activex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 (Αλλο και τουτο.Αυτα μονο η ΕΑ μπορει να τα κανει.Κανει direct port και ξαφνικα βελτιωνεται το ΑΙ στην ported εκδοση..) Ρε' σεις όταν λέμε πορτ τι εννοούμε ; Άλλη προγραμματιστική ομάδα που απλά βασίστηκε στη προγενέστερη μηχανή του 2010 ειναι... Δεν νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με πορτ αλλά με άλλο παιχνίδι που απλά δε ξεκίνησε από το μηδέν.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω κατα ποσο επεξεργαστηκαν διαφορετικα την μηχανη του fifa στο pc.Νομιζω οτι ουτε η ΕΑ εχει δωσει σαφεις απαντησεις.Βεβαια υπαρχουν τα αρχεια οπου μπορει καποιος να επεμβει περισσοτερο στην μηχανη του ΑΙ.Θα φανει απο τα mods.
VITREOUS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ε μια ημέρα έμεινε, θέλω Nicknames για online challenges
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με το FIFA11 και οι πρώτες μου εντυπώσεις, σκέψεις, απορίες είναι οι εξής: -Πολύ ενδιαφέρον το gameplay και διασκεδαστικό. Δεν είναι, όμως, simulation. Τουλάχιστον όχι όπως έπαιξα εγώ. Δεν κατάλαβα σε τι επίπεδο δυσκολίας έπαιξα. Όταν ξεκίνησα δήλωσα πολύπειρος παίχτης (το ανώτερο). Δεν υπάρχει κέντρο στο παιχνίδι. Συνεχώς παίζουν στις δύο περιοχές. Μπορεί αυτό να είναι πιο διασκεδαστικό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα όπου το αμυντικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί. -Κάποια απαράδεκτα bugs, όπως να πανυγηρίζει η ομάδα που έχασε (έλεος, πόσο δύσκολο είναι να ρυθμίσεις σωστά κάτι τέτοιο) και να μην μπορείς να ρυθμίσεις το πληκτρολόγιο μέσα από το παιχνίδι. Σου βγάζει μήνυμα "μπείτε στο μενού με το χειριστήριο που θέλετε να ρυθμίσετε", ενώ φυσικά μπαίνεις με το πληκτρολόγιο. Κοινώς, δεν αντιλαμβάνεται ότι το πληκτρολόγιο είναι χειριστήριο. -Η μπάλα βρίσκεται πολύ συχνά "στον αέρα", δηλαδή όχι στην κατοχή κάποιου παίχτη. Όπως είπα και πριν, πλάκα έχει αυτό, αλλά βοηθάει το παιχνίδι να αποκτήσει μια τυχαιότητα που δε μου αρέσει. -Δεν κατάλαβα πως βγάζουμε σέντρες (συνήθως πηγαίνουν στο ημικύκλιο), πως κάνουμε κόρνερ (πάρα πολύ φάλτσο), πως σουτάρουμε σωστά (από τι εξαρτάται το ύψος, η δύναμη κτλ) και κάποια ακόμη πράγματα που θα τα συνηθίσω με τον καιρό ελπίζω. -Πολύ εύκολο το παιχνίδι στο επίπεδο που έπαιξα. Πρώτο παιχνίδι έχασα 1-0. Δεύτερο κέρδισα 1-0. Τρίτο 5-1, τέταρτο 6-0 και από και έπειτα δεν ξαναέχασα. Ίσως, όμως, δε με ρύθμισε αυτόματα στο ανώτερο επίπεδο. Αλλά και πάλι... Και μην ξεχνάμε ότι παίζω με πληκτρολόγιο, που σημαίνει ότι μου λείπουν πολλά καλούδια.
jvgrjohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κέρδιζεις 6-0 στο legendary??? Μπράβο αστέρι είσαι.
papeipa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Manuel 6-0 στο legendary?!?!!?!?!?!!??!?!!??!!?Με ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!??!?ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ?!?!?!!?!?!!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα.
Anubis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παλι γιατι νομιζω οτι δεν το εχει στο legendary?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχω εκεί που μπαίνει default όταν με το που πρωτομπαίνεις στο παιχνίδι σε ρωτάει "τι επίπεδο είσαι;" και απαντάς την υψηλότερη από τις τρεις κατηγορίες. Έχω την υποψία ότι δε σε βάζει στο ψηλότερο επίπεδο δυσκολίας. Αλλά στο ένα τικ χαμηλότερο. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω τώρα γιατί είμαι στο MacOSX και όχι στα Windows.
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλο αυτό που διαλέγεις στην αρχή και άλλο το επίπεδο που παίζεις.
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Για δειτε 2 εξαιρετικα γκολακια που εβαλα.Legendary,slow,semi ολα εκτος απο πασα και λομπα που ειναι manual.Το πρωτο ιδιαιτερα το χαζευα μια ωρα.Σορρυ για την κακη ποιοτητα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BS0kj9vIN4s[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VSFDB61P6T4[/ame]
frou-frou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατα τα άλλα το Pro είναι καλύτερο από το Fifa φέτος. Θα μας τρελλάνουν μερικοί. Το έχει πάρει κάποιος να μας πεί για online εντυπώσεις;(αν έχει lag). Για Pc πάντα.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατα τα άλλα το Pro είναι καλύτερο από το Fifa φέτος. Θα μας τρελλάνουν μερικοί. Το έχει πάρει κάποιος να μας πεί για online εντυπώσεις;(αν έχει lag). Για Pc πάντα. Για τα 2 γκολ είναι αυτό το σχόλιο; Κάτσε, θα βάλω κι εγώ γκολάκια από το Pro μόλις βρω λίγο χρόνο.
papeipa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο ρυθμισεις που εκανα Lod του games νομιζω οτι βελτιωθηκε κατα πολυ η εικονα του παιχνιδιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.