

image-571D_4CA6B967.jpg

Η πρώτη εικόνα είναι με "PlayerLodPercentageMultiplier", 5.0. Δώστε βάση στους κύκλους στην δεξιά μεριά. Ρίχνοντας το "PlayerLodPercentageMultiplier" στο 1.0, έχουμε την δεύτερη εικόνα. Παρατηρήστε πάλι τους κύκλους και δείτε ότι τα γόνατα και τα μπούτια των παικτών έχουν λιγότερη λεπτομέρεια. Κάνει μπαμ ;). Αυτό ακριβώς διορθώνετε με το να πειράξετε το LOD. Ο λόγος που έχει αναφερθεί το 5.0 είναι επειδή με το 5.0 έχουμε πολύ μεγάλη λεπτομέρεια σε μακρινή απόσταση. Δεν έχει νόημα να βάλετε 99.0 ή 100.0, μόνο το framerate σας θα επηρεαστεί σε κάμερες όπως η Pro!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...