Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "παιδί" ανέφερε απλώς ότι το vsync πέφτει στα 30. Δεν είπε ότι θα περίμενε να είναι στα 60, όσα και τα -πιθανά- Hz της οθόνης.

Συνεπώς καλώς ή κακώς του εξήγησα μόνο τι κάνει το vsync και δεν μπήκα σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το γιατί πέφτει τόσο πολύ ίσως είναι θέμα D3D ή drivers της GPU παρά του παιχνιδιού (αν και κάπου έχω ακούσει για 30fps cap στα replay).

Για δες μήπως λυθεί το θέμα αν ενεργοποιήσεις το triple buffering στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου. Αν δεν λυθεί έτσι (νομίζω το hack αυτό δουλεύει κυρίως στα OpenGL παιχνίδια), τότε δοκίμασε το 3D Overrider.

• Απαντ. 812
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για δες μήπως λυθεί το θέμα αν ενεργοποιήσεις το triple buffering στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου. Αν δεν λυθεί έτσι (νομίζω το hack αυτό δουλεύει στα OpenGL παιχνίδια, δοκίμασε το 3D Overrider.

Yeap, μόνο σε OpenGL δουλεύει το Triple Buffering από το Control Panel. Για τα DirectX παιχνίδια χρειάζεται το D3DOverrider ;)

Δημοσ.

Κάτι μάθαμε και σήμερα :P Πάντως δοκίμασα σήμερα το παιχνιδάκι σε PC και μου φάνηκε κομπλέ, είναι λίγο διαφορετικό από της κονσόλας αλλά όχι χειρότερο, απλώς διαφορετικό. Έχει λίγο πιο αργό ρυθμό, νομίζω έχει μεγαλύτερους χώρους, λιγότερες κινήσεις/animations, πιο εύκολες πάσες κλπ. Τουλάχιστον όμως στο PC το ΑΙ δοκιμάζει μακρινά σουτ.

Δημοσ.
. Τουλάχιστον όμως στο PC το ΑΙ δοκιμάζει μακρινά σουτ.

+1.Σουταρει αρκετα συχνα θα ελεγα και με φυσιολογικη ευστοχια.Μια χαρα ειναι στο pc,γραφικα εννοειται καλυτερα και αυτο λιωνω μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
ναι το έχω πόλη όρeα γραφικά και έxι και πόλης ομάδες ελινικίες παοκ ,παναθηναϊκός ,αεκ ,ολιβιακός μαρεση

Oμαδάρα ο Ολιβιακός. Οταν τελειώνουν το match ο προπονητής τους βαζει να μαζεύουν ελιές.

Δημοσ.

Μι λες τέτηα γιατή πλισηάζει η περήωδος τον ελιόν και θα με χόσι πάλυ η γιαγηά μου να πάο να τις μαζέπσο, αλιός θα με απωκλιρόσι.

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τρέξιμο και αλλαγή παίκτη είναι στο ίδιο κουμπί? Και στην άμυνα τι γίνεται? Επίσης το τρέξιμο θέλει παρατεταμένο πάτημα γιατί μου φαίνεται οτι δεν βλέπω διαφορά στην ταχύτητα.

(Ναι αποφάσισα μετά από κάτι χρόνια να ξαναδοκιμάσωτο φιφα μετά από τους επαίνους που διάβαζα εδω.)

Δημοσ.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τρέξιμο και αλλαγή παίκτη είναι στο ίδιο κουμπί? Και στην άμυνα τι γίνεται? Επίσης το τρέξιμο θέλει παρατεταμένο πάτημα γιατί μου φαίνεται οτι δεν βλέπω διαφορά στην ταχύτητα.

(Ναι αποφάσισα μετά από κάτι χρόνια να ξαναδοκιμάσωτο φιφα μετά από τους επαίνους που διάβαζα εδω.)

Όταν λέμε "τρέξιμο" εννοούμε το turbo? Αν ναι, τότε τρέξιμο και αλλαγή παίκτη προφανώς και δεν είναι το ίδιο κουμπί. Το τρέξιμο γίνεται με το R2 trigger (RT στο χειριστήριο του 360) ενώ η αλλαγή του παίκτη με το L1/LB.

Προσοχή, το turbo δεν είναι το ίδιο κουμπί με το PES. Αν δεν κάνω λάθος στο PES το τρέξιμο είναι το R1 (έχω χρόνια να παίξω...) ενώ στο Fifa είναι το R2.

Δημοσ.
Yeap, μόνο σε OpenGL δουλεύει το Triple Buffering από το Control Panel. Για τα DirectX παιχνίδια χρειάζεται το D3DOverrider ;)

Οκ με το D3DOverrider παίζει στα 60fps.

Δημοσ.

Χθες που το ξαναέλιωσα στο pc, η έκδοση για 360/ps3 έχει πραγματικά πολλές διαφορές και είναι πολύ καλύτερη. Περισσότερες κινήσεις, νέες ντρίμπλες, personality+, pro passing για όποιον παίζει assisted, καλύτερες φάτσες, περισσότερα callnames ο εκφωνητής, περισσότερες επιλογές online, χέρι μέσα στο παιχνίδι που δίνει φάουλ ή πέναλτυ κλπ. Φυσικά και το fifa11 στο pc, όπως είναι τώρα, είναι και πάλι διαστημικά καλύτερο από την πατάτα του Τακατσούκα...

Δημοσ.

^^ Aυτο με το χερι δεν θα το εβαζα στα θετικα με τον τροπο που λειτουργει στο παιχνιδι.Κλασικη ΕΑ, πεταει ενα feature και μεχρι να το βελτιωσει περνανε 5 χρονια..Παντως η εκδοση του pc υπερτερει στην ΑΙ διοτι στις κονσολες τα μουσκεψαν με το cpu να κανει κυκλους και ντριπλες μεσα στην περιοχη ειτε μαρκαρεται ειτε οχι.Ηδη στα forums της ΕΑ πεφτει τρελο κραξιμο.Τουλαχιστον στο pc σουταρουν και εκτος περιοχης!(Αλλο και τουτο.Αυτα μονο η ΕΑ μπορει να τα κανει.Κανει direct port και ξαφνικα βελτιωνεται το ΑΙ στην ported εκδοση..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...