Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπερδεύτηκα ρε παιδιά!!

Τελικά το fifa 11 είναι καλύτερο σε pc ή σε ps3;

Δεν μπορείς να πεις ποιο είναι αντικειμενικά "καλύτερο". Η ουσία του παιχνιδιού είναι ίδια, το gameplay έχει κάποιες μικροδιαφορές (αλλού υπέρ της κονσόλας, αλλού υπέρ του PC).

Στις κονσόλες υπάρχουν διάφορες καινοτομίες (pass power assistance, analog sprint, handball κλπ) που για κάποιους έχουν μεγάλη σημασία, για άλλους μικρότερη. Για παράδειγμα στις κονσόλες υπάρχει το Be a GK, που δεν είμαι βέβαιος πόσοι θα ασχοληθούν με αυτό. Υπάρχει 11vs11 online αλλά και πάλι στο Fifa10 σπάνια μαζευόμασταν τόσοι πολλοί. Συνήθως ο αγώνας ήταν 7vs7 ή κάτι τέτοιο, οπότε και το 5vs5 του PC μια χαρά είναι.

Στις κονσόλες το ΑΙ γενικά έχει αρκετά προβλήματα, ενώ σε PC η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

Επίσης ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι διαφορετικός σε PC και κονσόλα. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι πιο fluid, πάντως σε PC μου φαίνεται πιο αργό στο slow και προτιμώ αυτό το ρυθμό.

Στα γραφικά δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση, στο PC είναι πολύ καλύτερα ακόμα και χωρίς το LOD hack. Και φυσικά είμαστε εν αναμονή άφθονων mods. Αν κάνουν κάτι και με τα γρασίδια, τότε έχουμε να δούμε φοβερά πράγματα!

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορείς να πεις ποιο είναι αντικειμενικά "καλύτερο". Η ουσία του παιχνιδιού είναι ίδια, το gameplay έχει κάποιες μικροδιαφορές (αλλού υπέρ της κονσόλας, αλλού υπέρ του PC).

Στις κονσόλες υπάρχουν διάφορες καινοτομίες (passing power assistance, analog sprint, handball κλπ) που για κάποιους έχουν μεγάλη σημασία, για άλλους μικρότερη. Για παράδειγμα στις κονσόλες υπάρχει το Be a GK, που δεν είμαι βέβαιος πόσοι θα ασχοληθούν με αυτό. Υπάρχει 11vs11 online αλλά και πάλι στο Fifa10 σπάνια μαζευόμασταν τόσοι πολλοί. Συνήθως ο αγώνας ήταν 7vs7 ή κάτι τέτοιο, οπότε και το 5vs5 του PC μια χαρά είναι.

Στις κονσόλες το ΑΙ γενικά έχει αρκετά προβλήματα, ενώ σε PC η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

Επίσης ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι διαφορετικός σε PC και κονσόλα. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι πιο fluid, πάντως σε PC μου φαίνεται πιο αργό στο slow και προτιμώ αυτό το ρυθμό.

Στα γραφικά δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση, στο PC είναι πολύ καλύτερα ακόμα και χωρίς το LOD hack. Και φυσικά είμαστε εν αναμονή άφθονων mods. Αν κάνουν κάτι και με τα γρασίδια, τότε έχουμε να δούμε φοβερά πράγματα!

Ήσουν κατατοπιστικότατος!

Έκανα την ερώτηση γιατί έχω μόνο pc και δεν έχω κανέναν φίλο που να έχει ps3 έτσι ώστε να μπορέσω να δω τις διαφορές μόνος μου.

Δημοσ.
Έλα ντε.... για πείτε???

Δηλαδή ούτε στο PC ούτε στο PS3 μπορώ να παίξω με τον "σταυρό" ε????

:-(

Μπορεις να παιξεις κανονικα με το σταυρο στο pc. Απλα πας και ρυθμιζεις τα κουμπια απο το confiquration του παιχνιδιου, και βαζεις πχ να πηγαινει πανω με το πανω του σταυρου και οχι του αναλογικου κλπ.

Δημοσ.
Μπορεις να παιξεις κανονικα με το σταυρο στο pc. Απλα πας και ρυθμιζεις τα κουμπια απο το confiquration του παιχνιδιου, και βαζεις πχ να πηγαινει πανω με το πανω του σταυρου και οχι του αναλογικου κλπ.

Thanks mate....

:-)

Δημοσ.
Ειναι ενα patch που βελτιωνει τα γραφικα και το εχει φτιαξει ενα παλικαρι απο το wehellas.Προμηθεας.

http://rapidshare.com/files/422408175/Lod_fix_Fifa_11_pc.rar

Ειναι πολυ μικρο 5kb.

Κανε αντιγραφη και αντικατασταση το αρχειο data0.bh C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game

και τον φακελο fifarna πετα τον μεσα στο C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\data

Αν δειτε προσεκτικα εδω fifa2010100101355085.th.jpg η μπαλα μπαινει "μεσα" μολις εχει επαφη με το ποδι!!!!

Χμ, κάτι δεν καταλαβαίνω. Ο τύπος έχει βάλει LOD 100.0 στο αρχείο αυτό, όμως στο readme λέει πως είναι unplayable και προτείνει 5/2.5/1. Εγώ όμως το έβαλα και φαίνεται μια χαρά, δεν έχασε καθόλου.

Δημοσ.
Χμ, κάτι δεν καταλαβαίνω. Ο τύπος έχει βάλει LOD 100.0 στο αρχείο αυτό, όμως στο readme λέει πως είναι unplayable και προτείνει 5/2.5/1. Εγώ όμως το έβαλα και φαίνεται μια χαρά, δεν έχασε καθόλου.

Ναι ,αυτο που εχεις το εχω ρυθμισει εγω να ειναι σε ολα full,αφου μου επαιζε και εμενα μια χαρα .

Δημοσ.
Τώρα τις είδα τις φωτογραφίες.

Μήπως παίζει κάτι με τους ώμους;

Μάλλον η εμφάνιση του βάζελου είναι, γιατί στις άλλες φωτό δεν το κάνει.

Δημοσ.

παιδια δεν υπαρχει επιλογη για αναλυση οθονης εχω ψαξει ολο το menu και δεν εχω βρει τιποτα...... γνωριζει κανεις???

Δημοσ.
παιδια δεν υπαρχει επιλογη για αναλυση οθονης εχω ψαξει ολο το menu και δεν εχω βρει τιποτα...... γνωριζει κανεις???

c:/program files/easports/game καπου εκει εχει ενα αρχειο fifaconfig το πατας και εισαι κομπλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...