activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από τρις δοκιμαστικούς αγώνες στο AMATEUR επίπεδο, η ΑΙ είναι φανερά λιγότερο ανταγωνιστική από του demo. Απόγευμα Θα δοκιμάσω εκτενέστερα και τα υπόλοιπα mode καθώς είμαι βέβαιος πως παίζουν και άλλες διαφορές από το demo. Ελπίζω προς το καλύτερο αν και κάτι φάσεις σαν του ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ έτυχαν και σε εμένα, παρόλο που είχα μια γενικότερη αίσθηση βελτίωσης στην απόκριση/έλεγχο του παιχνιδιού...
frou-frou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα με κάνεις; Βάλε legenday και μετά βγάλε συμπέρασμα. Αmateur παίζει ο 6χρονος ανηψιός μου.
kostool13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή έχω το πρόβλημα "fifaconfig has encountered an error..." που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω settings γραφικών, και από ότι βλέπω στα forum της EA ενώ το αναφέρει πολύς κόσμος δεν έχουν κάνει καν τον κόπο να απαντήσουν, θα εκτιμούσα αν κάποιος που παίζει σε 1920χ1080 στο full (ανεξαρτήτως βέβαια antialiasing κτλ) μπορεί να ποστάρει το αρχείο settings του από τoν φάκελο My Documents/FIFA 11.
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πλάκα με κάνεις; Βάλε legenday και μετά βγάλε συμπέρασμα. Αmateur παίζει ο 6χρονος ανηψιός μου. Δυο όμοια συγκρίνω ρε φίλε. Αmateur demo / Αmateur retail Αυτό που λες οκ δεκτό, αλλά είναι άλλο θέμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως με πείσατε. Παρακολουθώ καιρό τώρα τη συζήτηση και φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεκινήσω με FIFA μετά το... FIFA2002 (νομίζω). Φυσικά παίζω μόνο σε PC. Καμιά συμβουλή για τους νέους; Χειρισμό ή κάποιο ενδιαφέρον mode;
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιχνίδι είναι απλά κορυφή... παίζαμε χτες προ ΤσουΛου μερικά ματς και πραγματικά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέσα στο ματς. Λεπτομέρειες όπως πχ σε πάσα από παίκτη που μαρκάρετε η μπάλα να φεύγει ψηλά γιατί έχει γερμένο το σώμα πίσω όπως στην πραγματικότητα, σε αφήνουν άφωνο.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε nzeppos διάλεξε....εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3636958#post3636958 στο ποστ #401 ρωτάει ο Psycho_warhead "Επειδη εχω μπερδευτει,τελικα πιο ειναι καλυτερο το Fifa 11 η το Pro 11? " και η απάντηση σου είναι "Το προ,το προ."Μας έχεις μπερδέψει..... Ποιο Προ βρε, το Προ δεν υπάρχει, έχω να παίξω από το PES6. Ένα έκτρωμα είναι, ούτε 2 λεπτά δεν αντέχω να το βάλω. Τους το λέω έτσι για να μη νομίσουν ότι τρολάρω και να συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ας δώσουν τα λεφτά τους στον αρχιαπατεώνα Τσακατσούκα. Κατά τ' άλλα θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω την έκδοση για PC (πιθανόν σήμερα) γιατί στην κονσόλα είδα κάποια πραγματάκια που δεν μου πολυάρεσαν, κυρίως σχετικά με τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Galis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παρα πολυ καλο το game στο δυσκολο.Καλυφθηκαμε για φετος
Tigran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έχοντας παίξει και τις 3 εκδόσεις ως τώρα (X360, PS3, PC) μπορώ να πω ότι η έκδοση στο PC μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Μπορεί να απουσιάζουν μερικά modes όπως το personality, αλλά το παιχνίδι είναι πιο fluid, πιο ομαλό και φυσικά δεν το συζητάω καν για τα γραφικά!
EKTELESTES Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από τρις δοκιμαστικούς αγώνες στο AMATEUR επίπεδο, η ΑΙ είναι φανερά λιγότερο ανταγωνιστική από του demo. Απόγευμα Θα δοκιμάσω εκτενέστερα και τα υπόλοιπα mode καθώς είμαι βέβαιος πως παίζουν και άλλες διαφορές από το demo. Ελπίζω προς το καλύτερο αν και κάτι φάσεις σαν του ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ έτυχαν και σε εμένα, παρόλο που είχα μια γενικότερη αίσθηση βελτίωσης στην απόκριση/έλεγχο του παιχνιδιού... Εγώ το έπαιζα στο προτελευταίο επίπεδο αν θυμάμαι καλά ( Pro ; )
explorer21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση,είναι λογικό χωρίς vsync να παίζει στα 70-80 frames ενώ με vsync να πέφτει στα 30 ή κάτι γίνεται με το παιχνίδι;
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η λειτουργία του Vsync είναι ακριβώς αυτή, να ρίχνει τα καρέ του παιχνιδιού για να συγχρονίζονται με το vertical refresh rate της οθόνης και να μην εμφανίζονται φαινόμενα tearing στην εικόνα.
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα που το έπαιξα πάλι στο pc όλα φουλ 1080p high κλπ, η ταχύτητα στο slow είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ 360. Περιγραφή μενού όλα ίδια, καλύτερη ανάλυση φυσικά από κοσνόλες, αλλά λείπουν τα pro passing (αν και δεν με νοιάζει γιατί παίζω full manual) και personality+ όπως και κάποιες νέες ντρίμπλες που δοκίμασα στο pc δεν υπάρχουν. Κρίμα, αν έβγαζαν ίδια version δεν θα ξεκολλούσα από το pc με τα patch κλπ...Τώρα μονόδρομος το 360 με την κομπλέ έκδοση...
EKTELESTES Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η λειτουργία του Vsync είναι ακριβώς αυτή, να ρίχνει τα καρέ του παιχνιδιού για να συγχρονίζονται με το vertical refresh rate της οθόνης και να μην εμφανίζονται φαινόμενα tearing στην εικόνα. Το παιδί είπε ότι πέφτει στα 30 καρέ και ΟΧΙ ΣΤΑ 60. Να κάνω μια ερώτηση,είναι λογικό χωρίς vsync να παίζει στα 70-80 frames ενώ με vsync να πέφτει στα 30 ή κάτι γίνεται με το παιχνίδι; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα φίλε μου, θα πρεπε να είναι στα 60 λογικά με το vsync ON.
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιδί είπε ότι πέφτει στα 30 καρέ και ΟΧΙ ΣΤΑ 60.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα φίλε μου, θα πρεπε να είναι στα 60 λογικά με το vsync ON. Αν και δεν είναι φυσιολογικό (δηλαδή η λογική σου είναι σωστή) ως γνωστό παρατηρούνται συχνά τέτοια φαινόμενα σε διάφορα παιχνίδια με το vsync στο on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.